Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 11:39:38
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Diamant  (Prečítané 64440 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #30 kedy: 20. December , 2006, 10:28:51 »

Na telo bola použitá ako vrchná doska smrek.
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #31 kedy: 22. December , 2006, 16:44:15 »

rastis...sak ked vravis ze ked to srcis do marku ze sa da na tom spravit dobry zvuk...tak co potom vsetci tak na tu gitaru nadavate ze do pece hodit a tak...sak to si podla mna ziadna gitara nezasluzi...a vravte si co chcete tak jolan diamant gitara je.......

ja som nikdy nevravel ze to prusery nema......ale vies co ...mozno je dobre zacat na gitarach s pruserami a na ktorej sa ti hra tazsie....lebo keby si ako prvu gitaru dostal LP custom za 100000 tak keby sa ti nahodou daco stalo alebo tak na tej gitare tak si v zadku....

Ja len vravim ze ked chce niekto zacat a tu jolanu uz ma...nech sa toho neboji pekne si to zosteluje (aspon sa nauci sa s tymi prusermi vyporiadat {potom ked bude mat lepsiu tak to bude eno nuno})....a hrat sa na to m da velmi pekne.....ako sme poculi aj v ukazke......jasne neni to moc relevantne ale ukazuje to ze uplny pruser to neni.....

Rastis  fest sa mi nepaci jedna vec na tvojich prispevkoch....ze ty neaku konkretnu vec nezpoznas ale zgeneralizujes to na secky a uz su zrazu setky diamantky naprd..... pozry ty si videl dake diamantky ..ja som videl dake diamantky.... ale to neboli tie iste.....ale aj ja som hram na cinskych gitarach za 4000 a aj ty si hral....a to sa zgeneralizovat kludne da ze su vsetky z jedneho pasu a nehraju moc pekne......ty vravis ze radsej si kupit to ako hrat na diamantke.......ja vravim ze som videl diamantky ktore by strcili do vrecka 7000 tisicove zaciatocnicke gitary.....samozrejme al hned dodavam ze som videl diamantky na ktorych sa naozaj vobec nedalo hrat    ale hned aj dodavam ze som uz videl aj gipsony na ktorych sa nedalo hrat podobneho veku...mno ale preto nejdem vravet ze vsetky su nahovno....

s tym piskanim absolutne nesuhlasim....ja vravim o velkych silnych aparatoch vypecenych na koncertoch s Hi gain zvukom a ta kamosova nepiska....dovolim si tvrdit ze tie cinske su v tomto omnoho horsie i ked som ich este take vypecene na hi gain zvuku nikdy neskusal (hehe satacilo potichu a piskali)....

takze ja len poprosim negeneralizovat a neodhovarat ak ste to nevideli........dik

PS .....tie hrubsie struny vylepsia zvuk aj ladenie...to si myslim aj ja....ale ked sa niekomu dobre hra na tenkych nech sa paci ja nikoho neodhovaram
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 22. December , 2006, 17:03:19 »

mam tiez jednu daimantku.hra ako LP Custom za 100000 :)))
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 22. December , 2006, 18:09:22 »

metalhammer napísal:
Citácia
...
Rastis  fest sa mi nepaci jedna vec na tvojich prispevkoch....ze ty neaku konkretnu vec nezpoznas ale zgeneralizujes to na secky a uz su zrazu setky diamantky naprd..... pozry ty si videl dake diamantky ..ja som videl dake diamantky.... ale to neboli tie iste.....

To mas tak - kazdemu sa pacit nemozes a ked sa Ti na mojich prispevkoch daco nepaci, bud ich necitaj alebo ma vzdy v konkretnom pripade (ako aj teraz) upozorni a mozno sa tym nieco zmeni Žmurk

V kazdom pripade vo vacsine svojich prispevkoch sa snazim pisat na zaklade vlastnych skusenosti. Generalizovanym usudkom vycucanym z internetu sa vacsinou snazim vyhybat. Netvrdim, ze sa mi to vzdy dari.

Ak Ti poviem, ze som drzal v ruke niekolko desiatok Diamantiek uveris mi ? A ked Ti poviem, ze na dobrych 15 kuskoch som menil kobylky uveris mi ? Ked Ti poviem, ze som rozobral tak 20 Diamntkovych snimacov, z toho asi polovicu uz nezlozil naspat, uveris mi ?

Nikto nikomu nekaze palit ziadne gitary. Akurat sa viaceri snazime usetrit chalanovi peniaze.

