temo
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 30. December , 2007, 11:59:45 » |
|
na akcii Legendy 60 bola celá pódiovka Valwatt,Marshall boxy a jeden Fender Bassman,myslím že to hralo velmi slušne
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 30. December , 2007, 12:03:23 » |
|
pozeral som nakoniec celu relaciu... celkom fajn, Peci tam hral tusim s kazdym nakoniec . zvuk bol dost dobry a lubili sa mi aj stari fotri, co nehrali 100 rokov, fajn koncert to mohol byt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 30. December , 2007, 12:11:34 » |
|
Bola to sranda,niektorí tam boli ozaj zábavní ,napr Jožo Barina čo mal gitarový kábel urobený s televízneho koaxiálu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 30. December , 2007, 12:44:13 » |
|
pozeral som nakoniec celu relaciu... celkom fajn, Peci tam hral tusim s kazdym nakoniec . zvuk bol dost dobry a lubili sa mi aj stari fotri, co nehrali 100 rokov, fajn koncert to mohol byt Kedy to islo v telke ?? ...kua zas som nieco presvihol co som chcel vidiet
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2007, 12:44:44 od mr. redwine »
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 30. December , 2007, 12:45:18 » |
|
vcere niekedy medzi 1 a 2 v noci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 01. Január , 2008, 16:33:16 » |
|
A to bola uz repriza. mam kusok nahraty v kompe, teda od prudov po koniec
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 03. Február , 2008, 23:35:35 » |
|
dnes sa mi snivalo ze som si siel dat do brda spravit valwatta prisiel som za nim do kuchyne (nevjem cijej), zosik mal vychadzat z akehosi fendra .. povedal ze do 6 tyzdnov to spravi ...a dalej uz nebolo nic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 03. Február , 2008, 23:43:13 » |
|
dnes sa mi snivalo ze som si siel dat do brda spravit valwatta prisiel som za nim do kuchyne (nevjem cijej), zosik mal vychadzat z akehosi fendra .. povedal ze do 6 tyzdnov to spravi ...a dalej uz nebolo nic Tesime sa s tebou.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 04. Február , 2008, 00:19:51 » |
|
dnes sa mi snivalo ze som si siel dat do brda spravit valwatta prisiel som za nim do kuchyne (nevjem cijej), zosik mal vychadzat z akehosi fendra .. povedal ze do 6 tyzdnov to spravi ...a dalej uz nebolo nic Bud rad ze si nevidel jeho "Humbug", ultra morda Nespomeniem si ci to malo 200 wattov, ale vyzeralo to ako Hummer medzi embeckami.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 04. Február , 2008, 09:19:15 » |
|
myslim ze 400w.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 04. Február , 2008, 11:47:38 » |
|
No kdesi som cital, ze Valveking je nejaky cinsky OEM vyrobok, ktory sa predava aj pod inymi znackami. Takze sice netvrdim, ze to musi byt zle, pretoze to moze byt kludne aj skvele, ale v kazdom pripade to, ze tam je napisane Peavey este nemusi znamenat, ze firma Peavey do toho cosi okrem svojho loga vlozila. Predsa len Peavey je oproti Mesa Boogie, ci Soldano stale ludovka, ktora je schopna vypustit na trh vselico. Neskusite niekto splasit na nete schemu ?
Pokial clovek nema sajn, nemal by kupovat nove veci na zakazku. Oni ti chlapici co to robia zase az taki lacni nie su. Hlavne je dobre s takymi vyrobcami pri vyrobe komunikaovat a spolocne ladit zvukove detaily. A ak mam dat za novu HOT hlavu 30 litrov (tolko dal znamy za novu akoze kopiu Soldana), tak to radsej kupim za 30 litrov ojazdenu overenu vec. Samozrejme ak by bol k dispozicii ojazdeny HOT alebo Valwatt alebo nieco podobne za 15 litrov, uz je to ina debata a ine uvazovanie... A tym nechcem hovorit nic na tunajsich vyrobcov - vsetka cest im a vdaka za nich !
ja by som osobne po Valvekingu nešiel,všetko ja osadené na plošákoch ,dokonca aj koncák,bál by som sa že sa to pri prevozoch otrasie a prestane hrať,hrám skoro celý život na home made aparátoch a zatial všetky hrajú super tu je link na schému Valvekinga http://www.blueguitar.org/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 04. Február , 2008, 11:50:03 » |
|
Ako kdesi trefne poznamenal FFAMP..je to VALVE ale nie KING...ten je inde...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 04. Február , 2008, 12:23:21 » |
|
myslim ze 400w.
Myslis toto radio
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 04. Február , 2008, 12:26:23 » |
|
Brďo poslal som ti mail,pozri to please
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 04. Február , 2008, 12:26:36 » |
|
PEAVEY VALveking mam ho v obchode a kludne nan možem hravat.Hra tak ako šetky drahe pivaa..Ako je to v nutri to ma nezaujima.Mam 100soldano hlavu a kamoš velmi slušny gitarista hral nato pivo a pačilo sa mu ovela viac..potom som mu vysvetlil kde sa nachadza(akože)pivo a soldano..ked sa naserem budem hravat nan aspon nestoji zbitočne vala prachov a stejne to je v prstoch nie v aparate a vobec nie vgitare.Hocaky epiphone hra dobre velmi blizko originalu..Keby nato hral GariMoore ani si to nik nevšimne ...
|
|
« Posledná zmena: 04. Február , 2008, 12:28:16 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|