Branko
|
|
« Odpoveď #9105 kedy: 24. Január , 2011, 18:22:44 » |
|
Med je nie
Co ja viem... zalezi aky med. Ale normalne neprehnane mnozstvo medu nic nespravi, naopak dopomoze chuti. Nevravim, ze treba sladit jak cokoladu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #9106 kedy: 24. Január , 2011, 18:26:05 » |
|
Pche..čajisti..neni nad to dať si fajnové presso smrťáka :-D Čaj je pro decka a šikmáčov :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #9107 kedy: 24. Január , 2011, 18:27:03 » |
|
Pche..čajisti..neni nad to dať si fajnové presso smrťáka :-D Čaj je pro decka a šikmáčov :-D
a šukání pro děcka !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #9108 kedy: 24. Január , 2011, 18:28:11 » |
|
a šukání pro děcka !
Chlapi si vypijou :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #9109 kedy: 24. Január , 2011, 19:57:50 » |
|
hehe ja kvalitný čaj nepijem , tiež do seba pchám presso smrťaky, ale kedysi som pil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #9110 kedy: 24. Január , 2011, 20:44:16 » |
|
Ej, hor sa, sveta proletári, Ej, hor sa, hladom mučení! Už nášho hnevu sopka žiari, To bude výbuch posledný. Rozboríme sveta starý základ, Otroci, hor sa k víťazstvám! Zabráňme minulosti návrat, Ľud bude vládnuť navždy sám.
Posledná borba vzplála, Dajme sa na pochod! Internacionála Je ľudstva nový zrod. Posledná borba vzplála, Dajme sa na pochod! Internacionála Je ľudstva nový zrod.
Nik spásu nečakaj od pánov, Zbor zákony ich stáročné! Preč trónmi tyranov a kráľov A blaho vzíde spoločné. Prelomíme žalár ducha dávny, V slobodnej práci spása tkvie, A náš svet postavíme si slávny Železo kujme žeravé.
Posledná borba vzplála, Dajme sa na pochod! Internacionála Je ľudstva nový zrod. Posledná borba vzplála, Dajme sa na pochod! Internacionála Je ľudstva nový zrod.
Už vstáva robotník i roľník, Už vstáva strana veliká. Nový raz príde sveta život voľný, Zem všetkým ľuďom slúžit má. Dlho nám krv pili supi čierne, Havranov kŕdle zbesilé. Rozptýli nové ráno tiene A slnce svitne žiarivé.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #9111 kedy: 24. Január , 2011, 21:01:04 » |
|
Presso, smrtak ? To mi vobec nepasuje. V presso kave je obsiahnute najmensie mnozstvo kofeinu zo vsetkych sposobov jej pripravy. Okrem toho japonska velmi vysoka trieda caju Gyokuro ma po dostatocnom luhovani (cirka 3 minuty) tolko kofeinu ako zalievana kava.
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2011, 21:03:28 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #9113 kedy: 25. Január , 2011, 02:17:46 » |
|
Pablo to je parádne... podľa mňa sem patrí toto..klenot slovenskej scény..
Skupina FEPO - Ja sa vám chlapci čudujem
TO JE PROGRES :-D :-D :-D heh
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #9114 kedy: 25. Január , 2011, 02:35:44 » |
|
Pablo to je parádne... podľa mňa sem patrí toto..klenot slovenskej scény..
Skupina FEPO - Ja sa vám chlapci čudujem
TO JE PROGRES :-D :-D :-D heh
No jasneee vsak ten Dream Theater v 00:59 je uz notoricka zalezitost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #9115 kedy: 25. Január , 2011, 03:41:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
anh
nováčik
Príspevkov: 44
|
|
« Odpoveď #9116 kedy: 25. Január , 2011, 10:55:11 » |
|
Toto je tiež pecka a na konci trashové vyvrcholenie. Krásne kmitajú hlavičkami a dirigentka ide úplne nadoraz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #9117 kedy: 25. Január , 2011, 13:12:59 » |
|
Toto je tiež pecka a na konci trashové vyvrcholenie. Krásne kmitajú hlavičkami a dirigentka ide úplne nadoraz.
Drogy sou špatný anooo :-D dirigentka :-D :-D lol
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #9118 kedy: 25. Január , 2011, 16:54:53 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 25. Január , 2011, 16:55:16 od Sammko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #9119 kedy: 25. Január , 2011, 20:42:46 » |
|
už davnejšie som chcel nasjť jedno video ktore som videl velmi velmi davno, a patri tu ...chlapik hra myslim na jacksonke, unpluged arpeggia, ale hlasom robi tie zvuky, je to dokonale :D za nim taka stara skryna, a este jeden tam je vo video čo sa len rozhadzuje... nevie dakto aspon nazov ? ked nahodov nech to tu hodi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|