bodom
|
|
« kedy: 05. Október , 2006, 15:52:00 » |
|
mal by som jednu otazku isto sa tu toho o tou uz niekde pisalo ale neviem kde tak postaci aj link ale hladam daky program na noo ako to povedat na robenie piesni aby tam bolo nahravanie ... mozno ked aj bicie ze by sa dali dako natukat bo tie midickove z guitar pro mi moc netoto a tak spajat stopy pridavat efekty a gitaru nahravam cez mikrak nepotrebujem cosi co by bolo na hranie cez comp alebo take som tu cosi cital na to nie je zvukovka proste jednoducho daky program kde z milion stop spravim celok
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Október , 2006, 16:32:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matoamateur
nováčik
Príspevkov: 12
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Október , 2006, 17:09:19 » |
|
skus adobe audition 2.0...to najlepsie s cim som pracoval... a s linkom ti moc nepomozem kedze je to full verzia...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. Október , 2006, 19:10:48 » |
|
Bodom, ty si dyslektik??
Adobe Audition je dobrý, ale pokiaž viem, tak nepodporuje VSTi, takže pri bicích si obmedzený iba na General MIDI banku, teda to, čo počuješ z Guitar Pro.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Október , 2006, 19:25:05 » |
|
neviem z coho to usudzujes ale ak z mojho chaosoveho vyjadrovania ale hral som si popritom ako som to pisal a nerozmyslal som co pisem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Október , 2006, 21:26:57 » |
|
rastis napísal:Jedine poriadne nahravanie do viacerych stop je cez ASIO a to Kristal zvlada vyborne. Adobe Audition nepoznam, ale jeho predchodca Cool Edit 2000 mi so SB Live! vytvaral pri nahravani postupne viacerych stop nejake divne oneskorenie a ja som bol cely nestastny, ako nepresne mimo rytmu hram. Vymenil som ho za Kristal a bol som milo prekvapeny svojimi schopnostami No ako-take nahravanie ti skutocne odporucam aspon tu SB Live! a ASIO ovladace a Kristal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 06. Október , 2006, 11:53:59 » |
|
bodom napísal:neviem z coho to usudzujes ale ak z mojho chaosoveho vyjadrovania ale hral som si popritom ako som to pisal a nerozmyslal som co pisem To je sice pekne, ale ked nieco od niekoho chces vediet, spytaj sa tak, aby toho niekoho nerozbolela z Tvojho pisania hlava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. Október , 2006, 20:46:34 » |
|
dakujem za rady kristal ma potesil ale dostal ma iny problem ako z projektu *.kristal spravit ci uz wav alebo mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 12. Október , 2006, 21:36:42 » |
|
V okne Kristal Waver mas hore casovu os, 1|||2|||3|||4 atd. Drz Control a klikanim laveho a praveho tlacitka na tuto casovu os nastavis oblast, ktora sa vyexportuje. Potom uz len v menu File -> Export Mixdown.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 12. Október , 2006, 21:49:07 » |
|
dakujem velmo pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kocur v cizmach
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. September , 2008, 19:12:26 » |
|
zdravim mam jednu otazku: vstup vnejsiho zdroje sa rovna line in?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. September , 2008, 19:15:14 » |
|
zdravim mam jednu otazku: vstup vnejsiho zdroje sa rovna line in?
hej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kocur v cizmach
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. September , 2008, 19:34:32 » |
|
dakujem.moze to zmazat lebo je to tu dost odveci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 24. November , 2008, 16:15:20 » |
|
dovolim si vas obstastnit jednou otazkou, som si stiahol kristal a mam problem, ze ked donho nasadim 2 pluginy a nahram 2 stopy tak sa ruti cely svet, nestiha nic ani prehrat nahravku, cim to je ako to odstranit? a este ako si mam aktivovat plugin(amplitube metal) aby som uz pocas nahravania pocul zvuk amplitubu, nie cistu gitaru ako to mam doteraz.. sory ked je to uz niekde spominane, ale nic som nenasiel a uz vobec nie co sa tika kristalu.
napis aky mas comp moj chcipak (Athlon XP real=1,8GHz, 1GB RAM) zvlada 2x Amplitube(16/44,1), 1x Battery3 + zakladne efekty...
|
|
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 16:16:27 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 24. November , 2008, 16:17:52 » |
|
dovolim si vas obstastnit jednou otazkou, som si stiahol kristal a mam problem, ze ked donho nasadim 2 pluginy a nahram 2 stopy tak sa ruti cely svet, nestiha nic ani prehrat nahravku, cim to je ako to odstranit? a este ako si mam aktivovat plugin(amplitube metal) aby som uz pocas nahravania pocul zvuk amplitubu, nie cistu gitaru ako to mam doteraz.. sory ked je to uz niekde spominane, ale nic som nenasiel a uz vobec nie co sa tika kristalu.
Kristal ma nejaky help, co sa ti otvori v prehliadaci. A je tam nejake FAQ a jedno je o tom, ako zapnut ten odposluch s efektom. Mozno mas aj komp ok, ale Kristal s tymi pluginmi nefunguje celkom ok. Skus kludne Reaper, je jednoduchsi a paradoxne ma daleko daleko viacej moznosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|