br4nik
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 21. Máj , 2009, 16:34:55 » |
|
sak ja som nepisal co je lepsie ...on si Vintage SG chvali
v podstate to mame zajedno vsetko je s tej skurv.... ciny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 21. Máj , 2009, 16:43:54 » |
|
v podstate to mame zajedno vsetko je s tej skurv.... ciny vintage su z vietnamu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 22. Máj , 2009, 13:38:11 » |
|
vintage su z vietnamu
to tiez asi nieje vyhra...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 22. Máj , 2009, 13:43:44 » |
|
v podstate to mame zajedno vsetko je s tej skurv.... ciny bud rad ze je ta cina, inac by si tie iste gitary kupoval za patnasobnu cenu... ja mam cinsku Schecteru a hra ako jedna basen...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 22. Máj , 2009, 15:20:35 » |
|
bud rad ze je ta cina, inac by si tie iste gitary kupoval za patnasobnu cenu... ja mam cinsku Schecteru a hra ako jedna basen... no to je pekne lenze zachvilku nam budu aj chleba piect v cine,a ked sa tu nebude robit nic tak ludia nic nezarobia a ked ni nezarobia tak nebudu mat ani na cinsku gitaru...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 22. Máj , 2009, 15:21:43 » |
|
bud rad ze je ta cina, inac by si tie iste gitary kupoval za patnasobnu cenu... ja mam cinsku Schecteru a hra ako jedna basen... aky model? som bol zvedavy ze ci teda vyrabaju tie schectery uz teraz v cine..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 22. Máj , 2009, 17:22:24 » |
|
aky model? som bol zvedavy ze ci teda vyrabaju tie schectery uz teraz v cine.. Nieco v Cine, nieco v Korei
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 28. Máj , 2009, 15:51:04 » |
|
aky model? som bol zvedavy ze ci teda vyrabaju tie schectery uz teraz v cine..
Omen 6 Extreme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 12. Jún , 2009, 09:21:15 » |
|
ja mam doma Vintage VS6 ---> SGcko.. a som veeeeelmi spokojna;)
Vintage SG VS6 je super. Kupil som si ju po dlhych hodinach stravenych na nete hladanim kopie Gibsony SG. Kupil som ju v takmer polovicnej cene, lebo bola v zlave. Ta gitara ma aj neduhy, hlavne bola zle nastavena priamo od kupy, vyska strun, krk, a hlavne mi tam trosku vadi chybajuce biele lemovanie hmatnika. Inak mňamka. Dobre sa na nej hra a vychytal som som kus so skutocne tenkym ale fakt tenkym krkom a tym sa pre mna na nej hra fakt de luxe. (bratranec ma takiso Vintage SG a ma omnoho hrubsi, plny krk) Vymenil som krytku vystuhy krku za origo gibson zvoncek s mojim nickom. Pozeral som si aj epiphone SG v jednom sope, ale bol som spokojny ze som sa rozhodol pre vintage, bo ta epiphona mala zle tvarovane telo a hlavne ta deformavana hlava je grc . Dizajnovo blizsie k origo Gibsone je Vintage. Takze pre toho kto nema vela love a miluje Sg tak vrelo odporucam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 12. Jún , 2009, 09:30:00 » |
|
Vintage SG VS6 je super. Kupil som si ju po dlhych hodinach stravenych na nete hladanim kopie Gibsony SG. Kupil som ju v takmer polovicnej cene, lebo bola v zlave. Ta gitara ma aj neduhy, hlavne bola zle nastavena priamo od kupy, vyska strun, krk, a hlavne mi tam trosku vadi chybajuce biele lemovanie hmatnika. Inak mňamka. Dizajnovo blizsie k origo Gibsone je Vintage. Takze pre toho kto nema vela love a miluje Sg tak vrelo odporucam Original SG nema biele lemovanie, skor taka stara zlta. Mal som v ruke aj Vintage za legendarnych cias v TT, ale Gibsonu SG Standard sa bohuzial nepriblizuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 12. Jún , 2009, 09:31:55 » |
|
Original SG nema biele lemovanie, skor taka stara zlta. Mal som v ruke aj Vintage za legendarnych cias v TT, ale Gibsonu SG Standard sa bohuzial nepriblizuje.
chytaj sa za slovka.....no tak zažltnuta biela od zafajcenych prstvov...:D k standarde tazko....to je nieco ako 61 Reissue
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 29. Júl , 2009, 10:27:16 » |
|
pocujte neviete kde by sa dal odskusat Vintage Telecaster? lebo s Les paulom som spokojny, ale chcel by som kupit nejaky telekáč.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 29. Júl , 2009, 10:43:31 » |
|
Hej, za tu cenu co stoja vyborna kupa. Su velmi pekne spracovane.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 29. Júl , 2009, 10:56:00 » |
|
Hej, vintage už unas nezoženie /aspoň nie z obchodu/
|
|
|