Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 17:45:36
Strán: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1742545 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6270 kedy: 16. Máj , 2010, 17:26:10 »

mozno nie, ale posobi to tak Brano  :)

To uz neriesim, ako to posobi, ale ak posobi nejak geniusovo, ze nahravam a to, co nahram je hrane, tak potom neviem. :)

No nic, idem pocvicit trosku, aby som neskoncil niekde v predajni, aby som si nehonil cicinu, aby sa netocilo vsetko okolo mna a hlavne aby som vedel, co je studio, hudba. Pripadne objavim aj Afriku.  :)
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #6271 kedy: 16. Máj , 2010, 17:26:24 »

A ja chcem vediet, pre koho robi jtakac.  Beeee

ja napr. Groove Addicts a naposledy RipTide, teraz daj ty  Na zdravie!
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6272 kedy: 16. Máj , 2010, 17:44:03 »

ja napr. Groove Addicts a naposledy RipTide, teraz daj ty  Na zdravie!
Miro Jaros (nahravanie), Katka Knechtova, Kapucin Felix (nahravanie, produkcia: Mato Huso Husovsky), Stereo, Igitot, Natasa Dzunkova, Michaella, Sunlips (zaskok na leto)... Este si pospominam a dam vediet.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 16. Máj , 2010, 17:44:57 od Branko » Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6273 kedy: 16. Máj , 2010, 17:48:58 »

Miro Jaros (nahravanie), Katka Knechtova, Kapucin Felix (nahravanie, produkcia: Mato Huso Husovsky), Stereo, Igitot, Natasa Dzunkova, Michaella, Sunlips (zaskok na leto)... Este si pospominam a dam vediet.  Na zdravie!

no tak konecne uz vieme, kde hra ten jediny clovek na zemeguli,ktoremu doteraz vsetko vyslo, na co siahol  Na zdravie!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #6274 kedy: 16. Máj , 2010, 19:22:00 »

No nic, idem pocvicit trosku

To by si mal, lebo si v studiu stale a zatial som pocul jedine solicko z chabej Jarosovej kokotiny.. asi s tebou maju vela prace, co?
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #6275 kedy: 16. Máj , 2010, 19:25:53 »

.. a s Knechtovou si robil na akom projekte ? pytam sa lebo ju v poslednej dobe trošku sledujem/ nie,nie som .....   Žmurk/
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #6276 kedy: 16. Máj , 2010, 19:33:17 »

pytam sa lebo ju v poslednej dobe trošku sledujem

tu by som nesledoval ani keby hravala naha. daj adresu, poslem ti nejaku muziku  Bavím sa skvele
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6277 kedy: 16. Máj , 2010, 19:35:17 »

tu by som nesledoval ani keby hravala naha. daj adresu, poslem ti nejaku muziku  Bavím sa skvele
co ja viem, ako zena nevyzera vobec zle...keby hravala naha, tak by som sa veru siel pozriet
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #6278 kedy: 16. Máj , 2010, 19:38:08 »

co ja viem, ako zena nevyzera vobec zle...keby hravala naha, tak by som sa veru siel pozriet

tak potom daj adresu, poslem ti nejake fotky peknych bab  :)
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6279 kedy: 16. Máj , 2010, 19:39:27 »

katka je jedna z mala, povedal by som skoro az jedina slovenska spevacka, ktora je fakt spevacka a nepotrebuje sa prezentovat svojim vyzorom  Na zdravie!
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6280 kedy: 16. Máj , 2010, 19:41:35 »

No nic, idem pocvicit trosku, aby som neskoncil niekde v predajni, aby som si nehonil cicinu, aby sa netocilo vsetko okolo mna a hlavne aby som vedel, co je studio, hudba.

Trosku by som pocvicil aj na ucte k praci. Ziadna praca nie je podradna ak sa robi poriadne a tyka sa to aj predavaca na predajni hudobnin. Navyse sa to moze otocit aj proti tebe. Tak zbrucha tu je na fore napr. Majo Fero, Dejvo, Marianguitar, ktory maju za sebou vela hudobnych projektov a hlavne vedia hrat.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6281 kedy: 16. Máj , 2010, 19:41:59 »

tak potom daj adresu, poslem ti nejake fotky peknych bab  :)
mam v profile..mozes len tak pre srandu,nech si spravim predstavu o tvojom vkuse  :)
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #6282 kedy: 16. Máj , 2010, 19:43:02 »

katka je jedna z mala, povedal by som skoro az jedina slovenska spevacka, ktora je fakt spevacka a nepotrebuje sa prezentovat svojim vyzorom  Na zdravie!

ale ved ja si robim srandu; ten track k bathory sa mi pacil (teda ak je jej)
Zaznamenané

mn
inventár podniku

« Odpoveď #6283 kedy: 16. Máj , 2010, 19:46:11 »

mam v profile..mozes len tak pre srandu,nech si spravim predstavu o tvojom vkuse  :)

* GayValentine.jpg (46.8 KB, 600x400 - prehliadnuté 305 krát.)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6284 kedy: 16. Máj , 2010, 20:07:27 »

To by si mal, lebo si v studiu stale a zatial som pocul jedine solicko z chabej Jarosovej kokotiny.. asi s tebou maju vela prace, co?
No ved daj nieco Ty uz konecne. :) Ci s Tebou nie je ziadna praca ?  Žmurk

.. a s Knechtovou si robil na akom projekte ? pytam sa lebo ju v poslednej dobe trošku sledujem/ nie,nie som .....   Žmurk/
S Katkou hram. :)

:) Predaj x tisic dosak, zasluz si 3 platiny a pridem sa Ti poklonit. :)

A aj dobre vyzera ! :)

Trosku by som pocvicil aj na ucte k praci. Ziadna praca nie je podradna ak sa robi poriadne a tyka sa to aj predavaca na predajni hudobnin. Navyse sa to moze otocit aj proti tebe. Tak zbrucha tu je na fore napr. Majo Fero, Dejvo, Marianguitar, ktory maju za sebou vela hudobnych projektov a hlavne vedia hrat.
Ja mam uctu k praci a ked sa Ti nezda, ze ju nemam, tak mozno len k istemu predavacovi (pripadne k obom) z Mady.  Na zdravie!

No este dajte nieco, uz ked sme tu tak zacali horlivo diskutovat.  Bavím sa skvele (pre 4ociho: Na kazdy slovny utok, ktory zazneje na margo toho s kym hram sa budem branit, tak potom sa necuduj mojim reakciam.  Žmurk )
Zaznamenané

Strán: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.147 sekund, 23 otázok.