Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 05:54:30
Strán: 1 ... 406 407 [408] 409 410 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1743598 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #6105 kedy: 12. Máj , 2010, 17:33:06 »

aj keby som mal byt v plnke zahojeny na celych niekolo zivotov, nechcel by som byt Slotov syn - hanbil by som sa ze vobec zijem. a to som ludomil a na kazdom hladam radsej to pozitivne. u Slotu nenachadzam nic, len zumpu.

Zdravíčko

uz druhykrat dneska musim s tebou suhlasit, az mi to je divne  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6106 kedy: 12. Máj , 2010, 17:39:52 »

keby ti nabehlo na ucet par desiatok milionov eur a potom ze zmaze sa ti konto alebo sa budes volat rastis slota a peniaze su tvoje  tak neviem neviem  Bavím sa skvele

uznavam, ze clovek sa najlepsie spozna sam seba az ked dojde k situacii :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6107 kedy: 12. Máj , 2010, 17:41:00 »

uznavam, ze clovek sa najlepsie spozna sam seba az ked dojde k situacii :)
Snad som nenasiel krajsiu vetu za poslednych 10 000 prispevkov na fore. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6108 kedy: 12. Máj , 2010, 18:01:32 »

A?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #6109 kedy: 12. Máj , 2010, 20:31:00 »

ja proti vulgarizmom nemám nič, jebemvámpiču! ale zas, keď som nejaká tvár, resp. osoba verejne známa, ktorá by mala nejaké základy slušnosti implicitne spĺňať, tak neviem neviem. rovnako ako učiteľ na hodine si nemôže(nemal by) sa pred žiakmi vulgárne vyjadrovať, tak aj politik, čo by mal teoreticky byť nejaký človek, čo reprezentuje krajinu a háji záujmy občanov. nech si každý hreší koľko chce ale k oficiálnemu styku to nepatrí, priam naopak. slota môže imponovať tak maximálne nejakým hejslovákom, čo v krčme po stole búchajú, lebo v ňom vidia svoj vzor, resp. sú rovnakí ako on, len nie sú dokonca života svojich prapradetí zahojení.

inak, počul som takú klebetu od ex-námestníka nejakého Š.P. že slotu revolúcia zachránila, lebo, že celkom lúbivé vyšetrovanie sa viedlo vtedy proti slotovi.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #6110 kedy: 12. Máj , 2010, 20:48:32 »

ja proti vulgarizmom nemám nič, jebemvámpiču! ale zas, keď som nejaká tvár, resp. osoba verejne známa, ktorá by mala nejaké základy slušnosti implicitne spĺňať, tak neviem neviem. rovnako ako učiteľ na hodine si nemôže(nemal by) sa pred žiakmi vulgárne vyjadrovať, tak aj politik, čo by mal teoreticky byť nejaký človek, čo reprezentuje krajinu a háji záujmy občanov. nech si každý hreší koľko chce ale k oficiálnemu styku to nepatrí, priam naopak. slota môže imponovať tak maximálne nejakým hejslovákom, čo v krčme po stole búchajú, lebo v ňom vidia svoj vzor, resp. sú rovnakí ako on, len nie sú dokonca života svojich prapradetí zahojení.

inak, počul som takú klebetu od ex-námestníka nejakého Š.P. že slotu revolúcia zachránila, lebo, že celkom lúbivé vyšetrovanie sa viedlo vtedy proti slotovi.

co sa mna tyka, tak slotove akoze vulgalne vyjadrovanie, je to posledne, co by som mu vytykal :)
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #6111 kedy: 12. Máj , 2010, 21:04:42 »

vsetci politici su rovnaki akurat slota je take hovado ze sa nepretvaruje  a kazi image ostatnym
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6112 kedy: 12. Máj , 2010, 21:05:57 »

vsetci politici su rovnaki akurat slota je take hovado ze sa nepretvaruje  a kazi image ostatnym
Druha krasna veta, ktora tu zaznela po x tisic prispevkoch.  Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané

johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #6113 kedy: 12. Máj , 2010, 21:16:48 »

dobre, to že kradne a je ultrakokot nebolo predmetom môjho príspevku. ja som viac-menej na tú brankovu citáciu reagoval.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #6114 kedy: 12. Máj , 2010, 21:20:30 »

