stala sa mi taka humorna vec tak sa o nu podelim.
minulu stredu som bol zaplatit telefon a kedze som ako vzdy meskal musel som ist zaplatit rovno dva ucty priamo do banky...ano Tatra Banky. Ujco pri prepazke bol celkom mily a tak som sa ho spytal ci mu mam setky udaje nadiktovat alebo si ich vie odpisat z mojho telefonu kam mi posraty operator pravidelne posiela upomienky aby som zaplatil za vsetky sluzby ktore aj tak nepouzivam. Podal so mu mobil a vsetko si odpisal a dal mi to potvrdit po zaplateni cca 150 euro + cele 3 eura za poplatok za vklad na ucet mal ujco trochu problem ci mi uz vratil dost penazi, ja som tomu nejaku pozornost nevenoval vsak jednofarebne mince su mi aj tak napicu.
po odchode z banky som sa tesil ako som zas lahsi o nejake to euro a tiez ze budem mat zas chvilku pokoj od platenia uctov.
na druhy den ma prisiel pozriet foter a vravi mi ze mu vcera volali z Tatra banky stym ze vraj sa im mam ozvat lebo som nieco dojebal pri plateni...uprimne som na to sral lebo foter si zo mna ako svojho najvacsieho zivotneho sklamania aj tak stale robi picu a myslel som ze toto nieje ziadna vynimka.
na moje prekvapenie sa mi ten den asi o 6tej zjavil na displeji mojho telefonu hovor z utajeneho cisla, zdvihnem a predstavi sa mi nejaka teta z tatra banky ze pri mojom vklade sa stala chyba a ten mily ujco co opisoval udaje nieco dojebal. Povedal som si ze boha zas som to poriadne neskontroloval a ten curak to poslal niekde do riti...na moje prekvapenie som sa v nasledujucich vetach dozvedel ze mi bolo vydane o 6centov (0,06euro) viac a ci by som sa mohol zastavit na pobocke a tento rozdiel vyrovnat. asi som mal dobru naladu a povedal jej ze okej whatever dopo.
optimizmus zo mna vyprchal hned pri predstave ze niekam musim ist, ad jedna sa tam neda zaparkovat a aj keby sa dalo tak sa mi nechce. ako vzdy som si povedal mam pici.
prekvapenie dva bolo ked mi teta volala dnes znova a pytala sa ma kde (to dopici) som aj stym balikom penazi. chcel som byt velice vtipny tak som jej povedal ze som momentalne na maledivach ale uz som poveril tym pravnikov zlozenych s expertov v danej problematike a situaciu riesia, ze dnes dostanem mailom report ako postupovat. Teta bola trochu prekvapena tak sa ma spytala ze kedy budem mat teda cas hovorim jej ze asi nikdy
lebo naozaj na taketo kraviny nemam cas a ze osuchanie mojich tenisiek do ich pobocky ma vide viac ako 6 centov a ze amortizacia je peklo.
uz som myslel ze mam pokoj ked sa ma zacala pytat ci sa teda mozu zastavit oni aby sme to vyriesili, skusil som to znova stylom ze teraz nic na maledivy nelieta lebo jebla sopka na islande....ocividne som ju uz nasral a tak sa ma spytala ci teda naozaj nechcem vyriesit moju podlznost voci banke....hovorim ze nie lebo sak maju tam perpetum mobile tak na co je im mojich 6 centov popriala mi dobry a pekny den ze dovi.... tesil som sa ze mam pokoj.
asi pred 10timi minutami mi volala pre zmenu riaditelka pobocky ze ci sa moze zajtra zastavit lebo im na tom velmi zalezi....tu som uz rezignoval aj ja a povedal ze tak dojdite zajtra...a sam som si uvedomil ze vlastnim asi najdolezitejsich 6 centov v celom vesmire alebo minimalne v tejto galaxii