Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 23:56:03
Strán: 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1743098 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #6180 kedy: 13. Máj , 2010, 13:41:55 »

Aha, tak nie otec ale dedo, som sa trosku sekol, nepamatal som si to presne. No hanbím sa.. Skratka ale slovensky povod ma, o to mi islo.

Dnes je to uz prakticky nemozne jasne vyriesit, kedze v tej dobe Uhorsko akykolvek etnicky princip neuznavalo. Len ako som uz spominal, skoda, ze my sme rezignovali a cely svet si o nom mysli, ze bol skratka Madar ako vysity.

tento ma tiez slovensky povod ..dokoca je z Kysuc :) http://sk.wikipedia.org/wiki/Eugene_Andrew_Cernan
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #6181 kedy: 13. Máj , 2010, 13:45:44 »

sak ano, ale kde su nemci ? briti a francuzi a vlastne vsetci menovani ? okrem statov byvalej juhoslavie  Bavím sa skvele

....no a toto sú tie komplexi.....  Bavím sa skvele treba voliť súdruhov p Robka a p Vladka a pozajtra tu bude malé Švajčiarsko  Bavím sa skvele

...."johnzo" mával dlho taký podobný podpis tak ho teraz využijem "a čo si Ty spravil preto aby si me tých britov, francúzov a ostatných dobehli Huh! "  Bavím sa skvele
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6182 kedy: 13. Máj , 2010, 13:46:23 »

ktora z tych velmoci z dob stareho anglicka je dnes fit v porovnani so silou aku mala vtedy? imho ziadna. akruat holandanom ostali potomkovia kolonii ako hraci v narodnom futbalovom time  Bavím sa skvele

Francuzi si udrzali napr. ovela lepsiu poziciu. Si vsimni, aky maju vplyv stale v Afrike vo svojich nie az tak uplne byvalych koloniach.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
udry
Hosť
« Odpoveď #6183 kedy: 13. Máj , 2010, 13:47:08 »

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6184 kedy: 13. Máj , 2010, 13:48:47 »

Francuzi si udrzali napr. ovela lepsiu poziciu. Si vsimni, aky maju vplyv stale v Afrike vo svojich nie az tak uplne byvalych koloniach.

az na to alzirsko si vedu velmi dobre :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #6185 kedy: 13. Máj , 2010, 13:50:44 »

to hej, uz nemusia pre facky chodit do alzirska ale sem tam ked im vzblkne predmestie pariza staci im ist pre facky tam.
« Posledná zmena: 13. Máj , 2010, 13:51:08 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6186 kedy: 13. Máj , 2010, 13:51:09 »

Aj tam udrziavaju cule obchodne styky napr. co sa tyka vyvozu zbrani. Bavím sa skvele Sa o tom nehovori moc, ale Francuzsko je tusim 3. najvacsim exporterom zbrani na svete, najma do statov v Afrike. Pripadne obcas zabozruti predaju aj jadrove technologie do Iranu a Izrael ma potom robotu. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 13. Máj , 2010, 13:52:49 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #6187 kedy: 13. Máj , 2010, 14:55:33 »

tak ma zaujíma, že prečo sa toto nemohlo riešiť v mojom politickom kútiku Žmurk

Citácia
Francuzsko je tusim 3. najvacsim exporterom zbrani na svete

jop a česko bolo tušim ôsme v ranných 90tych, ked havel zrušil slovenské zbrojárstvo  Bleee ale to ako nie, že teraz neznášam čehúňov, alebo čo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6188 kedy: 13. Máj , 2010, 15:29:58 »

Hej, ale zas nemozes moc spajat antickych Grekov s dnesnymi, tam je velmi malo spolocneho. Podobne Egypt. Odvtedy prebehlo tolko stahovani narodov, kriziackych vyprav, vojen a mixovania sa, ze sa v tomto pripade o nejakom kvazi nastupnictve ozaj neda hovorit.

Beries to velmi nacisticky len skrze genotyp, ale v ludskom ponimani je dolezitejsia skor kultura a ta helenska a neskor byzantska pretrvala, ci uz v Grecku ale aj na inych miestach.

Tak z tohto pohladu mi pride slovenska kultura ako fascinujuca, ze prezila tak dlho napriek roznym nepriaznivym okolnostiam. A nasi predkovia v kulturnom zmysle sem prisli v 5. storoci, absorbovali to cu bolo a ich uz odtial nikto nevykosil. Teraz sa kosime sami.... ale bude lepsie  Zdravíčko
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6189 kedy: 13. Máj , 2010, 15:30:43 »

A francuzska Indocina...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6190 kedy: 13. Máj , 2010, 15:32:07 »

nasa kultura je paradoxne najsilnejsia u Slovakov zijucich v zahranicii napr v Kanade, USA, kde je pomerne velka komunita posobiaca v spolokoch... ovela viac sa citia Slovakmi nez my a tradicie si uchovavaju este uzkostlivejsie
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6191 kedy: 13. Máj , 2010, 16:02:07 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,81999.0.html
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #6192 kedy: 13. Máj , 2010, 16:06:24 »

nasa kultura je paradoxne najsilnejsia u Slovakov zijucich v zahranicii napr v Kanade, USA, kde je pomerne velka komunita posobiaca v spolokoch... ovela viac sa citia Slovakmi nez my
...šak ono by ich to rychlo prešlo,keby žili na slovensku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6193 kedy: 13. Máj , 2010, 16:07:12 »

ved to hej ono je to asi rovnaky konicek ako modelovanie
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #6194 kedy: 13. Máj , 2010, 16:09:37 »

ouu maj fokin got dec sou gej   JEDNOZNACNE VIEM CO CHCEM  Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 23 otázok.