Praveze sa pretvaruje. Hra sa na narodniara a obycajneho slovaka, lebo hra na pudy obycajnych debilov. Je to jeho taktika. Pretvaruje sa podla mna zo vsetkych najviac.

on ide to svoje stale do kola 20 rokov - narodniar moze byt aj s bentley a ma tazko na haku. keby mal potrebu nieco hrat tak nechodi furt najebany ha ha ha musicman to vystihol. on si cele narodniarstvo ponal tak svojsky ale rozhodne mam osobne dojem ze sa pretvaruje menej ako klajuci veriaci co jebu malych chlapcov  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6115 kedy: 12. Máj , 2010, 21:29:13 »

rozhodne mam osobne dojem ze sa pretvaruje menej ako klajuci veriaci co jebu malych chlapcov  Na zdravie!

Cize ked v Ilave sedi 7-nasobny vrah malych deti, ktory ma slovensku narodnost, tak vsetci Slovaci vrazdia male deti.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #6116 kedy: 12. Máj , 2010, 21:30:47 »

ale hovno ,su tam aj schopny ludia
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #6117 kedy: 12. Máj , 2010, 21:48:09 »

Cize ked v Ilave sedi 7-nasobny vrah malych deti, ktory ma slovensku narodnost, tak vsetci Slovaci vrazdia male deti.

nepochopil si. pisem o klajucich veriacich co jebu male deti - ohranicenu skupinu. nie VSETCI veriaci.
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6118 kedy: 12. Máj , 2010, 22:05:44 »

Osobne si myslim, ze ak by naozaj vypukol nejaky konflikt s madarmi o ktorom basni (citaj bluzni) teraz pred volbami, tak by on bol prvy co by nasadol na lietadlo a letel by odtialto dopice na svoju chorvatsku jachtu a tou by sa doplavil na nejaky jadransky ostrovcek.

No jo, ale letel by cez Madarsko, takze ozaj do p*** a nie do Chorvatska by doletel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #6119 kedy: 12. Máj , 2010, 22:10:35 »

Noa co si tym chcel povedat? Ze Slota sa pretvaruje menej ako oni... to sme teda vyhrali. Co sa tyka prevarky, kazdy mame svoj nazor nato asi. Niekto mu veri, ze mu ide o narodnostne veci a voli ho, niekto mu veri, ze mu ide o narod. veci a nevoli ho a niekto si mysli, ze je to len sposob politickej vyhranenosti a nastroj k tomu ako sa dostat k velkemu biznisu. On je taky sikovny obchodnik s ludskym kmenovym pudom. Osobne si myslim, ze ak by naozaj vypukol nejaky konflikt s madarmi o ktorom basni (citaj bluzni) teraz pred volbami, tak by on bol prvy co by nasadol na lietadlo a letel by odtialto dopice na svoju chorvatsku jachtu a tou by sa doplavil na nejaky jadransky ostrovcek.

mozes mat kludne pravdu, on je ten posledny kto je v mojich ociach narodniar, akurat si myslim ze on sa uz ani nepretvaruje a nic nehra - to co z neho ide je jeho nefalsovany postoj ktory samozrejme moze skoncit utekom na ten ostrov  ha ha ha aby som to zjednodusil - on ten kokotizmus nehra, on taky je  ha ha ha
pretvarovanie sa ma v mojich ociach inu podobu ako predvadza jano, ale to je jedno, je to len moj subjektivny pocit, jana slotu a spol mam na haku  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 406 407 [408] 409 410 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.114 sekund, 23 otázok.