Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 19:41:43
Strán: 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1742700 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #6240 kedy: 16. Máj , 2010, 11:54:24 »

Podla mna to bolo natocene uplne profi.

ja nehodnotim ten trailer ako celok, co sa tyka obrazu a tak, hovorim iba o tej hudbe na zaciatku, je to proste hrozne
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6241 kedy: 16. Máj , 2010, 11:57:51 »

ja nehodnotim ten trailer ako celok, co sa tyka obrazu a tak, hovorim iba o tej hudbe na zaciatku, je to proste hrozne
Myslim, ze cca 28 000 ludi to bolo zatial jedno. A dalsim to bude asi tiez jedno.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6242 kedy: 16. Máj , 2010, 12:06:26 »

Myslim, ze cca 28 000 ludi to bolo zatial jedno. A dalsim to bude asi tiez jedno.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

samozrejme, ze normalnym ludom je to jedno, len keby to brali takto aj inde, tak v trailery na harryho pottera by si tiez pocul hudbu zo samohrajky, len inde to beru ludia profesionalne, to je rozdiel medzi slovenskom a normalnym svetom  Bavím sa skvele

nedavno bezala na jojke dost casto reklama na J&T, boli tam take zabery na slovensko a malo to posobit tak majestatne a epicky, akurat celkovy dojem "trosku" narusala epicka orchestralna hudba, co miestami znela fakt hrozne  Bavím sa skvele..niekto za to dostal par tisic eur a pritom za tuto sumu tam mohli mat popici epicky track nahraty zivym orchestrom a zborom  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6243 kedy: 16. Máj , 2010, 12:08:47 »

samozrejme, ze normalnym ludom je to jedno, len keby to brali takto aj inde, tak v trailery na harryho pottera by si tiez pocul hudbu zo samohrajky, len inde to beru ludia profesionalne, to je rozdiel medzi slovenskom a normalnym svetom  Bavím sa skvele

nedavno bezala na jojke dost casto reklama na J&T, boli tam take zabery na slovensko a malo to posobit tak majestatne a epicky, akurat celkovy dojem "trosku" narusala epicka orchestralna hudba, co miestami znela fakt hrozne  Bavím sa skvele..niekto za to dostal par tisic eur a pritom za tuto sumu tam mohli mat popici epicky track nahraty zivym orchestrom a zborom  Na zdravie!
Byt na Tvojom mieste, tak si vykasem rukavy, spravim hudbu, poslem im to nech sa poseru. Nikdy nevies, ako mozu zareagovat.

Povedat "Slovensko a normalny svet" je dost jednoduche... najjednoduchsie.  Na zdravie!
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6244 kedy: 16. Máj , 2010, 12:15:50 »

Byt na Tvojom mieste, tak si vykasem rukavy, spravim hudbu, poslem im to nech sa poseru. Nikdy nevies, ako mozu zareagovat.

Povedat "Slovensko a normalny svet" je dost jednoduche... najjednoduchsie.  Na zdravie!

uz som raz napisal, ze nemam zaujem, nebudem sa niekde nasilu tlacit, ja mam pre koho skladat, sak skus ty  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6245 kedy: 16. Máj , 2010, 12:16:38 »

uz som raz napisal, ze nemam zaujem, nebudem sa niekde nasilu tlacit, ja mam pre koho skladat, sak skus ty  Bavím sa skvele
Ja mam nastastie tolko hudobnej prace, ze som rad, ked len pocuvam. (...a citam  Bavím sa skvele )
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #6246 kedy: 16. Máj , 2010, 12:23:17 »

Dost masaker !  Bavím sa skvele
pekné a vtipné
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #6247 kedy: 16. Máj , 2010, 16:13:37 »

novyj god = nový rok   ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

?§!. Je mi do plaču Fuuha zíram Nechajte ma vydýchať Fuuha zíram
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6248 kedy: 16. Máj , 2010, 16:31:11 »

Ale vsak tak to je uplne ale uplne vsade. O to ide, ze ci mas gule nato sa tam nakoniec dostat. Vacsina ludi povie, ze "to ani nechcu" ked zistia, ake to je zlozite. Ako ta liska http://web.klasici.sk/view.php?cisloclanku=2007060234  Na zdravie!

