Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 15:59:28
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Diamant  (Prečítané 64621 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #75 kedy: 18. Apríl , 2007, 22:11:55 »

Moj nazor na taketo riesenie je, ze ak by som bol majitel Jolana Diamant ako prveho nastroja, mozno by som vahal, ci sa jej zbavit hned, ako budem mat lespiu. Ak by som ovsem majitelom takejto gitary nebol, a dokonca by som mal 2 lepsie gitary, robil by som vsetko pre to, aby som sa majitelom takejto gitary nestal  Žmurk
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #76 kedy: 18. Apríl , 2007, 23:00:10 »

Rastis : no aby som pravdu povedal tak som nad tym dnes rozmyslal a rozhodol som sa ze to spravim asi tako .. tie 2 litre si ponecham a zatial budem mat jolanu , v lete sa mi podari mozno  zohnat nejaku brigadu ,alebo pouzijem nejake peniaze z pojistky + predam tu jolanu tak za 1500sk ( ked s ana to poziriem tak si myslim ze ani toho stagga by som za 3500 nepredal ) a kupim si Epiphone SG G400 ,alebo nejake ine SG , nech mam apson 2 gitary aspon priemerne a uz si dam naxvilu s vymenou gitar pokoj  Na zdravie! hmm... aky mate nazor na taketo riesenie ?  Popiskujem si
No ja by som spravil reklamu jednej ceskej firme co predava korejske gitary pod istym menom.  Bavím sa skvele len pekne hladaj tu jolanu predaj no..... Rastis sa vyzna a asi je fakt,ze po istej dobe si povies, "ze naco mi je tento shit".Ale nerobim nikomu reklamu.Je to skor na tebe.Nenechaj sa ovplivnit   Žmurk citaj,kecaj,popripade skus a zistis
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #77 kedy: 19. Apríl , 2007, 00:10:11 »

Jolana sa dá dobre predať. Na muziker fóre je jeden človek, ktorý za každú Jolanu ponúka dosť slušný cash.
Zaznamenané

RED DEBILS
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #78 kedy: 17. Október , 2007, 15:42:04 »

ja len na margo obluby "starych dobrych" Diamantiek...

absolutne realna hodnota je asi takato:

http://cgi.ebay.de/GITARRE-E-GITARRE-GIBSON-JOLANA-LES-PAUL-NACHBAU_W0QQitemZ190158881852QQihZ009QQcategoryZ2384QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Ak by nahodou prestal fungovat link, tak je tam aukcia skoncena na EUR 51,49.
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #79 kedy: 17. Október , 2007, 19:29:51 »

tak tento tuning kobylky ma uplne dostal
Zaznamenané

FALLGRAPP
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #80 kedy: 17. Október , 2007, 19:33:50 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele kruta samorezka Som frajer
Zaznamenané

Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #81 kedy: 17. Október , 2007, 20:37:06 »

ja by som tie Jolany zakazal...ved to niesu gitary, na tom uz teraz mozu hrat len nejaki pochybni pankaci alebo bezdomovci  Bleee
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 20:37:27 od Lookash » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #82 kedy: 17. Október , 2007, 20:44:45 »

Mal si niekedy nadsenie, 13 rokov a tvrdo zarobenu 1000 na prvu Jolanku?
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #83 kedy: 17. Október , 2007, 20:49:21 »

ja by som tie Jolany zakazal...ved to niesu gitary, na tom uz teraz mozu hrat len nejaki pochybni pankaci alebo bezdomovci  Bleee

zacinal som na diamantke a rozhodne to gitara bola Je mi do plaču
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #84 kedy: 17. Október , 2007, 20:50:59 »

hej, len trochu ine cisla, 14 rokov, nejaka Jolana co vyzerala jak LP za 1500, asi po 5 hodinach som to isiel chlapcovi vratit s tym, ze sa mi na nej nieco nezda. Chvalabohu bol mily a vratil peniaze. Potom som od rodicov vyskriabal peniaze na moju prvu "ozajstnu" Squier Stratocaster sunburst...ach to boli  casy  Na zdravie!
Zaznamenané

martin1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 224

« Odpoveď #85 kedy: 17. Október , 2007, 20:51:34 »

Mne sa podarilo na ebay predat irisku za160 euro Na zdravie! a d-basku za 260 euro Na zdravie! ha ha ha.Inak za basu diamantku daju takych 170e.
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #86 kedy: 17. Október , 2007, 20:53:29 »

Mne sa podarilo na ebay predat irisku za160 euro Na zdravie! a d-basku za 260 euro Na zdravie! ha ha ha.Inak za basu diamantku daju takych 170e.
ty brďo na to si teda pripijam  Na zdravie!
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #87 kedy: 17. Október , 2007, 21:06:15 »

Na zdravie. Ja mam jeden super kus jolany diamant v super povodnom stave a vsetky hentie nanic mini dieliky tam este su. Na zdravie!
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
brano_
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

Gibson, negibson, Jolana je Jolana. :)

« Odpoveď #88 kedy: 21. August , 2009, 11:54:48 »

Potom tu basu (ani neviem, ako vlastne zrazu bola jeho ?!?) vymenil za basu Jolana Galaxis, ktora napriek tomu, ze vyzerala co do konstrukcie dost chatrnejsie ako Diamantka, tak hrala o poznanie lepsie...

Sranda, ja som zas zacinal na Jolane Galaxis, a na tom sa vobec nedalo hrat. Zvuk veskery ziadny, strasne vysoko struny, piskala neuveritelne, potom som od kamosa odkukal Diamantku a to bol uplne iny level. Zrazu som mohol hrat aj jednotlive tony, nielen placat cele akordy. No proste strasny progras len vymenou nastroja. Zrejme zalezi od kusov vsetkeho toho. A potom som chytil do ruky Epiphone LP STD co mal iny kamos a to som sa skoro posral ako lahko sa na tom hralo ...
Zaznamenané
duri
nováčik
*
Príspevkov: 15

« Odpoveď #89 kedy: 16. September , 2009, 19:30:09 »

Jolana Diamant se vyráběla v různých modifikacích a z různých dřev. Proto každá hrála nebo ještě hraje úplně jinak. Jsou kusy, které opravdu hrají suprově, jen záleží, kdo si jaký zvuk představuje...  Mnohdy pomůže výměna snímačů, výměna mechaniky je nutná. Zvláštní druh kobylky je sice nestandardní rozteče, ale rolny v ní jsou (byly)nadčasové. Dnes se vyrábí i tune-o-matic s rolnami jako velký hit! Takže, kdo má zrovna ten dobrý kus, ví ... Bravooo
A propós Jolana Diamant se znova vyrábí, samozřejmě inovovaná a ne špatná! Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.