Majo Fero
|
|
« Odpoveď #540 kedy: 18. Apríl , 2007, 16:11:50 » |
|
toto ma drajv jak ma byt super image, skvely klip, hudba prespikovana chytlavymi melodiami Skoro som sa postal z toho videa, vyber tvari vyborny, pesnicka je skvela, tanecne kreacie neuveritelne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #541 kedy: 18. Apríl , 2007, 16:49:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #542 kedy: 18. Apríl , 2007, 17:04:01 » |
|
toto ma drajv jak ma byt super image, skvely klip, hudba prespikovana chytlavymi melodiami Skoro som sa postal z toho videa, vyber tvari vyborny, pesnicka je skvela, tanecne kreacie neuveritelne. Na tej youtube kvalite to neviem posudit, ale nie su to nejake zrakovo postihnute deti ? Akeze nejaka aktivita nejakej zrakovej nadacie na Novy Rok ? Pytam sa uplne vazne. Alebo ja som zrakovo postihnuty ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #543 kedy: 19. Apríl , 2007, 01:28:28 » |
|
No neviem Rastis, mal som pocit, že všetci pozerajú na seba aj do kamery veľmi istým pohľadom ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
max
|
|
« Odpoveď #544 kedy: 19. Apríl , 2007, 08:25:44 » |
|
Egyptske reggae.
|
|
|
Zaznamenané
|
TURN IT UP
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #545 kedy: 19. Apríl , 2007, 08:52:28 » |
|
toto ma drajv jak ma byt super image, skvely klip, hudba prespikovana chytlavymi melodiami Fuu chudak putin......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #546 kedy: 19. Apríl , 2007, 08:55:41 » |
|
toto ma drajv jak ma byt super image, skvely klip, hudba prespikovana chytlavymi melodiami Skoro som sa postal z toho videa, vyber tvari vyborny, pesnicka je skvela, tanecne kreacie neuveritelne. Na tej youtube kvalite to neviem posudit, ale nie su to nejake zrakovo postihnute deti ? Akeze nejaka aktivita nejakej zrakovej nadacie na Novy Rok ? Pytam sa uplne vazne. Alebo ja som zrakovo postihnuty ? Kukni si aj tie ostatne klipy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #547 kedy: 19. Apríl , 2007, 09:29:52 » |
|
Na tej youtube kvalite to neviem posudit, ale nie su to nejake zrakovo postihnute deti ? Akeze nejaka aktivita nejakej zrakovej nadacie na Novy Rok ? Pytam sa uplne vazne. Alebo ja som zrakovo postihnuty ? Tak sa pozri, kam sa to posunulo, tu už nevyzerajú na zrakovo alebo mentálne postihnutých..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #548 kedy: 19. Apríl , 2007, 09:54:56 » |
|
nemas pravdu Pitu..tato druha skupina vyzera o dost profesionalnejsie..nieco na sposob zapadnych boysband skupin...by si sa cudoval,kolkym adolescentkam v Rusku pri takomto klipe vlhnu nohavicky....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #549 kedy: 19. Apríl , 2007, 10:15:06 » |
|
nemas pravdu Pitu..tato druha skupina vyzera o dost profesionalnejsie..nieco na sposob zapadnych boysband skupin...by si sa cudoval,kolkym adolescentkam v Rusku pri takomto klipe vlhnu nohavicky.... Ale pravdepodobne mám pravdu, v názve tiež máš, že je to tá istá skupina v súčasnosti, možno sa tam prestriedali niektorí týpci, minimálne jeden by mal ostať ten istý. Ako som pozrel na nete, tak v 1999 ich dal nejaký ruský autor Sergej Kuznecov dokopy, hlavne dvaja tam boli sólisti - tí malí v predu (Novyj god). V tom čase mal 13 rokov chalanisko napravo - Denis Belikin, koľko tak asi má teraz? Samozrejme, že v súčasnosti im už nebudú robiť detské pesničky a klipy, ale musia tvrdo zaútočiť na fanynky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #550 kedy: 19. Apríl , 2007, 10:21:25 » |
|
podla mna tvrdo uz zautocili aj tym prvym pocinom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #551 kedy: 19. Apríl , 2007, 11:49:07 » |
|
No do boha, po zhliadnuti tohto gaybandu idem asi prehodnotit svoje zivotne prority.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #552 kedy: 19. Apríl , 2007, 18:12:02 » |
|
MARTY FRIEDMAN vs PAUL GILBERT
Je to trochu dlhe a dost hrozne, ale celkom funny:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #553 kedy: 19. Apríl , 2007, 19:54:21 » |
|
..neviem ci to tu nahodou nebolo,ale mne sa to dost lubi...
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #554 kedy: 19. Apríl , 2007, 20:18:02 » |
|
..neviem ci to tu nahodou nebolo,ale mne sa to dost lubi... velmi zaujimave, rad by som bol, keby som tak hral
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|