MaTeS
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 03. Marec , 2007, 04:13:51 » |
|
Na sessione sa stretol fanklub Lespaulu konkretne BaCH, Vintage Greco a Vantage.. este prikladam cerstve fotky..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 03. Marec , 2007, 10:51:00 » |
|
Bolo fajn, škoda že som musel vstávať do roboty, došli sme o piatej, tak som sa komfortne vyspal celé tri hodiny.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 05. Marec , 2007, 01:37:58 » |
|
Fajn jamka, super podnik, dobra obsluha (mates pozdravuj segru ), dobri muzikanti, dobry fernet, dobry majitel (tiez pozdravujem) Ja som si zahral na Matesovom Vantage LP, celkom dobre sa mi hralo. No to nemozem povedat o Martinovom Grecu, ktory sa stale rozladoval, tak som si hned pokazil moje dovtedy celkom dobre meno :DDD S martinom sme otocili asi tak 18 citrusov dokopy, takze naladicka tiez bola Aj som fotil, ako tradicne, fotky sem hodim snad zajtra, zatial takato jedna ilustracna, ze ako sa v ten vecer martinovi darilo jamovat )
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2007, 01:39:25 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 05. Marec , 2007, 07:39:15 » |
|
Aj som fotil, ako tradicne, fotky sem hodim snad zajtra, zatial takato jedna ilustracna, ze ako sa v ten vecer martinovi darilo jamovat ) z toho mnozstva efektov co bolo na zemi sa dokazala hlava zakrutit.. kazdopadne Martinov Greco bol najlespaulovejsi lespaul na jamke, ale BaCH ma osobne celkom milo prekvapil (aj ked sme ho na aparat nestihli skusit) Milosov Vintage sa mi tiez velmi zapacil, len tie umele odreniny.. na niektorych miestach bolo vyrazne vidiet tahy rasple.. ale zdialky to vyzera ok... po ohmatani ostatnych LP, som si uvedomil benefity toho mojho.. je tensi, lahsi, rozopnem na nom snimace na single, pohodlny nekrompacovy krk, ...vzdy som tvrdil, ze moja gitara sa len tvari ako LP a na tej Imbusovej fotke je v pravom hornom rohu "guru" podniku, ktory nas vzdy sleduje ..
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2007, 07:40:35 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 06. Marec , 2007, 00:08:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 06. Marec , 2007, 00:25:36 » |
|
Velmi sa mi pacilo, gratulujem vyhercovi ceny vecera (chladnicka s autoradiom) a dakujem vsetkym zucastnenym.
Rudy doniesol Bach LPcko, vyzeralo velmi dobre, akurat hmatnik a krk to malo skor ako Ibanez. Zahrat sme si na nej nestihli, snad nabuduce.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 06. Marec , 2007, 07:20:19 » |
|
Velmi sa mi pacilo, gratulujem vyhercovi ceny vecera (chladnicka s autoradiom) a dakujem vsetkym zucastnenym.
Rudy doniesol Bach LPcko, vyzeralo velmi dobre, akurat hmatnik a krk to malo skor ako Ibanez. Zahrat sme si na nej nestihli, snad nabuduce.
Bol tam 2,5 hod položeny /bach/,mal si zobrat a "vycvičit ho".Tak možno "Někdy přišťe,sejdou se a ..."/ak ho ešte budem mať/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 21. Marec , 2007, 21:24:52 » |
|
Tento piatok 23.3. od vecera do rana, v klube Jamm bude dalsia jamka, uz za ucasti mojej malickosti. Tesim sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 21. Marec , 2007, 22:32:43 » |
|
No dost skoro davas vediet ... co tak mesiac dopredu? Ja v piatok nemozem.
|
|
« Posledná zmena: 22. Marec , 2007, 08:15:57 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 22. Marec , 2007, 02:34:34 » |
|
no veru,to uz nezozeniem letenku tak narychlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 22. Marec , 2007, 08:26:41 » |
|
tiez nemozem.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 22. Marec , 2007, 09:42:18 » |
|
ani ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 22. Marec , 2007, 09:50:35 » |
|
No dost skoro davas vediet ... co tak mesiac dopredu? Ja v piatok nemozem. Napisal som to sem hned, ako sme sa v klube dohodli na jamke. Niektore jamky su pripravovane s predstihom a niektore spontanne. Tato je ta spontanna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 22. Marec , 2007, 10:07:07 » |
|
Bude to plne v rukách Trenčančanov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 22. Marec , 2007, 10:36:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané