mn
|
|
« Odpoveď #5415 kedy: 25. Marec , 2010, 18:42:16 » |
|
Asi, ze taka tekvica vydlabana je idealnym cielom pre kopnutie si/rozkopanie... poznam to, jednu taku som si na strednej raz podal ahaa, dik ja dieta vychodneho sveta tieto zapadne zvyky nepoznam, asi preto
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #5416 kedy: 25. Marec , 2010, 18:43:52 » |
|
a co znamenaju posledne 3 odspodu ?
sak vsetky su - ten prvy ako to je naozaj a druhy ako to vida ozraty ... tie 3 posledne ..napity sa vyspis hocikde , pises ako oot a bubnujes na vsetko okolo ..neviem ako vy ale na mna skoro vsetky sedia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5417 kedy: 25. Marec , 2010, 18:48:21 » |
|
sak vsetky su - ten prvy ako to je naozaj a druhy ako to vida ozraty ... tie 3 posledne ..napity sa vyspis hocikde , pises ako oot a bubnujes na vsetko okolo ..neviem ako vy ale na mna skoro vsetky sedia super, prave som to cele naozaj pochopil... ktovie, keby to bolo v nejakom teste, co sa da vycitat o cloveku, co fakt na to len cumel, cosi sice tusil, ale nechapal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5419 kedy: 25. Marec , 2010, 18:52:41 » |
|
Prave tie posledne tri su uplne o pici podla mna. Najviac sa mi pacil ten "facebook" prirovnany ku spovednici Dalej jak sa chlapik ide vyrozpravat miesto k psychologovi ku krcmarovi a potom ten s tym levim kralom ako im pivo donesie a este ako tam maturuju s tym pivom a trubkami jak stavebni inzinieri no toto Tvoje je v nejakom rozpore s tym od traktora, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #5420 kedy: 25. Marec , 2010, 18:55:21 » |
|
no toto Tvoje je v nejakom rozpore s tym od traktora, nie ? neodporuje , praveze to dobre pochopil ...tie obrazky spolu nesuvisia ..vzdy iba tie 2 v jednom riadku co je medzi nimi rovnatko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #5421 kedy: 25. Marec , 2010, 18:57:49 » |
|
traktor - vysvetli ten posledny obrazok s tymi schodami, chcem sa aj ja strasne zasmiat
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5422 kedy: 25. Marec , 2010, 18:59:27 » |
|
traktor - vysvetli ten posledny obrazok s tymi schodami, chcem sa aj ja strasne zasmiat no ze ked si najebany a zjebes sa zo schodou, tak jak keby blesky jebali, sory sa slovnik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #5423 kedy: 25. Marec , 2010, 18:59:48 » |
|
traktor - vysvetli ten posledny obrazok s tymi schodami, chcem sa aj ja strasne zasmiat no ked ides pod obraz bozi tak su hentake schody ako vystup na mount everest
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 19:01:47 od traktor »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #5424 kedy: 25. Marec , 2010, 19:00:31 » |
|
náhodou to bolo celkom milé ale tiež som nechápal, potom mi došlo :D
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #5425 kedy: 25. Marec , 2010, 19:09:04 » |
|
no ked ides pod obraz bozi tak su hentake schody ako vystup na mount everest
no nie, ze mi toto nepride vobec smiesne, ale absolutne nechapem, kde tam vidis nieco, co ma suvis s bohom a ako vies, ze ten stit je akurat mount everest
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #5427 kedy: 25. Marec , 2010, 19:28:17 » |
|
ale ic do rici jaaj, tak dobre, idem si spravit odvar z lysohlavok a potom sa na to pozriem este raz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5428 kedy: 25. Marec , 2010, 19:30:49 » |
|
ja som sa na to pozrel.. nepochopil som.. potom som tomu dal sancu este raz.. pochopil som ale nezasmial som sa.. neviem ani preco.. volako mi to nepride vtipne, skor take pre easy ludi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #5429 kedy: 25. Marec , 2010, 19:33:58 » |
|
ja som sa na to pozrel.. nepochopil som.. potom som tomu dal sancu este raz.. pochopil som ale nezasmial som sa.. neviem ani preco.. volako mi to nepride vtipne, skor take pre easy ludi hej pre easy ludi a na 1x si to nepochopil jaaj, tak dobre, idem si spravit odvar z lysohlavok a potom sa na to pozriem este raz daj si aj za mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|