|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. December , 2006, 10:15:15 » |
|
v tejto cenovej kategorii sa mi dost pozdavali basy cort, skus si nieco mrknut na nete.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Január , 2007, 14:14:23 » |
|
to kombo je basgitarove? tusim som videl velmi podobne gitarove... na doma podla mna ok, no do skusob ku bicim je to nechytacka...
a ta basa.. miso_kolo ma pravdu. pozri cort, resp stagg moze byt v tejto cenovej kategorii celkom ok... a fokus poznas? ale to je uz ina cenova kategoria, no stale lacne a podla mnohich vyborne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hugo Styx
nováčik
Príspevkov: 6
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. Január , 2007, 22:52:38 » |
|
odporúčam Cort.....ja ju mám tiež a celkom gut ...za tu cenu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
amroth
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. Január , 2007, 11:44:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. Január , 2007, 11:59:31 » |
|
nemusi byt zla, treba si ist vyskusat ako ti bude sediet jej zvuk a ako sa ti nanej bude hrat. a potom by som omrkol inzeraty. myslim ze GSR200 som videl za 5000 niekde na nete na predaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
amroth
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 28. Január , 2007, 10:56:57 » |
|
... môžem na nej hrať, ak nemám kombo ? (Nie sú žiaľ peniaze) Žeby som to prepojil s recieverom, alebo najlepšie, s PC
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hugo Styx
nováčik
Príspevkov: 6
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 28. Január , 2007, 11:03:44 » |
|
... môžem na nej hrať, ak nemám kombo ? (Nie sú žiaľ peniaze) Žeby som to prepojil s recieverom, alebo najlepšie, s PC jasné môžeš si ju prepojiť z počítačom, alebo z vežou, prípadne nejakým starým gramafónom alebo kotúčákom čo má taký vstup...alebo proste nejakým zosilovačom...osobne odporúčam počítač alebo vežu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Január , 2007, 11:08:16 » |
|
... môžem na nej hrať, ak nemám kombo ? (Nie sú žiaľ peniaze) Žeby som to prepojil s recieverom, alebo najlepšie, s PC namiesto toho komba si radsej zadovaz napr jamlab a k tomu si stiahni z netu ampeg svx pluginu (a mas to "zadarmo").... predpokladam, ze ako zaciatocnik budes hrat doma, hra cez pocitac ti hodne pomoze... podla mna a k tej base prisetri este aspon 2 papiere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bachmusic
nováčik
Príspevkov: 22
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. Február , 2007, 10:50:02 » |
|
nejsem basák , ale jako dobrou hodnotí i naši http://www.bachmusik.com/p792-bach-pb60-butterscotchPB-60. podobná jakou má sting. mě vibrujecelé tělo. fakt. Cena je 3.900,- v česku. . . .a nezačínejte s čínou , atd. ha ha ha Neni to čína.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 11. Február , 2007, 13:11:21 » |
|
chcete povedat ze je to Slovensky alebo Cesky vyrobok Ak to neni cina tal je to Indonezia ako bič je mi z toho zle ........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. Február , 2007, 19:39:44 » |
|
pokial viem v cechach sa uz gitary vo velkom nevyrabaju ale spajaju sa dovozove diely . preto su lacne , naprilkad kdo zaplati cesku pracovnu silu? no iba ak by im stacilo na mesiac cca 3000 - 5000 KC
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 12. Február , 2007, 12:57:49 » |
|
chalosi, precitajte si aj ine temy na fore, konkretne bachmusic ma svoju vlastnu, nema zmysel riesit vyriesene
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 12. Február , 2007, 12:58:49 » |
|
chalosi, precitajte si aj ine temy na fore, konkretne bachmusic ma svoju vlastnu, nema zmysel riesit vyriesene Sak som dal link na temu bach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|