reeller_sk
|
|
« Odpoveď #8850 kedy: 10. Január , 2011, 18:33:46 » |
|
hmm nevem či to je smišne, skorej zvrhlé a choré.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8851 kedy: 10. Január , 2011, 18:33:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8852 kedy: 10. Január , 2011, 18:34:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8854 kedy: 10. Január , 2011, 18:38:00 » |
|
vcelku by som s tym aj suhlasil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8855 kedy: 10. Január , 2011, 18:41:34 » |
|
vcelku by som s tym aj suhlasil S tymto ja suhlasim uplne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #8856 kedy: 10. Január , 2011, 18:44:10 » |
|
S tymto ja suhlasim uplne. na kukurici ale neužijete nie sme kačice. Toto je na dlhú debatu, ale neni zviera ako zviera. A to som výrazne proti zbytočnému vraždeniu zvierat.
|
|
« Posledná zmena: 10. Január , 2011, 18:47:10 od reeller_sk »
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8857 kedy: 10. Január , 2011, 18:47:58 » |
|
na kukurici, ale neužijete nie sme kačice. Toto je na dlhú debatu, ale neni zviera ako zviera. A to som výrazne proti zbytočnému vraždeniu zvierat. Jem mäso, povazujem to za normalnu vec jest mäso, ale neznasam tyranie zvierat. Zabit zviera neni zle, ak sa to zviera zabije normalnym netrpiacim sposobom. Ale to, ze do zvierat kopu, polomrtve opekaju, stahuju z koze, atd... za toto by som bol schopny byt velmi nasilny voci tomu cloveku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #8858 kedy: 10. Január , 2011, 18:50:06 » |
|
Jem mäso, povazujem to za normalnu vec jest mäso, ale neznasam tyranie zvierat. Zabit zviera neni zle, ak sa to zviera zabije normalnym netrpiacim sposobom. Ale to, ze do zvierat kopu, polomrtve opekaju, stahuju z koze, atd... za toto by som bol schopny byt velmi nasilny voci tomu cloveku. No tak potom sme na tom rovnako.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #8859 kedy: 10. Január , 2011, 18:58:23 » |
|
Laco majster slova :D
|
|
« Posledná zmena: 10. Január , 2011, 18:58:44 od korn24 »
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8860 kedy: 10. Január , 2011, 18:58:41 » |
|
zivot kravy je asi taky ze narodi sa, stoji, zere, sere, tma.. k tej si moc vztah nevytvoris, toto su skor veci o vztahu medzi clovekom a zvieratom, aj ked verim ze farmar marian mal specifickyvztah s kazdou kravskou zadnou polkou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #8861 kedy: 10. Január , 2011, 19:03:21 » |
|
zivot kravy je asi taky ze narodi sa, stoji, zere, sere, tma.. k tej si moc vztah nevytvoris, toto su skor veci o vztahu medzi clovekom a zvieratom, aj ked verim ze farmar marian mal specifickyvztah s kazdou kravskou zadnou polkou
a aj o otm čo sme my ľudia časom spravili z toho zvieraťa, také psy ako ich my poznáme neboli na zemi my sme si ich zobrali k sebe, aby s nami žili ako spoločníci starali sa o ne a tak, iný vzťah máš so svojim psom, ktorého správanie je ovplyvnené práve týmto vývojom v ľudskej spoločnosti tisíce rokov a leva na savane, ktorý sa ťa snaží rozobrať na rebierko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8862 kedy: 10. Január , 2011, 19:04:20 » |
|
, také psy ako ich my poznáme neboli na zemi my sme si ich zobrali k sebe
a kde boli? v lufte viseli? z neba prisli ako dar bozi
|
|
« Posledná zmena: 10. Január , 2011, 19:04:41 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8863 kedy: 10. Január , 2011, 19:05:16 » |
|
To sa da povedat aj o ludoch...
ja si obcas aj zatrtkam a zahram na gitare
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #8864 kedy: 10. Január , 2011, 19:07:31 » |
|
a kde boli? v lufte viseli? z neba prisli ako dar bozi Karol občas ma fascinuješ, vieš sa hrať neskutočne na dementa. Isto vieš, že psy boli šľachtené ľuďmi do tej podoby čo ich poznáš teraz a že pôvodne to boli divé zvieratá, predstav si vlka hej máš, tak boli podobné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|