traktor
|
|
« Odpoveď #6180 kedy: 13. Máj , 2010, 13:41:55 » |
|
Aha, tak nie otec ale dedo, som sa trosku sekol, nepamatal som si to presne. Skratka ale slovensky povod ma, o to mi islo. Dnes je to uz prakticky nemozne jasne vyriesit, kedze v tej dobe Uhorsko akykolvek etnicky princip neuznavalo. Len ako som uz spominal, skoda, ze my sme rezignovali a cely svet si o nom mysli, ze bol skratka Madar ako vysity. tento ma tiez slovensky povod ..dokoca je z Kysuc http://sk.wikipedia.org/wiki/Eugene_Andrew_Cernan
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #6181 kedy: 13. Máj , 2010, 13:45:44 » |
|
sak ano, ale kde su nemci ? briti a francuzi a vlastne vsetci menovani ? okrem statov byvalej juhoslavie ....no a toto sú tie komplexi..... treba voliť súdruhov p Robka a p Vladka a pozajtra tu bude malé Švajčiarsko ...."johnzo" mával dlho taký podobný podpis tak ho teraz využijem "a čo si Ty spravil preto aby si me tých britov, francúzov a ostatných dobehli "
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6182 kedy: 13. Máj , 2010, 13:46:23 » |
|
ktora z tych velmoci z dob stareho anglicka je dnes fit v porovnani so silou aku mala vtedy? imho ziadna. akruat holandanom ostali potomkovia kolonii ako hraci v narodnom futbalovom time Francuzi si udrzali napr. ovela lepsiu poziciu. Si vsimni, aky maju vplyv stale v Afrike vo svojich nie az tak uplne byvalych koloniach.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6183 kedy: 13. Máj , 2010, 13:47:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6184 kedy: 13. Máj , 2010, 13:48:47 » |
|
Francuzi si udrzali napr. ovela lepsiu poziciu. Si vsimni, aky maju vplyv stale v Afrike vo svojich nie az tak uplne byvalych koloniach.
az na to alzirsko si vedu velmi dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #6185 kedy: 13. Máj , 2010, 13:50:44 » |
|
az na to alzirsko si vedu velmi dobre to hej, uz nemusia pre facky chodit do alzirska ale sem tam ked im vzblkne predmestie pariza staci im ist pre facky tam.
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2010, 13:51:08 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6186 kedy: 13. Máj , 2010, 13:51:09 » |
|
az na to alzirsko si vedu velmi dobre Aj tam udrziavaju cule obchodne styky napr. co sa tyka vyvozu zbrani. Sa o tom nehovori moc, ale Francuzsko je tusim 3. najvacsim exporterom zbrani na svete, najma do statov v Afrike. Pripadne obcas zabozruti predaju aj jadrove technologie do Iranu a Izrael ma potom robotu.
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2010, 13:52:49 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #6187 kedy: 13. Máj , 2010, 14:55:33 » |
|
tak ma zaujíma, že prečo sa toto nemohlo riešiť v mojom politickom kútiku Francuzsko je tusim 3. najvacsim exporterom zbrani na svete jop a česko bolo tušim ôsme v ranných 90tych, ked havel zrušil slovenské zbrojárstvo ale to ako nie, že teraz neznášam čehúňov, alebo čo
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #6188 kedy: 13. Máj , 2010, 15:29:58 » |
|
Hej, ale zas nemozes moc spajat antickych Grekov s dnesnymi, tam je velmi malo spolocneho. Podobne Egypt. Odvtedy prebehlo tolko stahovani narodov, kriziackych vyprav, vojen a mixovania sa, ze sa v tomto pripade o nejakom kvazi nastupnictve ozaj neda hovorit. Beries to velmi nacisticky len skrze genotyp, ale v ludskom ponimani je dolezitejsia skor kultura a ta helenska a neskor byzantska pretrvala, ci uz v Grecku ale aj na inych miestach. Tak z tohto pohladu mi pride slovenska kultura ako fascinujuca, ze prezila tak dlho napriek roznym nepriaznivym okolnostiam. A nasi predkovia v kulturnom zmysle sem prisli v 5. storoci, absorbovali to cu bolo a ich uz odtial nikto nevykosil. Teraz sa kosime sami.... ale bude lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #6189 kedy: 13. Máj , 2010, 15:30:43 » |
|
az na to alzirsko si vedu velmi dobre A francuzska Indocina...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6190 kedy: 13. Máj , 2010, 15:32:07 » |
|
nasa kultura je paradoxne najsilnejsia u Slovakov zijucich v zahranicii napr v Kanade, USA, kde je pomerne velka komunita posobiaca v spolokoch... ovela viac sa citia Slovakmi nez my a tradicie si uchovavaju este uzkostlivejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6191 kedy: 13. Máj , 2010, 16:02:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6192 kedy: 13. Máj , 2010, 16:06:24 » |
|
nasa kultura je paradoxne najsilnejsia u Slovakov zijucich v zahranicii napr v Kanade, USA, kde je pomerne velka komunita posobiaca v spolokoch... ovela viac sa citia Slovakmi nez my
...šak ono by ich to rychlo prešlo,keby žili na slovensku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|