rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6375 kedy: 21. Máj , 2010, 12:02:04 » |
|
jak hocijaky hambac v hocijakom strakaci... co tam odhadovat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6376 kedy: 21. Máj , 2010, 12:03:43 » |
|
Tak zas tie stare PAFka nezneli uplne ako hociaky hambac, prave preto by som si to rad skusil.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6377 kedy: 21. Máj , 2010, 12:07:16 » |
|
Tak zas tie stare PAFka nezneli uplne ako hociaky hambac, prave preto by som si to rad skusil.
zaleží aj akym cínom ho tam priletovali,tie stare cíny predsa len boli lepšie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6378 kedy: 21. Máj , 2010, 12:13:41 » |
|
zaleží aj akym cínom ho tam priletovali,tie stare cíny predsa len boli lepšie Keby co len polovica Tvojich prispevkov neboli len podrypovania alebo chytania za slovicka, tak toto forum sa vznasa vo vysinach.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6379 kedy: 21. Máj , 2010, 12:15:41 » |
|
a co tak vyskusat v 52 goldtope keby niekto nafrezoval dostredu singel z broadcasteru, tak jak by asi to hralo ? hm ? uplne presne tak ma to zaujima, ako aj henta gitara co si dal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6380 kedy: 21. Máj , 2010, 12:17:20 » |
|
Keby co len polovica Tvojich prispevkov neboli len podrypovania alebo chytania za slovicka, tak toto forum sa vznasa vo vysinach. +1 Akurat som sa to chystal napisat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6381 kedy: 21. Máj , 2010, 12:18:27 » |
|
a co tak vyskusat v 52 goldtope keby niekto nafrezoval dostredu singel z broadcasteru, tak jak by asi to hralo ? hm ? uplne presne tak ma to zaujima, ako aj henta gitara co si dal Preco nie? Alvin Lee to inak tak mal, v strede medzi hambacmi mal single zo Strata s dostal celkom zaujimave variacie v medzipolohach. Dokonca obcas hral iba na tom singli.
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2010, 12:19:05 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6382 kedy: 21. Máj , 2010, 12:21:06 » |
|
Keby co len polovica Tvojich prispevkov neboli len podrypovania alebo chytania za slovicka, tak toto forum sa vznasa vo vysinach. Prichystám si tiež dáky vtipny príspevok /poplatný téme/ a zavesím. Teraz idem objedvat. Edit. A ked nevieš,ža kvalita cínu má vplyv na kvalitu signálu-tak bohužel.
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2010, 12:23:01 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6383 kedy: 21. Máj , 2010, 12:21:56 » |
|
Prichystám si tiež dáky vtipny príspevok /poplatný téme/ a zavesím. Teraz idem objedvat. Ok, daj nieco poriadne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #6384 kedy: 21. Máj , 2010, 12:30:15 » |
|
Keby co len polovica Tvojich prispevkov neboli len podrypovania alebo chytania za slovicka, tak toto forum sa vznasa vo vysinach. udry ma vinage usi rok vyroby 1940 to by si si mal cenit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6385 kedy: 21. Máj , 2010, 12:31:29 » |
|
udry ma vinage usi rok vyroby 1940 to by si si mal cenit Ved to sa prave divim, ze sam je vintage a zjebava v kuse vintage gitary.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6386 kedy: 21. Máj , 2010, 12:42:04 » |
|
Ved to sa prave divim, ze sam je vintage a zjebava v kuse vintage gitary. Ale ved o tom cíne-čo je nesprávny názov,ale neva- hovorí sa tomu spájka/spajkovací material, to bola relevantná poznámka. Jeho zloženie v 50-60-70 rokoch boli ine ako v poslednych rokoch. A ak ta to zaujíma,tak určite niečo vygugliš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #6387 kedy: 21. Máj , 2010, 12:43:09 » |
|
Ale ved o tom cíne-čo je nesprávny názov,ale neva- hovorí sa tomu spájka/spajkovací material, to bola relevantná poznámka. Jeho zloženie v 50-60-70 rokoch boli ine ako v poslednych rokoch. A ak ta to zaujíma,tak určite niečo vygugliš. EU normy zakazuju olovo tak potom sa cin (spajka lebo to je cin s olovom a neviem cim) lame a preto tolko kazovych cinskych hlav so studenymi spojmi
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2010, 12:43:34 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6388 kedy: 21. Máj , 2010, 12:44:31 » |
|
Ale ved o tom cíne-čo je nesprávny názov,ale neva- hovorí sa tomu spájka/spajkovací material, to bola relevantná poznámka. Jeho zloženie v 50-60-70 rokoch boli ine ako v poslednych rokoch. A ak ta to zaujíma,tak určite niečo vygugliš. To som nevedel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6389 kedy: 21. Máj , 2010, 12:48:03 » |
|
EU normy zakazuju olovo tak potom sa cin (spajka lebo to je cin s olovom a neviem cim) lame a preto tolko kazovych cinskych hlav so studenymi spojmi
Ano aj to. Ale aj podiel ostatnych zložiek. A podla toho sa odvíja aj kvalita spájky a jej cena. A už sme pri tom: cena versus kvalita produktu. / jak si dal príklad/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|