Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 20:44:13
Strán: 1 ... 354 355 [356] 357 358 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1739636 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #5325 kedy: 23. Marec , 2010, 14:38:35 »

Ako myslíš teraz thrash?? Americku tvorbu thrashu nemám moc rád a nepoznám ale napríklad Slayer, Exodus ( hej Kirk), Anthrax atď.. sa všetko hralo zároveň s Metallicou.

ale metallica thrash metal navjiac spopularizovala, to mas jak ked sa hry volaju ze doomovky pritom kazdy vie ze prvy bol wolfenstein
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5326 kedy: 23. Marec , 2010, 14:39:04 »

Ako myslíš teraz thrash?? Americku tvorbu thrashu nemám moc rád a nepoznám ale napríklad Slayer, Exodus ( hej Kirk), Anthrax atď.. sa všetko hralo zároveň s Metallicou.
Preco Thrash ? Ja tu nemiesam thrash, ani som o nom netvrdil. :) Proste Metallica "zasadila strom metalu".  Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5327 kedy: 23. Marec , 2010, 14:39:21 »

Nerobí Americký Thrash moc nepoznám  ha ha ha Alebo skôr si neviem momentálne spomenúť. Veď sa len bavím a vážne ma zaujímalo čo doniesli nové, čo doposial nebolo. Nejde mi o nič iné  Zdravíčko
velka thrash metalova stvorka ti nic nehovori?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #5328 kedy: 23. Marec , 2010, 14:41:30 »

ale metallica thrash metal navjiac spopularizovala, to mas jak ked sa hry volaju ze doomovky pritom kazdy vie ze prvy bol wolfenstein

Totalne OT :), ale prva 3d hra ktora vysla na PC bola Ultima Underworld, vysla tyzden pre Wolfensteinom :)
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #5329 kedy: 23. Marec , 2010, 14:42:37 »

velka thrash metalova stvorka ti nic nehovori?

Čo myslíš Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax?? Poslednú som možno netrafil. Mne osobne americký thrash už nič nevraví. Európsky si ako tak drži charakter. Z Amerických jedine Exodus vesluje stale po tej istej rieke aj dnes.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #5330 kedy: 23. Marec , 2010, 14:44:17 »

Totalne OT :), ale prva 3d hra ktora vysla na PC bola Ultima Underworld, vysla tyzden pre Wolfensteinom :)

super ododnes budem volat vsetky fpska ze ultimaunderworldovka  Som frajer
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5331 kedy: 23. Marec , 2010, 14:44:32 »

Ok je viac ako možne , že máš pravdu  :)
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #5332 kedy: 23. Marec , 2010, 14:46:04 »

a jake boli teda thrashove kapely pred metallicou ale mimo usa? v europe (alebo afrike a pod.), daj nejaky link, to by som chcel pocut v ramci dovzdelania sa
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #5333 kedy: 23. Marec , 2010, 14:46:37 »

prvy bol Dungeon master ked uz tak  Na zdravie!  ...a on aj tak myslel strelacku a ne dungeon
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #5334 kedy: 23. Marec , 2010, 14:50:20 »

prvy bol Dungeon master ked uz tak  Na zdravie!  ...a on aj tak myslel strelacku a ne dungeon

Ja viem co myslel :). Ale UU bola prvou bola prvou 3d hrou, Dungeon master nebol 3d, posuval si sa po takych imaginarnych stvorcekoch (mapovali sme na stvorcekovy papier, to boli casy :) ) a nemohol si pozerat hore dole .

A celkom dobry for :

>>> Zkuste novou pozici při souloži - Nazývá se jednoduše - RODEO
>>> 1) Obrať vlastnú ženu na břicho
>>> 2) Delikátně do ní pronikni
>>> 3) Uchop její prsa pevně do svých rukou
>>> 4) Řekni silným hlasem: " Máš je jako moje sekretářka"
>>> 5) Od této chvíle je nutno se udržet 8 vteřin ! ! !
>>> Držím palce! :-)
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5335 kedy: 23. Marec , 2010, 14:52:49 »

Ja viem co myslel :). Ale UU bola prvou bola prvou 3d hrou, Dungeon master nebol 3d, posuval si sa po takych imaginarnych stvorcekoch (mapovali sme na stvorcekovy papier, to boli casy :) ) a nemohol si pozerat hore dole .
tak podla wiki:

Dungeon Master is considered to be the first 3D realtime action computer role-playing game, published in 1987
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #5336 kedy: 23. Marec , 2010, 14:54:53 »

tak podla wiki:

Dungeon Master is considered to be the first 3D realtime action computer role-playing game, published in 1987

Je to sice uplne jedno,ale nudim sa :)

podla wiki : Ultima Underworld was the first role-playing game to use true three-dimensional (3D) graphics, and introduced many innovations in video game technology, such as allowing the player to look up and down.

Boha, ja uz som tak stary ze si pamatam ako sme cakali na Dungeon mastera a UU 1&2 :).
« Posledná zmena: 23. Marec , 2010, 14:56:21 od Semish » Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5337 kedy: 23. Marec , 2010, 14:57:24 »

Je to sice uplne jedno,ale nudim sa :)

podla wiki : Ultima Underworld was the first role-playing game to use true three-dimensional (3D) graphics, and introduced many innovations in video game technology, such as allowing the player to look up and down.

Boha, ja uz som tak stary ze si pamatam ako sme cakali na Dungeon mastera a UU 1&2 :).

chudak DM neni true  Bavím sa skvele ale aj tak ho mam radsej
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #5338 kedy: 23. Marec , 2010, 14:57:51 »

keby metallica vydala iba black album, aj tak by bola pre mna naj metalova kapela na svete, lebo ten album je uplne brutalny. ja mam od nich rad iba od ride the lightning po black album, potom este load a reload su kvalitne albumy, hlavne zvuk je tam asi najlepsi, co poznam. od albumu reload ma metallica vobec nebavi, tie nove veci su uz picoviny, metallica bola najlepsia kapela 90tych rokov podla mna, to boli celkovo asi najlepsie casy, co sa tyka hudby, vtedy este tak nefical hiphop  Popiskujem si Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5339 kedy: 23. Marec , 2010, 14:59:49 »

a jake boli teda thrashove kapely pred metallicou ale mimo usa? v europe (alebo afrike a pod.), daj nejaky link, to by som chcel pocut v ramci dovzdelania sa

Klasika, ideme sa hádať čo bolo prvé.  ha ha ha Písal som tu že niektorá z týchto kapiel bola prvá?? Nie!!! Len som podotkol, že keď Metallica hrala thrash, tak už thrash hrali aj iné kapely. To, že je prvá thrash metalová kapela je kokotina ako keď niekto povie, že Venom za to že mali pieseň black metal je prvá black metalová kapela.
Štýl sa vyvíjal postupom času. Len na základe spojitosti iných štýlov vznikol štýl, ktorý sa pomenoval thrash. Nenapíšem ti sem žiadnu európsku kapelu ktorá bola skôr.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 354 355 [356] 357 358 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.