Majo Fero
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. Január , 2007, 00:22:12 » |
|
to co mas na tych sluchatkach na to vypinanie to je peckova vec....to by som tiez bral....
No neviem, to co som mal moznost pocitat na forach po nete, tak si na to skor ludia stazuju. Cca tretine sa to po case pokazilo, cize im to vypina, aj ked ich maju prave na usiach. Dost neprijemna vec, toto ma od nich odradilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. Január , 2007, 08:39:30 » |
|
mno tak to som nevedel ze je to take nachylne....potom to je druha vec.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 15. Január , 2007, 19:30:07 » |
|
to co mas na tych sluchatkach na to vypinanie to je peckova vec....to by som tiez bral....
No neviem, to co som mal moznost pocitat na forach po nete, tak si na to skor ludia stazuju. Cca tretine sa to po case pokazilo, cize im to vypina, aj ked ich maju prave na usiach. Dost neprijemna vec, toto ma od nich odradilo. noooo, zalezi na tom, ako je ten mikrospinac (ak je to riesene mikrospinacom) kvalitny, aku ma vydrz... riesenie na mojich akg k271s je podla mna dost domyselne, problemy som s nimi doteraz nemal, mam ich cca 1/2 roka... popis riesenia: na prvom obrazku vidno pri spoji musle a ramu vybezok, ktory stlaca prerusovac signalu... ked si das na sluchadla na hlavu, "paska" sa natiahne, vybezok uvolni prerusovac (obr. 2) a heureka! pocujeme sa..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 17. August , 2008, 19:22:27 » |
|
kedze stare sluchatka mi dosluhuju pozeram po niecom novom. cenovy strop mam cca 2500. rad si necham poradit nakolko sa v tom velmi nevyznam a ani to nemienim nejak dlho riesit pozdavaju sa mi KOSS TD/85
ale rad si necham poradit
dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 17. August , 2008, 19:26:30 » |
|
na sluchatkach sa nemixuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 17. August , 2008, 19:27:40 » |
|
nechcel som zakladat temu novu. ja to ho urcite moc nenamixujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 17. August , 2008, 19:59:45 » |
|
na sluchatkach sa nemixuje.
Mixuje, ale nie výhradne na sluchátkach ... treba striedať oba, sluchátka aj repráky. Keď niečo znie na reprákoch dobre a v sluchátkach nanič, niekde je zrejme problém .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 17. August , 2008, 20:06:34 » |
|
Tiez som najprv rozmyslal nad Koss, ale viacero recenzii a uzivatelskych komentarov ma utvrdilo v tom, ze sa mam obzriet inde. Rozhodoval som sa medzi AKG a Sennheiser a nakoniec som kupil AKG K530 Ltd. K tomu prebasovaniu AKG K240 S ako niekto spominal v predchadzajucom prispevku musim povedat, ze mne sa tiez zdali moje viac basovejsie po pripojeni na mp3 discman a do zvukovej karty. Ked som pouzil externy sluchatkovy zosilnovac, tak hrali uplne inac. Vacsia zrozumitelnost v stredoch a vyskach a basy sa uz nezdali take dominantne. Zacali hrat cistejsie a citatelnejsie. Takze to zavisi aj od vystupu na sluchatka. Sluchatka odporucam radsej velke circumaural, do ktorych vojdu pohodlne usi a nikde potom netlacia. Tiez nie je vhodne do hlucnejsieho prostredia vyberat otvorene modely, ktore netlmia okolity ruch (derave, nezakrytovane modely). Aspon polouzavrete. Tiez by som sa vyhol uplne uzavretym modelom v nizkej cenovej kategorii. Na nich som nikdy neprecital nic dobre a podla odbornikov sa daju kupit vzdy lepsie otvorene sluchatka za nizsiu cenu ako uzavrete. Dobre uzavrete modely su minimalne raz tak drahe. Tym nemyslim 2 tisic ale takych 10 tisic. kmotor corleone: A preco by sa nemohlo mixovat na sluchatkach? Ak mas dobre, tak v tom nevidim problem. Ani monitory nehraju uplne "rovno". Navyse niektore modely ktore zacinaju aspon od 5 tisic mali dost rovnu nameranu charakteristiku ako som si vsimol. Chvalu som cital aj na drahsie Grado alebo Beyerdynamic napriklad.
|
|
« Posledná zmena: 17. August , 2008, 20:17:05 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 17. August , 2008, 20:18:36 » |
|
kamos mi odporucil tiez AKG K 530 LTD, tak asi nemam co riesit dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 17. August , 2008, 20:31:57 » |
|
kmotor corleone: A preco by sa nemohlo mixovat na sluchatkach? Ak mas dobre, tak v tom nevidim problem. Ani monitory nehraju uplne "rovno". Navyse niektore modely ktore zacinaju aspon od 5 tisic mali dost rovnu nameranu charakteristiku ako som si vsimol.
da sa, ale lepsie je sa kontrolovat aj inak ako so sluchatkami. ale corleone nenarazal na frekvencnu charakteristiku, ale narazal skor na fakt, ze pri reprakoch a sluchatkach mas iny vnem priestoru (pri reprakoch je viac presluchov z L/R kanala a podobne)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 17. August , 2008, 20:40:56 » |
|
A hlavne pri slúchadlách sa rýchlo otupí sluch. Nearfield monitory sú k ušiam ďaleko šetrnejšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 17. August , 2008, 20:47:04 » |
|
Mne sa tieto AKG nezdaju, ze by namahali usi pri pocuvani. Mal som vseliake sroty a aj drahsie Panasonici, ale tieto sa mi zdaju ine. Aj moja mama povedala, ze hraju tak, ze neunavuju. A ona nie je ziadny expert.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 17. August , 2008, 20:47:53 » |
|
Mne sa tieto AKG nezdaju, ze by namahali usi pri pocuvani. Mal som vseliake sroty a aj drahsie Panasonici, ale tieto sa mi zdaju ine. Aj moja mama povedala, ze hraju tak, ze neunavuju. A ona nie je ziadny expert. skus na nich mixovat alebo pocuvat hudbu cely den
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|