musicman
|
|
« Odpoveď #6450 kedy: 27. Máj , 2010, 12:21:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #6451 kedy: 27. Máj , 2010, 12:23:44 » |
|
Najlepšia hláška :D "Here's what I don't understand. They've just eatin shit and yet they still have to gag themsevles to vomit" tak uz viem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #6452 kedy: 27. Máj , 2010, 13:13:59 » |
|
dobry opricky klam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #6453 kedy: 27. Máj , 2010, 14:15:30 » |
|
k tomu 2girls1cup: tu je origi video video bolo kvoli pravidlam zmazaneako znalec najtemnejsich a najfekalnejsich porien vam to vysvetlim ako to funguje. dievke spravia klistir. potom vyrobia zmes z cokolady karamelu kusky piskot a tak podobne nech sa to podoba na riadny fošáš ciže hovno natlacia jej to cez hrubsiu hadicu do zadocku. potom to vysere ako vo video. preto to z nej aj tak vyletelo potom to samozrejme papaju a hraju sa s tym kedze im to chuti preto ich ani nenapina ako divakov hadam som vam pomohol
|
|
« Posledná zmena: 27. Máj , 2010, 14:19:20 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6454 kedy: 27. Máj , 2010, 15:07:18 » |
|
Znalec.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #6455 kedy: 27. Máj , 2010, 15:39:36 » |
|
k tomu 2girls1cup: tu je origi video video bolo kvoli pravidlam zmazaneako znalec najtemnejsich a najfekalnejsich porien vam to vysvetlim ako to funguje. dievke spravia klistir. potom vyrobia zmes z cokolady karamelu kusky piskot a tak podobne nech sa to podoba na riadny fošáš ciže hovno natlacia jej to cez hrubsiu hadicu do zadocku. potom to vysere ako vo video. preto to z nej aj tak vyletelo potom to samozrejme papaju a hraju sa s tym kedze im to chuti preto ich ani nenapina ako divakov hadam som vam pomohol Kazdopadne zvracanie kuskov cokolady a karamelu s piskotami do nastavenej papule sa uz takto "logicky" asi vysvetlit neda, alebo sa mylim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #6456 kedy: 27. Máj , 2010, 15:42:28 » |
|
Kazdopadne zvracanie kuskov cokolady a karamelu s piskotami do nastavenej papule sa uz takto "logicky" asi vysvetlit neda, alebo sa mylim? nalacno a vela cukru to prerazi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6457 kedy: 27. Máj , 2010, 15:58:01 » |
|
no... kebyze jej to aj natlacia hadicou do riti tak je to stale v riti a naplo by ma kebyze to zeriem.. proste co raz bolo v riti je bud hovno, penis alebo zavaraninovy pohar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6458 kedy: 27. Máj , 2010, 16:01:34 » |
|
no... kebyze jej to aj natlacia hadicou do riti tak je to stale v riti a naplo by ma kebyze to zeriem.. proste co raz bolo v riti je bud hovno, penis alebo zavaraninovy pohar
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #6459 kedy: 27. Máj , 2010, 16:06:30 » |
|
po klistire je ritka cistucka. radost papat z nej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #6460 kedy: 27. Máj , 2010, 16:07:58 » |
|
po klistire je ritka cistucka. radost papat z nej len nesmies jest pred tym chili papricky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #6461 kedy: 27. Máj , 2010, 16:12:57 » |
|
len nesmies jest pred tym chili papricky ja mozem papat chili papricky. to partnerka nech nepapa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #6462 kedy: 27. Máj , 2010, 16:14:04 » |
|
famozne, ze sa vsetci tak moc pohorsuju, ze ani jeden z toho neodtrhol na sekundu oci, vratane grandma Ja to poznam, je to shit, ale nic to so mnou nerobilo. Uz som videl vselico
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6463 kedy: 27. Máj , 2010, 16:15:37 » |
|
famozne, ze sa vsetci tak moc pohorsuju, ze ani jeden z toho neodtrhol na sekundu oci, vratane grandma Ja to poznam, je to shit, ale nic to so mnou nerobilo. Uz som videl vselico Tak celkovo vacsina ludi je fascinovana zvratenostami aj nasilim, len si to nepripusta.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #6464 kedy: 27. Máj , 2010, 16:57:08 » |
|
famozne, ze sa vsetci tak moc pohorsuju, ze ani jeden z toho neodtrhol na sekundu oci, vratane grandma Ja to poznam, je to shit, ale nic to so mnou nerobilo. Uz som videl vselico ja sa priznavam ze som vydrzal 10 sekund a nikdy som to nevidel cele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|