Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 23:32:31
Strán: 1 ... 643 644 [645] 646 647 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1739801 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #9660 kedy: 14. Marec , 2011, 14:56:49 »

To nemyslíš vážne túto otázku hádam?  Bavím sa skvele
Inak keď sa tá zbraň či čo to je reálne niekedy začala vyvíjať a fungovalo to som si istý, že američania to dotiahli do fungujúcej podoby, ale pochybujem, že s tým strielajú hore dole po zemi a lýbiu sa im nepodarilo trafiť.  Bavím sa skvele

Nie na Líbiu použili PVV dvatisíce....psychický vyvolávač vzbury :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #9661 kedy: 14. Marec , 2011, 14:59:14 »

Nie na Líbiu použili PVV dvatisíce....psychický vyvolávač vzbury :-D
aka Facebook, všetko majú premyslené.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #9662 kedy: 14. Marec , 2011, 15:02:10 »

neviem ci som velmi paranoidny ale nemohla by taka zbran prakticky fungovat? viem ze Tesla robil s takymi vecami ako ovladanie pocasia a po jeho smrti mu amerika zhabala vsetky dokumenty...
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #9663 kedy: 14. Marec , 2011, 15:07:07 »

neviem ci som velmi paranoidny ale nemohla by taka zbran prakticky fungovat? viem ze Tesla robil s takymi vecami ako ovladanie pocasia a po jeho smrti mu amerika zhabala vsetky dokumenty...
Ja si myslím že to je reálne, ale aj keby to fungovalo tak nepredpokladám, že by s tým amerika niekoho otvorene vydierala :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #9664 kedy: 14. Marec , 2011, 15:09:55 »

skus pogooglit napr HAARP, celkom zaujimave citanie, ale nakolko sa tie konspiracne teorie zakladaju na pravde..
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #9665 kedy: 14. Marec , 2011, 15:34:59 »

Rozved, vysvetli, daj nazorny priklad, linky, rad sa necham poucit. Inak mozem vysmiat akurat tak ja teba  Bavím sa skvele
Okej musím hneď teraz čisto sedliackym rozumom, alebo ti do týždňa vypracujem štúdiu o tom?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #9666 kedy: 14. Marec , 2011, 15:43:49 »

Nemusis vobec, lebo pochybujem, ze pouhym sedliackym rozumom dokazes racionalne dokazat, ze amici kontinualne, pocas dlhsieho casoveho obdobia kontroluju otrasy na cudzom uzemi bez toho aby o tom oni vedeli, bolo to zatajene pred kazdym len nie pred skupinkou internetovych konspiratorov, dik  Je to frajer
Ja len tomu nerozumiem prečo si myslíš, že na otrasy počas dlhšieho obdobia na zlome 3 litosferických dosiek treba kontinualne zasahovanie američanov :)
Zaznamenané

I love my VHT!
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #9667 kedy: 14. Marec , 2011, 15:53:07 »

Lebo som nestudoval geomorfologiu a nesom vysokopostaveny americky zid aby som mal o takych veciach uplny prehlad :) Ale uznavam kazdeho kto o veciach vie realne viac nez 99,99% percent populacie, takze mozno ti krivdim a fakt sa to vsetko okolo nas hybe iba pod vplyvom Ameriky.
Nikde som ale nenapísal, že to majú na svedomí američania, tiež si myslím, že to čo tam vypráva ten chlapík je chujina, ale zas tvoja úvaha prečo to neni tak zas nie je celkom na mieste.
Zaznamenané

I love my VHT!
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #9668 kedy: 14. Marec , 2011, 16:06:34 »

Moze byt  Na zdravie! priznavam si porazku  Smútim
 :)
Nemyslím, že sa tu jedná o porážku, porážka bola keď Vai povedal, že tone is really in the fingers.  Bavím sa skvele
Ešte pridám článok, aspoň majú istotu, že nukleárna energia je bezpečná. http://www.theregister.co.uk/2011/03/14/fukushiima_analysis/
« Posledná zmena: 14. Marec , 2011, 16:09:31 od reeller_sk » Zaznamenané

I love my VHT!
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #9669 kedy: 14. Marec , 2011, 16:32:00 »

Nemyslím, že sa tu jedná o porážku, porážka bola keď Vai povedal, že tone is really in the fingers.  Bavím sa skvele
Ešte pridám článok, aspoň majú istotu, že nukleárna energia je bezpečná. http://www.theregister.co.uk/2011/03/14/fukushiima_analysis/
to fakt povedal?  Bavím sa skvele neviem koho to je porazka, ked konspiratori tvrdili ''zvuk'' je v prstoch
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9670 kedy: 14. Marec , 2011, 16:35:33 »

podla mna to ma na svedomi ceska vojenska policia ten haarp
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9671 kedy: 14. Marec , 2011, 16:36:43 »

no nevravim? http://www.topky.sk/cl/11/1245032/Zem-sa-zblaznila-Trasie-sa-uz-aj-v-Cesku-   Bavím sa skvele Bavím sa skvele  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #9672 kedy: 14. Marec , 2011, 16:37:08 »

to fakt povedal?  Bavím sa skvele neviem koho to je porazka, ked konspiratori tvrdili ''zvuk'' je v prstoch
http://www.livestream.com/berkleemusic?pid=2640
v 5tej minúte niekde to tam je.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #9673 kedy: 14. Marec , 2011, 16:40:27 »

teraz budu ako blbi vesat na nos kazde male zemetrasenicko ktorych sme tu aj predtym mali kopu... to su neskutocni kok*ti tito novinari  ?§!.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9674 kedy: 14. Marec , 2011, 16:47:47 »

http://www.livestream.com/berkleemusic?pid=2640
v 5tej minúte niekde to tam je.  Bavím sa skvele

ani som to video este neklikol .. volako pred tyzdnom som to videl.. a pamatam si ze 4:35 to bolo lebo som to pred tyzdnom s nikym riesil  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele tak silny zazitok to bol
« Posledná zmena: 14. Marec , 2011, 16:55:02 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 643 644 [645] 646 647 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 22 otázok.