|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 17. Január , 2007, 15:42:10 » |
|
Ale ale, vhodna tema na pripomenutie mojho oblubeneho videa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 17. Január , 2007, 16:05:56 » |
|
akoze valit vedia, aj to dava zmysel, ale podla mna to postrada nejaku vecsiu davku originality, atmosferu a pod.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 17. Január , 2007, 16:19:30 » |
|
...Hraju taky novy trash metal...
Kedze som na thrash metale vyrastal, tak som si pustil to prve video a musim povedat, ze si ma velmi sklamal Mr.Jolana. Toto okolo thrash metalu v zivote nepreslo. Mi to pripadal ako 75 odvar Metallici. Priznavam, vypocul som si iba 30 sekund, ale nejak mam pocit, ze ine by to uz nebolo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 17. Január , 2007, 17:47:16 » |
|
...Hraju taky novy trash metal...
Kedze som na thrash metale vyrastal, tak som si pustil to prve video a musim povedat, ze si ma velmi sklamal Mr.Jolana. Toto okolo thrash metalu v zivote nepreslo. Mi to pripadal ako 75 odvar Metallici. Priznavam, vypocul som si iba 30 sekund, ale nejak mam pocit, ze ine by to uz nebolo... No jo.Ani to druhe neni moc trash metalove,ale v tom prvom sa mi nenormalne paci solo Preco som ta sklamal ja? Som cakal skor ze budete utocit na to 3 video.Ze je uz moc Heatfield-ovsky uz spevak.Ale oproti tomu ako spieval na predoslich albumoch(vid-pocuj 4 video) kde polku hulakal,je to pre mna zmena k lepsiemu.
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2007, 17:51:25 od ujo jolana »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 17. Január , 2007, 19:05:57 » |
|
Mi to pripadal ako 75 odvar Metallici. Priznavam, vypocul som si iba 30 sekund, ale nejak mam pocit, ze ine by to uz nebolo...
hlavne ze vydavaju kazdy rok novy album
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. Január , 2007, 21:33:53 » |
|
Ja tieto USA Angry kapely teda nemusim.Strasne su predvidatelne..........jedna ako druha.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. Január , 2007, 23:57:39 » |
|
Velmi sa mi paci aj German sodomy v tom texte Alebo Boat, Rudder, Strange mountain + este k tomu tie obrazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Január , 2007, 11:31:19 » |
|
no o trivium by som nepovedal, ze hraju trash, ale aj tak su fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Január , 2007, 12:22:08 » |
|
Trivium (USA) 2003 Ember To Inferno Review > 10/10 - Joe - (Thrash Metal) 2005 Ascendancy Review > 9,5/10 - Hawk - (Power Metal/Thrash Metal) 2006 The Crusade Review > 9/10 - Patrick - (Neo Thrash Metal/Heavy Metal) http://www.metal-observer.com/articles.php?lid=1&sid=5&a=l&l=T mali by ste tu najst co hra vasa kapela,ked niekto nesuhlasi s tym co hra trivium tak nech nekeca potom domna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Január , 2007, 12:30:24 » |
|
No neviem, nasa kapela tam nie je Aky ma zmysel donekonecna sa dohadovat nad skatulkami? Trivium klasicky thrash nehraju a je to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Január , 2007, 16:05:39 » |
|
Ja sa nehadam s nikym.To,ze tam tvoja kapela neni... co uz Ja som len napisal ,ze hraju taky novy trash.Nejako som musel zacat.Som mal napisat ze heavy,trash,power,doom,death a neviem co aby ste si vybrali asi heh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. Január , 2007, 16:35:31 » |
|
Ja tieto USA Angry kapely teda nemusim.Strasne su predvidatelne..........jedna ako druha.
Aj väčšina členov z týchto kapiel sa podobá. Nie je to nejaký hold Klabzubovej jedenástke?
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Január , 2007, 16:36:25 » |
|
hraju metal. to celkom staci. pre niekoho kto sa nerype v skatulkach je to dost vela napovedajuce rozdelenie a ten kto ma potrebu vediet kedy ma spevak prvu stolicu, tak si to zisti aj sam.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|