Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 07:40:53
Strán: 1 ... 404 405 [406] 407 408 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1743713 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6075 kedy: 12. Máj , 2010, 11:24:33 »

to už radšej dáku černú mulatku
s poriadnou riťou a ceckami

vidis.. ja nemusim zas cierne mamby.. ked vidim hnedu skatulu co kuka na mna jak panter z knihy dzungli  tak rovno vypinam cele PC  Bavím sa skvele tebe sa pacia ten kontrast kakaova musla/ruzovy interier?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6076 kedy: 12. Máj , 2010, 11:25:54 »

vacsina aziatiek sa neholi dolu uplne
Bleee nieze by som mal nieco proti bobrom, ale radsej nech idu stavat priehrady na rieky
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6077 kedy: 12. Máj , 2010, 11:26:24 »

...
asiatku by som ani neogrcal

to bude porucha sexuality. baby sa predsa rozdeluju na zlate a nezlate a tak podobne, pripadne este stare a mlade... ... jak je mlada a zlata, tak nech je aj ciganska martanka  Som frajer
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6078 kedy: 12. Máj , 2010, 11:27:36 »

ze ruzovy interier !  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #6079 kedy: 12. Máj , 2010, 11:28:47 »

vidis.. ja nemusim zas cierne mamby.. ked vidim hnedu skatulu co kuka na mna jak panter z knihy dzungli  tak rovno vypinam cele PC  Bavím sa skvele tebe sa pacia ten kontrast kakaova musla/ruzovy interier?
nie ja som na belošky, iba keby som si mal vybrať medzi asiatkou a černou mambou, tak tú černú, ale radšej už trochu míchnutú s bielym
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6080 kedy: 12. Máj , 2010, 11:29:30 »

Bleee nieze by som mal nieco proti bobrom, ale radsej nech idu stavat priehrady na rieky

som tak trochu cital kdesi, ze jak je to pol na pol s tymi, co im chlpate skatule vadia a tymi, co nevadia... a kdesi som aj natrafil na take, ze medzi tymi, co im to tak strasne vadi je vela predovsetkym teoretikov od internetu, ze ostrielani praktici to zdaleka tak neriesia  Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6081 kedy: 12. Máj , 2010, 11:32:01 »

som tak trochu cital kdesi, ze jak je to pol na pol s tymi, co im chlpate skatule vadia a tymi, co nevadia... a kdesi som aj natrafil na take, ze medzi tymi, co im to tak strasne vadi je vela predovsetkym teoretikov od internetu, ze ostrielani praktici to zdaleka tak neriesia  Žmurk
Bavím sa skvele zas nejaka jemna kozuzinka pred vchodom na uvitanie nevadi a moze vyzerat luxusne..ale velky bobor pred vchodom...to je skor na zavolanie slobody zvierat
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #6082 kedy: 12. Máj , 2010, 11:33:13 »

ste brutalne poucni
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #6083 kedy: 12. Máj , 2010, 11:36:23 »

ha ha ha   Bravooo  Ono,ked sa zoznamiš so ženskou,tak sa jej treba hned na uvod / najlepšie do 30 sekun po zoznameni/ opytat,či je vyholená alebo nie. Ak by nevyhovovala danemu naturelu,tak zbytočne stracat čas. Bavím sa skvele A uplne idealne by bolo,keby baby nosili odznak s vyholenou alebo nevyholenou p... A na nete,k nicku treba pridat poznámku napr.  Amanda-vyhol, Rožika-nevyhol. Aby bolo jasné,kto za koho kope.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #6084 kedy: 12. Máj , 2010, 11:40:18 »

to bude porucha sexuality. baby sa predsa rozdeluju na zlate a nezlate a tak podobne, pripadne este stare a mlade... ... jak je mlada a zlata, tak nech je aj ciganska martanka  Som frajer

presne  Na zdravie!
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6085 kedy: 12. Máj , 2010, 11:41:23 »

vobec sa to netreba pytat.. podla poslednych statistik si vraj totiz asi 90% dnesnych mladych zien tu muslu oholi predtym nez na to rande ide.. cize.. cize uz vcelku chapem moju mamu preco mi vzdy radila ze - Karolko pamataj, sex na prvom rande neni dobra volba.. uz viem preco.. lebo to moze kurevksy pichat take cerstve  Bavím sa skvele
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6086 kedy: 12. Máj , 2010, 11:42:30 »

ja som nenapisal, ze musi byt bobor, si este nevidel babu, co to ma dolu upravene, trebars ma pasik alebo zastrihnuty trojuholnik? mne sa uplne vyholene nepacia, pripada mi to pedofilne, nepaci sa mi tato dnesna moda, ze sa baby holia uplne  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6087 kedy: 12. Máj , 2010, 11:44:13 »

ja som nenapisal, ze musi byt bobor, si este nevidel babu, co to ma dolu upravene, trebars ma pasik alebo zastrihnuty trojuholnik? mne sa uplne vyholene nepacia, pripada mi to pedofilne, nepaci sa mi tato dnesna moda, ze sa baby holia uplne  Bavím sa skvele

+1 ..
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6088 kedy: 12. Máj , 2010, 11:49:58 »

inak tie uplne vyholene baby mi pripadaju ako figuriny z vykladu, podla mna s tym zacali modelky, pretoze to tak chceli ti homosexualni modni navrhari, podla nich je najlepsia vychudnuta, uplne vyholena zena vyholena zena bez prs, za toto by ich mali zavesit za vajcia do prievanu  Popiskujem si
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #6089 kedy: 12. Máj , 2010, 11:50:26 »

... mne sa zas nepači u báb ten pasik,alebo zastrihnuty trojuholník- na tvári   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 404 405 [406] 407 408 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.