spyros
|
|
« Odpoveď #6300 kedy: 16. Máj , 2010, 21:02:09 » |
|
Uz len tvoja ucta mi chyba ku stastiu . Sak bez teba sa ani pan boh nepohne, ty pycha vychodu To si zabil. Pycha vychodu je len jedna. Ziadny Nagy, ziadna Knechtova. Ze som kamarat, tak tu mas akordy k tomu rovno. D Po žime a jari A na rad pridze ľeto G Odichnuc sej treba A D čľovek ňe hovedo Kec sme posadziľi treba na švet kuknuc Aľe še i fajňe po kešeňi buchnuc Ref.: Hmi Domaša, Domaša Emi ty ši pycha naša Hmi F# Najcepľejša voda v ňej Hmi aj ľudzi je habaďej Dluho rozmyšľame dze še vybereme abo ľem v lavore nohy vymačame More je ňedobre bo je mocno slane A nam vychodňarom aňi ňepristaňe Ref. Raz še nahňevame soľi nasypeme A tak sej z Domaši more urobime Budze pre každoho ňebudze bars slane Jedno, co je iste že ňebudze drahe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #6301 kedy: 16. Máj , 2010, 21:13:38 » |
|
V tyzdenniku "debaty za chrbtom" pisali, ze 4oci sa obava so mnou stretnut, ze co ak budem v pohode a potom nebude vediet, ako sa ku mne spravat na fore... (ani to neni az tak OT, kedze tema je jasna) ja sa toho nebojim, ak sa pamatas, tak sme sa aj raz v KE stretli a vobec som po tom nemal dilemu ako sa k tebe na fore spravat, len mi odvtedy nejde do hlavy, ze ako mozes byt na zivo uplne v pohode, aspon taky som mal dojem, a na fore....skoda reci vsak kludne dojdi na chatu o tyzden, ked si v diari najdes cas, ak sa teda nebojis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6303 kedy: 16. Máj , 2010, 22:31:56 » |
|
...Daj bližšie info. Ja niesom hovorca za Katku, sorry. Za seba: Hram s nou momentalne ja.
|
|
« Posledná zmena: 16. Máj , 2010, 22:35:01 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #6304 kedy: 16. Máj , 2010, 22:34:57 » |
|
ma to razitko top secret ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6305 kedy: 16. Máj , 2010, 22:37:24 » |
|
ma to razitko top secret ?
Nema, ale nechce sa mi to rozpitvavat a ani nema zmysel.. Podstata bola povedana.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6306 kedy: 16. Máj , 2010, 22:38:52 » |
|
Ja niesom hovorca za Katku, sorry. Za seba: Hram s nou momentalne ja. Tak sa opytam priamo Katky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6307 kedy: 16. Máj , 2010, 22:50:37 » |
|
Tak sa opytam priamo Katky. Tak to bude najlepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #6308 kedy: 16. Máj , 2010, 23:23:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6309 kedy: 16. Máj , 2010, 23:41:32 » |
|
A preco zachadzat az do takych otrepanych fraz "bavia sa hudbou"... Moj nazor je ten, ze ma dost seriozne texty a ani hudbu nerobi nejaky rege pank. By som povedal, ze zo slovenskych veci jej tvorba (resp. stara peha) posobi na mna najviac vypovedajuco. Co sa tyka priamo tvojho posobenia. Dufam, ze ti to vyjde, hovoril som ti to uz osobne, ale budem sa opakovat. Verim, ze sa ti podari najst si stabilnejsi flek, lebo v poslednych 2 rokoch sa to okolo nej len hmyri zmenami Aby som nezabudol, stale mas otvorene dvere popri Katke na nejake nase akcie so Sunlips, nech si uzijes peniaze a slavu aj ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #6310 kedy: 17. Máj , 2010, 00:24:58 » |
|
lol
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6311 kedy: 17. Máj , 2010, 09:59:14 » |
|
.. a s Knechtovou si robil na akom projekte ? pytam sa lebo ju v poslednej dobe trošku sledujem/ nie,nie som ..... / preco ju sledujes a co nie, nie si ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #6312 kedy: 17. Máj , 2010, 15:07:06 » |
|
magor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6313 kedy: 17. Máj , 2010, 15:31:03 » |
|
preco ju sledujes a co nie, nie si ?
sledujem jej umelecku činnost nie som voyer ani iny deviant
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6314 kedy: 17. Máj , 2010, 15:50:16 » |
|
Bude novy album Tublatanky.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|