Altostratus
|
|
« Odpoveď #960 kedy: 28. September , 2007, 13:32:40 » |
|
Ty kokso, jak neznášam rap, tak toto ma normálne baví počúvať...tá fínčina je úžasná!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #961 kedy: 29. September , 2007, 14:32:17 » |
|
Rory Galagher, rokenrol, slide a nejaka mne neznama gitara: Rory Galagher, legendarny omlateny strakac, slide: vylepsil mi cely den dajte niekto podobne dobry stratocaster, nech mam radost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #962 kedy: 29. September , 2007, 14:36:24 » |
|
Rory Galagher, rokenrol, slide a nejaka mne neznama gitara:
Ak dobre vidim, tak je to Gibson Melody Maker, len nevidiet, ci ma povodne single alebo ine, nepozeral som to cele. S tym Stratom ma klasicky vyborny ton a o hrani ani nehovorim. Tak sa ma hrat so Stratom a nie cinkat a bendzovat v popiku. Jeden z mojich oblubenych "klasickych" gitaristov.
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2007, 14:37:00 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #963 kedy: 29. September , 2007, 15:08:29 » |
|
na znamost davam tuto paradnu skladbu od pana Methenyho - Nine Over Reggae, treba si hlavne vsimnut nastup Hancock-ovho sola, ktory ukazal, ako sa hra "OUT"...prijemne pocuvanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #964 kedy: 29. September , 2007, 16:58:09 » |
|
na znamost davam tuto paradnu skladbu od pana Methenyho - Nine Over Reggae, treba si hlavne vsimnut nastup Hancock-ovho sola, ktory ukazal, ako sa hra "OUT"...prijemne pocuvanie No moc mi to tam nesedelo. Inak výborná vecička. Skladba je v As dure a on začal čistý rozklad C duru a pokračoval aj v C tónine. Mne to znelo, akoby sa niekto pomýlil a potom sa vrátil do správnej tóniny, alebo akoby sa pospájali 2 skladby hrané v iných tóninách. Na takéto haluze nie sú moje uši stavané.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Satch
|
|
« Odpoveď #965 kedy: 30. September , 2007, 10:50:36 » |
|
Steve Vai troska inak-parada podla mna...a ten feeeling
|
|
|
Zaznamenané
|
Follow the details...
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #966 kedy: 02. Október , 2007, 20:55:18 » |
|
velmi male baby drtia na gitaraaaaaaaaaaach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #967 kedy: 02. Október , 2007, 22:55:52 » |
|
Pitu: to je normalne hranie mimo toninu a C dur a As dur su dost pribuzne toniny, ak hral rozklad Cmaj7 do toho, tak dva tony z toho, kokretne C a G do As duru sedia a tie zvysne dva su alterovane E = #5 a H = #9 ... nemyslim, ze by to bol omyl, normalne moderne jazzove solo...
|
|
« Posledná zmena: 02. Október , 2007, 23:05:58 od stagemaster »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
wanka
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
|
|
« Odpoveď #968 kedy: 03. Október , 2007, 05:11:22 » |
|
velmi male baby drtia na gitaraaaaaaaaaaach
pekny zvuk gitary, az hryzie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #969 kedy: 03. Október , 2007, 08:47:40 » |
|
Pitu: to je normalne hranie mimo toninu a C dur a As dur su dost pribuzne toniny, ak hral rozklad Cmaj7 do toho, tak dva tony z toho, kokretne C a G do As duru sedia a tie zvysne dva su alterovane E = #5 a H = #9 ... nemyslim, ze by to bol omyl, normalne moderne jazzove solo... Ja viem, že tie akordy sú príbuzné. Aj keď nehral Cmaj na začiatku, ale rovný C a tam je len jeden tón spoločný. Tiež si nemyslím, že by to hral omylom, vedel veľmi dobre, prečo to hrá, ale mi to nepríde na ucho moc príjemné, skôr už je to matematika.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #970 kedy: 03. Október , 2007, 20:55:22 » |
|
zaujimavý spôsob inštalácie mikrofónu do španielky, som ani nevedel že takéto uchytenie jestvuje
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
wanka
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
|
|
« Odpoveď #971 kedy: 04. Október , 2007, 14:08:06 » |
|
Netreba to na začiatku vzdávať, ono sa to rozbehne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #972 kedy: 04. Október , 2007, 20:40:43 » |
|
Pitu: jasne, je to rovne C...hmm, neviem, ci matematika, skor to tak citil, myslim, ze vacsina bielych jazzmanov su matematici, cernosi a cigani to maju trochu inak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #973 kedy: 06. Október , 2007, 18:56:28 » |
|
gitaru ladia len curaci spravni rockeri sa o take hluposti netrapia, dokonca aj velky Eddie van to ma v pazi
|
|
« Posledná zmena: 06. Október , 2007, 18:57:47 od asdfg »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #974 kedy: 06. Október , 2007, 19:15:31 » |
|
gitaru ladia len curaci spravni rockeri sa o take hluposti netrapia, dokonca aj velky Eddie van to ma v pazi To hadam nieje ani mozne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|