to hovoris z vlastnej skusenosti, ci si to cital na nete? lebo ja hovorim z vlastnej skusenosti, cize mne nemusi nikto hovorit ako to je, lebo ja viem, ako to je..ako to je tu a ako to je inde  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6249 kedy: 16. Máj , 2010, 16:33:04 »

to hovoris z vlastnej skusenosti, ci si to cital na nete? lebo ja hovorim z vlastnej skusenosti, cize mne nemusi nikto hovorit ako to je, lebo ja viem, ako to je..ako to je tu a ako to je inde  Na zdravie!
Ja z vlastnej skusenosti hovorim, ze treba sa brdat hoc aj cez ten monopol a podari sa aj to, co len nechces. :) Je to proste o chceni a toto mi nevyvratis, aj ked by si so svojim pocitacom opišal Bacha svojou symfoniou. :)
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6250 kedy: 16. Máj , 2010, 16:45:34 »

Ja z vlastnej skusenosti hovorim, ze treba sa brdat hoc aj cez ten monopol a podari sa aj to, co len nechces. :) Je to proste o chceni a toto mi nevyvratis, aj ked by si so svojim pocitacom opišal Bacha svojou symfoniou. :)

ak si myslis, ze sa ti vsetko v zivote podari, tak ti radim, zobud sa cim skor  Bavím sa skvele...a pisem este raz, ze ja NECHCEM robit hudbu do slovenskeho hokejoveho traileru, co tu zas trepete, pozrel som si to video, bolo mi to smiesne, tak som sem napisal svoj nazor na to, ty ked nieco skritizujes, tak ja ti pisem, ze tam mas ist hrat?  ?§!.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6251 kedy: 16. Máj , 2010, 16:46:24 »

A ti ludia sa tam ako dostali? Po zidovskych klanoch ked ich prapradedo robil trailery? Si presne ako ta liska kamarade, uz len si to priznat.  Zdravíčko

edit: a este mozes len tak zo zaujimavosti napisat nam co nevieme  ha ha ha ze ako je to v zahranici... tam zrejme chodia lovci talentov po podnajmoch a garsonkach sa pytat kto robi symfonicku muziku. A ti ludia ktori beru zakazky a ziju z toho tym prvym pravidelne volaju ci uz konecne nasli pre nich nejaku konkurenciu, ze uz sa im nechce drzat monopol. Tak to je?
Tak tak. :)
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6252 kedy: 16. Máj , 2010, 16:46:55 »

A ti ludia sa tam ako dostali? Po zidovskych klanoch ked ich prapradedo robil trailery? Si presne ako ta liska kamarade, uz len si to priznat.  Zdravíčko

edit: a este mozes len tak zo zaujimavosti napisat nam co nevieme  ha ha ha ze ako je to v zahranici... tam zrejme chodia lovci talentov po podnajmoch a garsonkach sa pytat kto robi symfonicku muziku. A ti ludia ktori beru zakazky a ziju z toho tym prvym pravidelne volaju ci uz konecne nasli pre nich nejaku konkurenciu, ze uz sa im nechce drzat monopol. Tak to je?

ano, som ako ta liska, priznavam a presne tak to je ako si napisal, tak sa strasne hanbim teraz  No hanbím sa..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6253 kedy: 16. Máj , 2010, 16:47:45 »

ak si myslis, ze sa ti vsetko v zivote podari, tak ti radim, zobud sa cim skor  Bavím sa skvele...a pisem este raz, ze ja NECHCEM robit hudbu do slovenskeho hokejoveho traileru, co tu zas trepete, pozrel som si to video, bolo mi to smiesne, tak som sem napisal svoj nazor na to, ty ked nieco skritizujes, tak ja ti pisem, ze tam mas ist hrat?  ?§!.
Mne sa v zivote zatial vsetko podarilo, co som chcel. Zobud sa Ty, ak sa Ti nedari a zacni pozerat na svet trosku svetlejsie a hlavne s pozitivnym myslenim. Chcem tam ist hrat, ale momentalne by som fakt nestihal, ci mi veris, alebo nie.  Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6254 kedy: 16. Máj , 2010, 17:00:54 »

Mne sa v zivote zatial vsetko podarilo, co som chcel. Zobud sa Ty, ak sa Ti nedari a zacni pozerat na svet trosku svetlejsie a hlavne s pozitivnym myslenim. Chcem tam ist hrat, ale momentalne by som fakt nestihal, ci mi veris, alebo nie.  Bavím sa skvele
 Na zdravie!

potom neplac ze na teba vsetci utocia a zaujima ich co robis ved ty chces strasne moc o sebe rozpravat vsetkym  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.