Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 22:30:52
Strán: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1737286 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #5685 kedy: 16. Apríl , 2010, 10:06:40 »

vies jak sa hovori: jedna zabka v minisukni este leto nerobi  :)

sak ked sa zapocuvas do tej muziky, tak ti musi byt jasne ze na toto sa publikum musi odviazat. nechapem preco by mali byt tie fotky zinscenovane. kapela kasle na to ako hra ale fotky si bude inscenovat s kamosmi nie? :D ja kebyze mi takto niekto zacne hrat, hned sa hybem.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5686 kedy: 16. Apríl , 2010, 10:08:51 »

sak ked sa zapocuvas do tej muziky, tak ti musi byt jasne ze na toto sa publikum musi odviazat. nechapem preco by mali byt tie fotky zinscenovane. kapela kasle na to ako hra ale fotky si bude inscenovat s kamosmi nie? :D ja kebyze mi takto niekto zacne hrat, hned sa hybem.

ja tiez smerom k vychodu
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5687 kedy: 16. Apríl , 2010, 10:09:44 »

ja nevravim, ze fotky su zinscenovane, len ze s najvacsou pravdepodobnostou cele ich publikum tvoria kamarati, ktorym je uplne jedno co a ako hraju, hlavne, ze sa natrtkaju este pred tym ako vobec dosiahli vek 18rokov, poniektori mozno ani nie 15  :)
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #5688 kedy: 16. Apríl , 2010, 10:12:13 »

strasny negativista toto ha ha ha
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5689 kedy: 16. Apríl , 2010, 10:13:13 »

strasny negativista toto ha ha ha
skor realista Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #5690 kedy: 16. Apríl , 2010, 10:15:37 »

locksmith podobne "prve" koncerty som nielen videl ale aj na nich ucinkoval a to ze niekam pride na prvy koncert 30 - 50 kamaratov co sa tesia lebo sa tesia je sice super, ale bodaj by im ich tolko doslo aj na ten druhy. a to je zial realita.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5691 kedy: 16. Apríl , 2010, 10:15:43 »

ale no.. Locksmith.. to je presne ten pripad kedy ti pride na koncert 30 kamaratov z 9.C zakladnej skoly a nikto z nich tam neni kvoli hudbe.. ked sa ich opytas ktora pesnicka sa im lubi tak povedia.. nooo.. eeee hmm ta stvrta co ste hrali..  tak isto mohli vyliezt na podium, pustila by sa kazeta misky pastekovej a bavili by sa..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5692 kedy: 16. Apríl , 2010, 10:17:56 »

locksmith podobne "prve" koncerty som nielen videl ale aj na nich ucinkoval a to ze niekam pride na prvy koncert 30 - 50 kamaratov co sa tesia lebo sa tesia je sice super, ale bodaj by im ich tolko doslo aj na ten druhy. a to je zial realita.

predbehol si ma.. moj prvy koncert bolo inak metpivo presne v podobnom duchu v istropolise spolu s creeping beholderom a este nejakymi kapelami a ked sme sa v sale opytali ze: prosim vas, kto tu pozna Krtka a dosiel sem len kvoli nemu (nas basak co mal tolko kamaratov ze ked sme sa presli vzdy mestom tak od zaciatku namestia SNP po koniec SNP nam to trvalo 48 minut) .. dvihlo sa asi 180 ruk z 220 :D cize tak nejak..
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #5693 kedy: 16. Apríl , 2010, 11:10:58 »

uz pochopte ze sa mi to proste rata, ze maju vobec tolko kamaratov, ktory su ochotni sa trocha zabavit. tu ked pridem na koncert tak obcas mi to pripada akoby kapela hrala na statnici pred komisiou...

dnes mam proste dobru naladu Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5694 kedy: 16. Apríl , 2010, 11:13:58 »

uz pochopte ze sa mi to proste rata, ze maju vobec tolko kamaratov, ktory su ochotni sa trocha zabavit. tu ked pridem na koncert tak obcas mi to pripada akoby kapela hrala na statnici pred komisiou...

budes jeho kamarat?  Bavím sa skvele http://bandzone.cz/mcassassin
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #5695 kedy: 16. Apríl , 2010, 11:15:12 »

nabuduce ked budu mat chalani z 8b koncert v jedalni tak ta zavolam, tolko baviacich sa uvidis  :)
ale nie, jasne, je to super, len na jednej strane tu pises ze na kapely nikto nechodi a na tejto sa ludia bavia. chod sa pozriet kolko ich bude na 10 koncerte tej kapely a potom sa mozme pobavit. zatoze v uvodnej euforii niekto na niekoho pride je super, ale tazko sa teraz tvarit ze na nich chodia ludia. to je proste realny triezvy nazor a dufam ze ich kamarati pridu na dalsi v este vacsom pocte.
sak ved sprav si kapelu, sprav prvy koncert a uvidis kolko kamaratov sa na teba pride pozriet, potom sprav druhy a rozdiel sem pridi napisat  :)
Zaznamenané

o-yep sro
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #5696 kedy: 16. Apríl , 2010, 14:37:20 »

Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #5697 kedy: 16. Apríl , 2010, 15:13:35 »

Aktualne na dnes a pre anglictinarov (osobne ma tiez ide porazit, lebo zajtra som mal letiet Smútim ) :

Dear Iceland,

We said "send CASH".

Yours sincerely,
United Kingdom

----------------------------------

Dear United Kingdom,

You should have stopped to consider that there is no letter "C" in the Icelandic alphabet before issuing your demand.

Yours sincerely,
Iceland

Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #5698 kedy: 16. Apríl , 2010, 15:20:24 »

Milující fotbalový trenér ...

Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5699 kedy: 16. Apríl , 2010, 15:28:33 »

Aktualne na dnes a pre anglictinarov (osobne ma tiez ide porazit, lebo zajtra som mal letiet Smútim ) :

Dear Iceland,

We said "send CASH".

Yours sincerely,
United Kingdom

----------------------------------

Dear United Kingdom,

You should have stopped to consider that there is no letter "C" in the Icelandic alphabet before issuing your demand.

Yours sincerely,
Iceland

a neletis ci jak co?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.