Hosť
|
|
« kedy: 02. Október , 2006, 13:06:53 » |
|
Poznate tuto kapelu? Hraju cca progresivny psychedelicky rock, ale nie som si isty ich zaradenim. Asi najviac sa daju porovnat s Tool. A aj opeth z nich dost cerpali inspiraciu. Maju zaujimave riffy, obcas akusticke pasaze , a spevakaa s velmi zaujimavou farbou hlasu. http://porcupinetree.com
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2007, 04:54:45 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. Október , 2006, 13:12:39 » |
|
pocul som jeden album....strasna nuda
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. Október , 2006, 13:14:30 » |
|
iMbUS napísal:pocul som jeden album....strasna nuda a aky album si pocul? Vypocuj si cely in amnesia- ten mi nudny neprisiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. Október , 2006, 13:18:31 » |
|
Metanoia
jedine co si z toho albumu pamtam, ze tam bolo ticho, potom nejaky pazvuk, rev a zas ticho
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 02. Október , 2006, 13:22:07 » |
|
Vsetky alba som zas nepocul, takze je dost mozne ze sa hudba meni od albumu k albumu, ale in amnesia mozem fakt len doporucit..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 02. Október , 2006, 19:07:20 » |
|
Poznam ich, neviem uz ani ktore albumy som pocul, asi 3 a nijako ma to nedostalo moc. Prijemna hudba, akysi mix progrocku, psychedelie, pink floydovskeho space rocku, ked uz skatulkujem , len bohuzial nic nove pod slnkom. Odporucam skor posluchacom, co maju radi atmosfericku hudbu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. Január , 2007, 18:12:27 » |
|
fu taky slaby ohlas? Skuste si niekto zohnat album in absentia, teraz si ho po case znova pustam a stale sa mi to dost paci... Napriklad take veci ako blackest eyes, strip the soul....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Január , 2007, 18:18:22 » |
|
Tento album by som charakterizoval ako taky mix metalloveho jadra s takymi nejakymi psycho prvkami na vytvorenie atmosfery...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Január , 2007, 19:50:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Január , 2007, 20:41:36 » |
|
Tertie video je v pohode,ale daco tomu chyba aby mi to smakovalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petrucci
náhodný pocestný
Príspevkov: 95
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 04. Jún , 2007, 13:14:47 » |
|
Trains je bomba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. Jún , 2007, 13:48:06 » |
|
Novy album "Fear of A Blank Planet" je uzasny, pocuvam to stale dookola, a ten ich bubenik Gavin Harrison je fakt blazon
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petrucci
náhodný pocestný
Príspevkov: 95
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Jún , 2007, 15:49:01 » |
|
Novy album "Fear of A Blank Planet" je uzasny, pocuvam to stale dookola, a ten ich bubenik Gavin Harrison je fakt blazon miestami mi pride technickejsi ako Portnoy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. Jún , 2007, 17:50:26 » |
|
mam od porcupine tree asi 10 albumov,pocuvam len niektore,aj to len vyslovene ked mam spec. na ne naladu..trebars deadwing..obcas mi tam vadia tie "gitarove sola",ale po urcitom case som sa naucil dako prepocut tie pasaze co sa mi aztak nepacia ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gwynnbleid
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 10. Január , 2008, 16:02:22 » |
|
no jedna s mojich oblubenych kapiel. mam od nich celu diskografiu. obcas tusim s nimi hrava aj klavesak z Dream Theater
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|