Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 17:27:19
Strán: 1 ... 8 9 [10] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: potenciometre  (Prečítané 50552 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Juro
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #135 kedy: 29. Október , 2024, 23:18:34 »

Kontox čistí ale po čase vyschne. Zvykol som obyčajnú červenú Diavu. Tá aj maže.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #136 kedy: 30. Október , 2024, 23:35:09 »

o Diave pocujem prvy raz  Fuuha zíram Kontox vzdy fungoval, kupil som si spray asi v roku 1993 snad, odvtedy ho mam :)

inak sa tomu problemu cudujem. mam gitary 33 rocnu americku s povodnymi potakmi, do ktorej som Kontox nestrekol v zivote, mal som aj vyse 40 rocnu americku gitaru s povodnymi potakmi, mam 20 rocnu japonsku gitaru s povodnymi potakmi., mal som 30-40 rocne japonske, nikdy ma nic netrapilo.

a mam aj gitaru, kde som pred 30 rokmi kupil noname potaky, take uplne malicke, stali asi 5 Slovenskych korun. tie uz nejaky ten Kontox zazili. aj teraz, ked ju chytim a raz za par tyzdnov zapojim, tak volume trochu chrci, ale potocim ho hore / dole a prestane. a ked nie, Kontox a je zase nadlho klud...

PS1984 - bud mas neuveritelne naroky a za sustanie povazujes cosi, co bezni ostatni ani nevnimaju alebo mas zakliate gitary  Ja som čert..
Zaznamenané
TOMM
pravidelný návštevník
Príspevkov: 332

« Odpoveď #137 kedy: Včera v 15:34:26 »

Však tie poťaky by tam ani nemuseli byť. ja som si ich v starej gitare vyhodil a dal som tam vypínač. Bolo to lepšie ako stále pochybovať o tom že či sú nastavené na MAX alebo niekde nižšie. Do novej nechcem šprtať lebo je tam aktívna elektronika tak som to nechal tak ale niekedy sa mi zdá akoby zvuk nešiel naplno aj keď mám nastavené na MAX, a to sú tie pochybnosti.
Zaznamenané

Juro
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #138 kedy: Včera v 23:32:24 »

o Diave pocujem prvy raz  Fuuha zíram Kontox vzdy fungoval, kupil som si spray asi v roku 1993 snad, odvtedy ho mam :)

a mam aj gitaru, kde som pred 30 rokmi kupil noname potaky, take uplne malicke, stali asi 5 Slovenskych korun. tie uz nejaky ten Kontox zazili...

Však nabudúce skús na tých päťkorunových poťákoch tú Diavu, či pomôže. Na tých nič nepokazíš.  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.