killo
|
|
« Odpoveď #9660 kedy: 14. Marec , 2011, 14:56:49 » |
|
To nemyslíš vážne túto otázku hádam? Inak keď sa tá zbraň či čo to je reálne niekedy začala vyvíjať a fungovalo to som si istý, že američania to dotiahli do fungujúcej podoby, ale pochybujem, že s tým strielajú hore dole po zemi a lýbiu sa im nepodarilo trafiť. Nie na Líbiu použili PVV dvatisíce....psychický vyvolávač vzbury :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9661 kedy: 14. Marec , 2011, 14:59:14 » |
|
Nie na Líbiu použili PVV dvatisíce....psychický vyvolávač vzbury :-D
aka Facebook, všetko majú premyslené.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9662 kedy: 14. Marec , 2011, 15:02:10 » |
|
neviem ci som velmi paranoidny ale nemohla by taka zbran prakticky fungovat? viem ze Tesla robil s takymi vecami ako ovladanie pocasia a po jeho smrti mu amerika zhabala vsetky dokumenty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9663 kedy: 14. Marec , 2011, 15:07:07 » |
|
neviem ci som velmi paranoidny ale nemohla by taka zbran prakticky fungovat? viem ze Tesla robil s takymi vecami ako ovladanie pocasia a po jeho smrti mu amerika zhabala vsetky dokumenty...
Ja si myslím že to je reálne, ale aj keby to fungovalo tak nepredpokladám, že by s tým amerika niekoho otvorene vydierala
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9664 kedy: 14. Marec , 2011, 15:09:55 » |
|
skus pogooglit napr HAARP, celkom zaujimave citanie, ale nakolko sa tie konspiracne teorie zakladaju na pravde..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9665 kedy: 14. Marec , 2011, 15:34:59 » |
|
Rozved, vysvetli, daj nazorny priklad, linky, rad sa necham poucit. Inak mozem vysmiat akurat tak ja teba Okej musím hneď teraz čisto sedliackym rozumom, alebo ti do týždňa vypracujem štúdiu o tom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9666 kedy: 14. Marec , 2011, 15:43:49 » |
|
Nemusis vobec, lebo pochybujem, ze pouhym sedliackym rozumom dokazes racionalne dokazat, ze amici kontinualne, pocas dlhsieho casoveho obdobia kontroluju otrasy na cudzom uzemi bez toho aby o tom oni vedeli, bolo to zatajene pred kazdym len nie pred skupinkou internetovych konspiratorov, dik Ja len tomu nerozumiem prečo si myslíš, že na otrasy počas dlhšieho obdobia na zlome 3 litosferických dosiek treba kontinualne zasahovanie američanov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9667 kedy: 14. Marec , 2011, 15:53:07 » |
|
Lebo som nestudoval geomorfologiu a nesom vysokopostaveny americky zid aby som mal o takych veciach uplny prehlad Ale uznavam kazdeho kto o veciach vie realne viac nez 99,99% percent populacie, takze mozno ti krivdim a fakt sa to vsetko okolo nas hybe iba pod vplyvom Ameriky. Nikde som ale nenapísal, že to majú na svedomí američania, tiež si myslím, že to čo tam vypráva ten chlapík je chujina, ale zas tvoja úvaha prečo to neni tak zas nie je celkom na mieste.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9668 kedy: 14. Marec , 2011, 16:06:34 » |
|
Moze byt priznavam si porazku Nemyslím, že sa tu jedná o porážku, porážka bola keď Vai povedal, že tone is really in the fingers. Ešte pridám článok, aspoň majú istotu, že nukleárna energia je bezpečná. http://www.theregister.co.uk/2011/03/14/fukushiima_analysis/
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2011, 16:09:31 od reeller_sk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #9669 kedy: 14. Marec , 2011, 16:32:00 » |
|
to fakt povedal? neviem koho to je porazka, ked konspiratori tvrdili ''zvuk'' je v prstoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9670 kedy: 14. Marec , 2011, 16:35:33 » |
|
podla mna to ma na svedomi ceska vojenska policia ten haarp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9671 kedy: 14. Marec , 2011, 16:36:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9672 kedy: 14. Marec , 2011, 16:37:08 » |
|
to fakt povedal? neviem koho to je porazka, ked konspiratori tvrdili ''zvuk'' je v prstoch http://www.livestream.com/berkleemusic?pid=2640v 5tej minúte niekde to tam je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9673 kedy: 14. Marec , 2011, 16:40:27 » |
|
teraz budu ako blbi vesat na nos kazde male zemetrasenicko ktorych sme tu aj predtym mali kopu... to su neskutocni kok*ti tito novinari
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9674 kedy: 14. Marec , 2011, 16:47:47 » |
|
ani som to video este neklikol .. volako pred tyzdnom som to videl.. a pamatam si ze 4:35 to bolo lebo som to pred tyzdnom s nikym riesil tak silny zazitok to bol
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2011, 16:55:02 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|