zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #5805 kedy: 23. Apríl , 2010, 09:51:55 » |
|
lebo tam spominal, ze duchon je najlepsi spevak, ktory sa tu kedy narodil a bola by pre neho cest tam spievat..no ale prachy lepsie sustia vo vrecku, ako nejaka cest a ty chapes ze to je novy cas hento? casopis co nema ziadnu "cest" a pise kokotiny od rana do vecera? vobec by som sa nedivil keby to bolo vsetko inak, ale aj keby to bolo jak pisu tak je to jeho vec, cest je cest ale mozno potrebuje prachy na nieco a zatial nieje charita pokial viem ale normalny spevak ktory sa tym zivi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #5806 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:00:07 » |
|
a ty chapes ze to je novy cas hento? casopis co nema ziadnu "cest" a pise kokotiny od rana do vecera? vobec by som sa nedivil keby to bolo vsetko inak, ale aj keby to bolo jak pisu tak je to jeho vec, cest je cest ale mozno potrebuje prachy na nieco a zatial nieje charita pokial viem ale normalny spevak ktory sa tym zivi
mne je uplne fuk, ci to je pravda alebo nie, ale osobne si myslim, ze to pravda je, ak mas stanovisko priamo od cmorika, tak ho daj sem ...a je mi aj jedno, ci potrebuje prachy na nieco, akurat MNE OSOBNE to pride dost blbe, takto sa predavat
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #5807 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:04:48 » |
|
tak ide o to ci mas hudbu ako povolanie alebo konicek
.....stačilo dva krát....raz ma o tom presvedčil a druhý krát utvrdil, že Cmoríkove vystúpenie je pre mňa zabitý čas..... a teraz vážne a nie zo škodoradosti......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #5808 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:07:07 » |
|
mne je uplne fuk, ci to je pravda alebo nie, ale osobne si myslim, ze to pravda je, ak mas stanovisko priamo od cmorika, tak ho daj sem ...a je mi aj jedno, ci potrebuje prachy na nieco, akurat MNE OSOBNE to pride dost blbe, takto sa predavat a keby to nebolo pre sdku ale len nejaka ina nepoliticka akcia kde dostane viac penazi je to ok? a ty chodis do prace? to ti nevadi ze sa tam "predavas" lebo miesto toho si mohol robit nejaku inu cinnost tvojmu srdci blizsiu, napriklad sa fotit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #5809 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:07:55 » |
|
.....stačilo dva krát....raz ma o tom presvedčil a druhý krát utvrdil, že Cmoríkove vystúpenie je pre mňa zabitý čas..... a teraz vážne a nie zo škodoradosti...... vsak vpohode ja som cmorika v zivote nevidel asi ani neuvidim lebo ma to vobec nezaujma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #5810 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:19:08 » |
|
a vpodstate tym chcem len povedat ze byt profesionalny hudobnik je nieco ine ako si predstavovat ze budem robit len veci co chcem robit, mozno ma podpisanu taku zmluvu so skurvenou sdku ze to nemoze zrusit lebo bude platit nejaku zmluvnu pokutu a kokotiny ... len hovorim ze proste robit sudy nad jednym clankom v novom case je uplne smiesne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #5811 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:21:04 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #5812 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:25:21 » |
|
miki by mel zhubnou, aneb ve veku, kdy bude neco v politice schopnej udelat, zhebne na infarkt myokardu
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #5813 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:28:55 » |
|
a keby to nebolo pre sdku ale len nejaka ina nepoliticka akcia kde dostane viac penazi je to ok? a ty chodis do prace? to ti nevadi ze sa tam "predavas" lebo miesto toho si mohol robit nejaku inu cinnost tvojmu srdci blizsiu, napriklad sa fotit To si trafil klinec po hlavicke. Polka Slovenska robi pre tipkov typu J&T, Penta, politicki nominanti v statnych podnikoch a na uradoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #5814 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:35:50 » |
|
Takac toto je tvoja pesnicka:
|
|
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2010, 10:42:11 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5816 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:41:45 » |
|
to je teraz taka moda, ze vytahovat z bandzone zacinajuce jeble kapely a rehotat sa na nich ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #5817 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:45:25 » |
|
To si trafil klinec po hlavicke. Polka Slovenska robi pre tipkov typu J&T, Penta, politicki nominanti v statnych podnikoch a na uradoch.
si zabudol dodat ze vsetci maju Win za strasne peniaze bez tendra.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5818 kedy: 23. Apríl , 2010, 10:52:36 » |
|
si zabudol dodat ze vsetci maju Win za strasne peniaze bez tendra.
a nehrajú na fendra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
futox
|
|