Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 16:29:19
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rammstein  (Prečítané 26207 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #30 kedy: 27. Január , 2007, 22:37:18 »

presne tak. velmi vela kapiel ma od pocuvania odradza prave zvukom a niektore si vypocujem prave pre ten zvuk.
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #31 kedy: 28. Január , 2007, 02:08:49 »

No mozte napisat aj nejake tipy, kludne do novej temy.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #32 kedy: 28. Január , 2007, 08:31:04 »

Mne sa Rammstein páči aj zvukovo,aj väčšina vecí/alebo menšina?/Niektoré skladby majú perfektné/napr ohne dich.../
Zaznamenané
koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #33 kedy: 01. Február , 2007, 23:38:06 »

zvuk maju dobry to uznate asi vsetci ale casto pocuvam ze maju slabeho bubenika.... na to sa ja divam tak ze je to jeho prejav. on tu hudbu citi tak. a myslim si ze hlavne on dotvara celkovy raz ramms+einu. a slaby urcite nieje pretoze v songu Kein Lust hra nadherne.....
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #34 kedy: 02. Február , 2007, 11:10:22 »

zvuk maju dobry to uznate asi vsetci ale casto pocuvam ze maju slabeho bubenika.... na to sa ja divam tak ze je to jeho prejav. on tu hudbu citi tak. a myslim si ze hlavne on dotvara celkovy raz ramms+einu. a slaby urcite nieje pretoze v songu Kein Lust hra nadherne.....
Ty si bubenik asi co? Si sa navazal do Larsa teraz do tohto  ha ha ha
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #35 kedy: 02. Február , 2007, 13:56:12 »

Alojz ho nehodnotí, len často počúva kritiku od niekoho iného. A je to nezmysel- Rammstein bubeník je skvelý.
Zaznamenané

RED DEBILS
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #36 kedy: 02. Február , 2007, 14:00:52 »

Alojz ho nehodnotí, len často počúva kritiku od niekoho iného. A je to nezmysel- Rammstein bubeník je skvelý.

neviem ci by som pouzival az take superlativy... jasne je dobry, drzi rytmus aj daco pohra ale akymi privlastkami by sme potom castovali napriklad takeho Valihoru ked uz bubenik z Rammstein je skvely... Som metlak
Zaznamenané
koktavyalojz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #37 kedy: 05. Február , 2007, 10:36:24 »

mne ide hlavne o bubenicky prinos do pesniciek.....a myslim si, ze niekedy najvacsie umenie bubenika DRZAT SA NA UZDE :)
Zaznamenané
koktavyalojz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #38 kedy: 05. Február , 2007, 10:45:36 »

Nezahrávaj sa toto su moje slova, na zaklade mojho skumania.....
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #39 kedy: 05. Február , 2007, 11:46:13 »

Jou, už mi svitlo z predposledného príspevku. Prepáč za tieto hnusné fámy. Žmurk Na zdravie!
Zaznamenané

RED DEBILS
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #40 kedy: 05. Február , 2007, 11:59:33 »

mne ide hlavne o bubenicky prinos do pesniciek.....a myslim si, ze niekedy najvacsie umenie bubenika DRZAT SA NA UZDE :)
....niekedy teda naozaj ano  :) .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
plichto
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 05. Február , 2007, 19:47:45 »

....niekedy teda naozaj ano  :) .

a niekedy trebars zasa nie, napriklad v takom acdc mi normalne obcas chybaju nejake riadne bubny, bubenik tam v 80 percent hra zakladny rytmus
... Teraz v poslednej dobe mam radsej technicky vyspelych bubenikov ako tych ultrajednoduchych, ale "kreativnych" nemusim ani tych speedmetalovych co furt valia ultrarychlo dvojkopaky, ale aj tak to iste dokola....
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #42 kedy: 05. Február , 2007, 21:30:16 »

safri duo poznas? ha ha ha
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 05. Február , 2007, 21:41:36 »

jo ale to nie je pre mna nejako hudba
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #44 kedy: 13. August , 2009, 20:44:37 »

Popis skladieb z noveho albumu :

http://www.terrorizer.com/content/sneaky-listen-new-rammstein-album
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.