Ale naco Ti to tu vykladam, vsak ? :)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 22. December , 2006, 18:13:34 »

Tolko Diamantiek, to by bolo kvalitneho dreva do krbu :-))))))

Pekné sviatky
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #35 kedy: 22. December , 2006, 21:35:08 »

rastis ..hhe spi v klude ..nechcem aby si nic menil..tvoje prispevky si citam a su v pohode.....priam dobre...len ked budes tolko nadavat na tie diamantky co si ty drzal tak nepomozes chalanovi s tou jeho.....

sak ja mu neradim nech do toho investuje..priam naopak.....ak by mal do toho vrazit 4000 alebo nedajboze viac ..tak nech sa na to vies co..... to sa fakt do tej gitary neoplati......

jedine co mu radim ja ze ak sa to da porobit svoj pomocne (a tym myslim nove struny a sikovne ruky) co ho bude stat 300 korun...tak nech to porobi .....a radsej setri na kvalitnejsiu........a ak je uplny zaciatocnik nech to donesie niekomu ako ty...ty mu to nastavis a par akordov a stupnic sa na tom naucit moze....... ak je to vsak zle...ta tvoja konkretna piska ma krivy krk a zhrdzavenu mechaniku a zodrate prazce tak to radsej nechaj tak a kup si daku lacnu gitaru napriklad yamahy su podla mna dobre take lacne..... a zacni s tym a aj na tom sa naucis (opravovat prusery hehehe)...

v kazdom pripade rastis proti tebe nic nemam a tvoje prispevky si rad precitam...
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #36 kedy: 22. December , 2006, 21:35:17 »

kupil som si teraz lacneho washburna ....aj tie su dobre...

Naposledy upravil metalhammer, : 22.12.2006 2006 21:36
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 22. December , 2006, 22:11:04 »

metalhammer - piiiis, ci jak sa to pise :)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 26. December , 2006, 12:35:12 »

na tuto znacku som daval asi pred 2 rokmi zlatu metelizu
nostalgicky som si zaspominal na tento nastroj ked mi krivil chrbticu asi pred 15 rokmi.
Ton v hornych polohach chcipal a ta mechanika totalny suviks.
gitara by hrala ovsem material by som pouzil uplne iny.
 Inac nic proti gustu,niekto ma rad holky iny zase vdolky.
Zaznamenané
xaxoo
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #39 kedy: 03. Január , 2007, 11:20:58 »

Heh.. ok tak ja popracujem na tom aby som na tom az tak nestratil.... ono .... hral osm sa s nou trochu to je jasne doniesol mi ju raz ukazat jeden kamos co hral v metalovej kapele a zda sa mi ze to bolo tak asi to najlepsie co si mohol dovolit... snazili sa jhu davat fokopy ale nakoniec sa im nepodarilo to dorobit s tou elektrikou tak to nechali na humbuckeri a ked uz uuplne nemal prachy tak mi ju predal... bol som celkom nadseny z nej vtedy ale to asi preto lebo pred nou som mal jolanu galaxis... paaaani to bolo zmrdlo...  ale vytrickovat sa to da aj z nej sa dali vytiahnut zvuky...

s tou jolanou.. par veci som s nou nahral keby ste xceli pocut par ich sem mozem supnut... preto som stym vlastne zacal - ze viem ze sa to da celkom nastavit - tak ma napadlo ze drobna zmena sa na tom da - ale ok skusim vymyslit nieco pod 3000 CZK (zijem v Brne) - tagze ak to tu este niekto citate:

aky by bol vas navrh upgradeu za 4 litre SKK? - myslim konkretne casti - kobylka typ mozno aj firma - snimace typ firma - alebo ak mate ktokolvek hocake skusenosti so zhananim casti - par stranok som presurfoval ale vacsina je zahranicie kde by dovoz stal viac ako cast;-) tak tak...

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 03. Január , 2007, 16:01:51 »

Dost obsiahlo som o potrebnych tunningoch napisal uz v prvom mojom prispevku v tejto teme, takze by som sa zbytocne opakoval. V jednom z dalsich prispevkov som pisal, ze s tymto rozpoctom Ti to vyjde akurat na standard azijsky HW. Z toho vyplyva, ze na premyslanie nad nejakymi znackami moc priestoru nemas. Takze zober peniaze, ktore mas odlozene a nakup co najviac Ti za ne vyjde v tom poradi, ako som to pisal v tom prispevku.
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #41 kedy: 07. Január , 2007, 10:16:16 »

Ja mam tiez doma diamantku,ale problem je v tom,ze mi chybaju 2 tie blbosti,s ktorymi sa ladia oktavy,tym padom nemozem natiahnut struny,inac je gitka plne funkcna.Da sa to dnes este kdesi zohnat?Alebo cim by sa to dalo nahradit?Popripade vam,co to hadzete do krbu nejake neostali? Popiskujem si
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 07. Január , 2007, 10:20:39 »

evil_dildo - kup si celu novu kobylku tune-o-matic za 600,- Sk a daj si ju odborne nahodit na gitaru. Uvidis, jak Ti prekukne.
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #43 kedy: 11. Január , 2007, 10:08:02 »

To by bolo dost v pohode,ale ak nepasuju diery,tak ako si pisal,tak to neni bohvie co.Nechcem do tej gitary moc rypat.Skor asi skusim zohnat,nejaku mechaniku s nejakej inej diamantky napr. spalenej v krbe ;)Tu na fore by sa nic nenaslo Popiskujem si
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 11. Január , 2007, 10:26:35 »

evil - mrknem doma, ci namam niekde nejake smetie po Diamantkach.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 22 otázok.