Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 11:28:44
Strán: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1738714 krát)
0 užívateľov a 24 Hostí prehliada túto tému.
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #5445 kedy: 26. Marec , 2010, 14:02:59 »

mne sa skor zda ze to musi pochopit kazdy... lenze mam pocit ze tuto osadenstvo sa smeje podla poctu nadavok v texte, resp. ma velmi obmedzeny zmysel pre humor... podla mna tie obrazky boli uplne super  Na zdravie! takisto vidim napriklad ze udiana slovensku sa viacej rehocu na marcinovi prezlecenom za zensku ako na napr. lasicovi... ale tak jasne, vsetko je relativne a je to otazka vkusu...
Zas posudzovat inteligenciu naroda podla jedneho blbeho obrazku na nejakom zapadlom fore je prehnane.
Co sa tyka Lasicu tak sa netvarme, ze je to nejaky underground alebo co. Je to clovek, ktory ma velmi velky uspech aj na tomto "zapadnutom" Slovensku.
Poznam mnoho inteligentnych ludi co pozeraju nielen Marcina, ale aj drislak. Nie kazdy venuje polku svojho zivota hre na gitare, pocuvaniu piesni, citaniu knih a chodeniu do divadla(najlepsie navstevovaniu internetovych for), aby mal vyvinuty zmysel pre dadaisticky humor, progrockove opusy a ruske romany 19. storocia.
Niektorim ludom sa tieto veci nepacia ani ked ich poznaju a niektori musia obcas robit aj nieco zmysluplne.
 :)
« Posledná zmena: 26. Marec , 2010, 14:05:53 od Rotanimod » Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #5446 kedy: 26. Marec , 2010, 14:11:09 »

Neviem, čo je na tom obrázku nepochopiteľné. Predsa ide o to, že stále je vľavo na obrázku situácia pri ktorej sa požíva alkohol zobrazená reálne a napravo je situácia zobrazená v hlavách opilcov :D
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #5447 kedy: 26. Marec , 2010, 14:24:58 »

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kurvítko
« Posledná zmena: 26. Marec , 2010, 14:33:01 od zakky » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #5448 kedy: 26. Marec , 2010, 14:51:52 »

naprik tomu, ze fandis Lasicovi a Marcin sa Ti zda trapny, tak si myslim, ze volis Fica  Ja som čert..

Bavím sa skvele sundal si ma... neberte ma vazne len som mal taku filozoficku chvilku :) a aby som ta uistil tak fica nevolim... ja som praviciar nie bolsevik  Bavím sa skvele
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #5449 kedy: 26. Marec , 2010, 17:20:07 »

ako uz bolo spominane - ono je to tak trapne, ze normalnemu cloveku s vyvinutym zmyslom pre humor trva, kym mu dojde, ze co ja akoze na tom vtipne a ono to nakoniec aj tak vtipne nie je. teda aspon za seba hovorim...
ked ti to nepripadalo vtipne tak praveze mas nevyvinuty zmysel pre humor ...mne pripada vtipny aj anglicky suchy humor aj melisko aj marcin aj lasica ..cize mam ten zmysel pre humor velmi dobre vyvinuty  Na zdravie!
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #5450 kedy: 26. Marec , 2010, 17:21:50 »

ked ti to nepripadalo vtipne tak praveze mas nevyvinuty zmysel pre humor ...mne pripada vtipny aj anglicky suchy humor aj melisko aj marcin aj lasica ..cize mam ten zmysel pre humor velmi dobre vyvinuty  Na zdravie!

rastis ma zas nieco ine velmi dobre vyvinute...ale to iba hadam  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #5451 kedy: 26. Marec , 2010, 17:22:28 »

rasto ma taky "troskovsky" kamenakovsky zmysel pre humor :D a taki najskor volia fica  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5452 kedy: 26. Marec , 2010, 17:23:11 »

mozno sa iba rad smejes  :)
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5453 kedy: 26. Marec , 2010, 17:24:16 »

tak charakterizuj ''zmyesl pre humor''
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #5454 kedy: 26. Marec , 2010, 17:24:39 »

a to je zle  Nezahrávaj sa smiech je pre hriesnych pohanov Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5455 kedy: 26. Marec , 2010, 17:27:21 »

tak charakterizuj ''zmyesl pre humor''

niekomu pride smiesne aj steklenie, ale zmysel pre humor by som v tom nehladal :)
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5456 kedy: 26. Marec , 2010, 17:28:46 »

niekomu pride smiesne aj steklenie, ale zmysel pre humor by som v tom nehladal :)
nevies to charakterizovat ale vravis ze to mam malo vyvinute ?  Bravooo
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5457 kedy: 26. Marec , 2010, 17:32:10 »

nevies to charakterizovat ale vravis ze to mam malo vyvinute ?  Bravooo

coby som nevedel. chcel som Ta len naviest, aby si prisiel na to sam - tak Ti to bude k vacsiemu osohu. chapes, nedas hladnemu chlieb, das mu ostep, aby si mohol jedlo zaobstarat sam, ci jak to je v tom porekadle...
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5458 kedy: 26. Marec , 2010, 17:36:03 »

coby som nevedel. chcel som Ta len naviest, aby si prisiel na to sam - tak Ti to bude k vacsiemu osohu. chapes, nedas hladnemu chlieb, das mu ostep, aby si mohol jedlo zaobstarat sam, ci jak to je v tom porekadle...
lenze ja viem co to je (aspon si to myslim) , tak mi to charakterizuj, aby som vedel co to je podla teba ... a ked ja nejakemu vtipu pochopim a ty nie ,neznamena to ze mam ten zmysel pre humor lepsie vyvinuty ?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #5459 kedy: 26. Marec , 2010, 17:41:11 »

nechcete pridat do temy anketu aby ludia zahlasovali kto z vas ma lepsie vyvinuty zmysel pre humor?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.