pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 14. Február , 2007, 20:53:19 » |
|
no neviem,ja sa divim ze to s nim spoluhraci tak dlho vladali pocas toho rozbijania tahat.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 14. Február , 2007, 22:27:52 » |
|
A dalsi Ritchie Blackmore: Aj sa musel celkom unavit, kym to "poznasal" z podia Kriste ten Blackmore bol az taky K*K*T? Zacinam ho neznasat.Bodaj by sa mu nieco zle prihodilo.
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2007, 22:28:15 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 14. Február , 2007, 22:48:02 » |
|
Tak tohto si urcite pozrite.Ex-Ziak Kika Loureira.A ty co pozeraju videa len, ked ich zaujme pokec k videu tu na fore, si to kuknite tiez urcite. Ked toto je cele improvizacia, tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BlackJack
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 14. Február , 2007, 22:54:40 » |
|
Tak tohto si urcite pozrite.Ex-Ziak Kika Loureira.A ty co pozeraju videa len, ked ich zaujme pokec k videu tu na fore, si to kuknite tiez urcite. Ked toto je cele improvizacia, tak Uz aj keby to nebola improvizacia, tak je to huste, ale ak to improvizacia je tak total respect tomu chlapikovi .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 14. Február , 2007, 23:23:21 » |
|
Zacinam ho neznasat.Bodaj by sa mu nieco zle prihodilo.
To co ty uz davas ? Vsak to je snad jeho vec, co robil s vlastnymi gitarami. Bodaj by sa nieco zle stalo ludom, co hadzu papiere vonku po zemi, ti ma uprimne viacej seru, ako to ze nejaky typek pred 23 rokmi rozmlatil 4 gitary na jednom koncerte...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 14. Február , 2007, 23:29:05 » |
|
Tak tohto si urcite pozrite.Ex-Ziak Kika Loureira.A ty co pozeraju videa len, ked ich zaujme pokec k videu tu na fore, si to kuknite tiez urcite. Ked toto je cele improvizacia, tak Dobry for v 0:35.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 14. Február , 2007, 23:35:27 » |
|
Ritchie Blackmore nebol jediný čo rozbíjal,rozbíjali aj The Who aj Hendrix a mnoho iných,sedemdesiate roky boli už také,
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 15. Február , 2007, 00:14:30 » |
|
To co ty uz davas ? Vsak to je snad jeho vec, co robil s vlastnymi gitarami. Bodaj by sa nieco zle stalo ludom, co hadzu papiere vonku po zemi, ti ma uprimne viacej seru, ako to ze nejaky typek pred 23 rokmi rozmlatil 4 gitary na jednom koncerte... Presne tak Rasťo, až ma zabolelo, keď som si prečítal tú miskovu hlášku. Ritchie Blackmore nebol jediný čo rozbíjal,rozbíjali aj The Who aj Hendrix a mnoho iných,sedemdesiate roky boli už také, Hendrix, keď spravil divadielko so zapálením a rozbitím gitary o 7 ráno na Woodstocku pred pár stovkami opitých ľudí, čo ešte vládali byť hore, len preto, lebo ho snímali kamery.. A Who rozbili toľko aparátu, čo by Blackmore musel rozbíjať niekoľko životov.
|
|
« Posledná zmena: 15. Február , 2007, 00:22:05 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 15. Február , 2007, 00:17:24 » |
|
Možno rozbíjal nejaké gitary z Ázie za 12 dolárov he he he he,jak Ďurinda Irisku lebo čo to bolo,
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 15. Február , 2007, 00:20:57 » |
|
Tak tohto si urcite pozrite.Ex-Ziak Kika Loureira.A ty co pozeraju videa len, ked ich zaujme pokec k videu tu na fore, si to kuknite tiez urcite. Ked toto je cele improvizacia, tak Veľmi pekná, ladná hra. Super technika aj nadhľad. To sa dobre počúva aj pozerá.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 15. Február , 2007, 01:09:53 » |
|
Ritchie Blackmore nebol jediný čo rozbíjal,rozbíjali aj The Who aj Hendrix a mnoho iných,sedemdesiate roky boli už také, Hendrix, keď spravil divadielko so zapálením a rozbitím gitary o 7 ráno na Woodstocku pred pár stovkami opitých ľudí, čo ešte vládali byť hore, len preto, lebo ho snímali kamery.. A Who rozbili toľko aparátu, čo by Blackmore musel rozbíjať niekoľko životov. ...Piťu...a koľko gitár si rozbil ty?
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
milosk
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 15. Február , 2007, 06:10:42 » |
|
To co ty uz davas ? Vsak to je snad jeho vec, co robil s vlastnymi gitarami. Bodaj by sa nieco zle stalo ludom, co hadzu papiere vonku po zemi, ti ma uprimne viacej seru, ako to ze nejaky typek pred 23 rokmi rozmlatil 4 gitary na jednom koncerte... Presne tak Rasťo, až ma zabolelo, keď som si prečítal tú miskovu hlášku. Ritchie Blackmore nebol jediný čo rozbíjal,rozbíjali aj The Who aj Hendrix a mnoho iných,sedemdesiate roky boli už také, Hendrix, keď spravil divadielko so zapálením a rozbitím gitary o 7 ráno na Woodstocku pred pár stovkami opitých ľudí, čo ešte vládali byť hore, len preto, lebo ho snímali kamery.. A Who rozbili toľko aparátu, čo by Blackmore musel rozbíjať niekoľko životov. Priať niekomu niečo zlé sa naozaj nerobí, ale to že niekto rozmláti gitaru ?...Veď gitara je pre niekoho ako žena. A predsa sa vraví že ženu ani kvetinou neudrieš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 15. Február , 2007, 06:54:12 » |
|
.... by sa nieco zle stalo ludom, co hadzu papiere vonku po zemi, ti ma uprimne viacej seru, ako to ze nejaky typek pred 23 rokmi rozmlatil 4 gitary na jednom koncerte...
:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 15. Február , 2007, 09:38:01 » |
|
...iny pyroman Ale aby sme len neohovarali ,tak tu je zopar peknotin
|
|
« Posledná zmena: 15. Február , 2007, 09:44:10 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 15. Február , 2007, 10:01:15 » |
|
Priať niekomu niečo zlé sa naozaj nerobí, ale to že niekto rozmláti gitaru ?...Veď gitara je pre niekoho ako žena. A predsa sa vraví že ženu ani kvetinou neudrieš Presne tak.Niekto sa na tej gitarke namakal.A on ju proste roztrieska.Si neviem predstavit, ze ma niekto dostatocne dobry dovod na to, aby nicil veci, co niekto iny vyrobil (o to viac, ked si uvedomim, ze ide o hud. nastroj, kt. bol robeny od srdca).Vidno, ze si cenil len sam seba a ostatne mu bolo suma-fuk.
|
|
« Posledná zmena: 15. Február , 2007, 10:01:54 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|