temo
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 25. Marec , 2008, 19:48:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 25. Marec , 2008, 19:57:53 » |
|
Navstivil som sekciu aparaty uzivatelov -> temova hlava a suhlasim, precizna robota
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 25. Marec , 2008, 20:03:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 25. Marec , 2008, 20:14:44 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2008, 20:18:06 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 25. Marec , 2008, 20:17:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 25. Marec , 2008, 20:20:07 » |
|
temo - doboha, ty si riadny charakter tuna si z Valla (dopice neviem ako to vysklonovat) stale srandu robis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 25. Marec , 2008, 20:23:34 » |
|
este nie boha strasne sa mi paci ten 8valec cerveny :drink:pekna robota kdo robyl krabicu???ty temo????popisky su robeny cim?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 25. Marec , 2008, 20:24:43 » |
|
temo - doboha, ty si riadny charakter tuna si z Valla (dopice neviem ako to vysklonovat) stale srandu robis Vallu tak to vysklonuj len ho nechaj nech sa bavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 25. Marec , 2008, 20:32:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 25. Marec , 2008, 20:33:06 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2008, 20:33:49 od temo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 25. Marec , 2008, 20:37:52 » |
|
brdo to s tym 8 valcom si hral do tych solo reprakov ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 25. Marec , 2008, 20:46:56 » |
|
kua dal som sa strasne inspirovat tym 8valcom jebem na cele PCL82 ide robyt tieco podobne zajtra si dam spravit sasi,stolarovy krabicu dam si to obtiahnut a idem na to nehorazne prach do toho dam nech to aj nejako vyzera nie ako tam moja hlava prva jak sa tesim jak maly chlapec ;Dsak som maly chlapec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 25. Marec , 2008, 20:47:30 » |
|
temo ty si moj clovek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 25. Marec , 2008, 20:48:57 » |
|
mne by si nespravil taku krabicu???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 25. Marec , 2008, 20:50:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané