Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 19:40:10
Strán: 1 ... 649 650 [651] 652 653 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1739527 krát)
0 užívateľov a 29 Hostí prehliada túto tému.
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #9750 kedy: 19. Marec , 2011, 22:17:24 »

Ked rap tak urcite Gabi-g  Si píš!!! Som metlak

is this for real???
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
stevino179
Hosť
« Odpoveď #9751 kedy: 19. Marec , 2011, 22:21:14 »

http://www.mojevideo.sk/video/11f/hlupy_pes.html
presne toto su ty hiphop tvrdasi , ja som mal rad hip hop ked bol rap a ked to bol underground a to bolo davno
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #9752 kedy: 19. Marec , 2011, 22:31:44 »

Ked rap tak urcite Gabi-g  Si píš!!! Som metlak

aj ja chcem take studio ako ma gabi-g Si píš!!! Bacha na vec kamo!
http://www.gabi-g.com/skladatel-studio

Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
stevino179
Hosť
« Odpoveď #9753 kedy: 19. Marec , 2011, 22:33:49 »

ale dofrasa o aparat nejde , stare uznavane jazz nahrvaky boli robene na jeden mikrak a ked prišlo strereo na dva , teraz je toho vybanevia až priliš ale chýba tomu sila osobnosti
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #9754 kedy: 19. Marec , 2011, 23:10:10 »

podla mna banda musí mat svoj zvuk hotoví v skušobni tak aby to mohli rozbalit hockde a aby hockedy ked dobre umiestniš dobrý mikrák tak to tam máš
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #9755 kedy: 20. Marec , 2011, 00:09:51 »

podla mna banda musí mat svoj zvuk hotoví v skušobni tak aby to mohli rozbalit hockde a aby hockedy ked dobre umiestniš dobrý mikrák tak to tam máš

to sa ľahko povie, ale ťažšie robí...teraz sa o to pokúšame so sisterhood...mať jednotnú kvalitu všade...lebo zvuk ovplyvňuje potom aj celý performance samozrejme...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #9756 kedy: 20. Marec , 2011, 01:56:05 »

najviac co moze kapela urobit ked chce mat jednotnu kvalitu "vsade" je vsetko mat na presetoch na digitale, mat in ear monitory co ti zabezpeci to ze nemas bordel na podiu a zvukara co kapelu pozna jak vlastne boty. akonahle zacnes riesit akekolvek kompromisy zvuk sa stava nepredvidatelny este nez vkrocis do klubu/pubu/saly. moj nazor. 

Hej viem co myslis....podobne opatrenia sa teraz riesia v GnR rivajvli aj v persone...vyhoda sisterhoodu oproti akejkolvek inej kapele je ta ze sme traja a nemame gitaru, cim sa to da TEORETICKY relativne lahko so zvukom spravit aj bez serepetiček...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
killo
stály hosť

« Odpoveď #9757 kedy: 20. Marec , 2011, 02:17:04 »

Tak  Na zdravie! Ja sam planujem v co najkratsom case prejst na nejaky digitalny rack nejak sa citim pohodlnejsie ked mi za chrbtom nerici velka krava som zistil. Mojim kratkodobym snom je uchranit zbytok kapely od mojich gitarovych exhalatov a aby si ma mohli napomerovat tak ako chcu, tak do konca roka sa hadam podari nato prejst.

tak tomu celkom dobre rozumiem..na druhej strane...minule som mal skusku s the maybe, a musim povedat, ze stary strat do plexiny, a z toho zvuku som bol taky paf, ze mi ani nevadilo ze som este dva dni poriadne nepocul :-D :-D teda raz za cas je to fajn :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #9758 kedy: 20. Marec , 2011, 08:34:59 »

...Na druhej strane mam rad velky gitarovy zvuk, ale v tomto som pragmatik.
Ono vsetko ma svoje pre a proti. Ja teraz hravam len s Axe do linky a som velmi spokojny, mam hned hotovy (aj velky) zvuk na kazdy song (ktory sa vlastne nikde a za nijakych podmienok nebude menit), je to male, skladne, atd..atd..atd..atd....  ALE mne obcas chyba ten tlak z boxu, ktory ma kopal do riti. Teraz dostavam "rany" do ksichtu.  Bavím sa skvele

Taktiez zalezi o aku muziku ide, lebo taktiez mam obcas chut si zahrat v triu nejaky "mayer-blues-rock-ledzeppelin", kde ma basak ampeg a jazzbass, bubenik ludwigy a gitarista plexi s fendrom. Tam (hlavne kvoli pocitu) uz treba velke kravy aparaty.

Na zdravie!
Zaznamenané

killo
stály hosť

« Odpoveď #9759 kedy: 20. Marec , 2011, 10:20:25 »

Ono vsetko ma svoje pre a proti. Ja teraz hravam len s Axe do linky a som velmi spokojny, mam hned hotovy (aj velky) zvuk na kazdy song (ktory sa vlastne nikde a za nijakych podmienok nebude menit), je to male, skladne, atd..atd..atd..atd....  ALE mne obcas chyba ten tlak z boxu, ktory ma kopal do riti. Teraz dostavam "rany" do ksichtu.  Bavím sa skvele

No ja preto do tých in-earov moc nechcem ísť, aj keď čím ďalej s tým stále viacej ľudí otravuje, lebo neviem si predstaviť hrať koncert jak keby som počúval CDčko, ja potrebujem dostávať rany a zaspávať s jemným šumom v ušiach :-D :-D

Taktiez zalezi o aku muziku ide, lebo taktiez mam obcas chut si zahrat v triu nejaky "mayer-blues-rock-ledzeppelin", kde ma basak ampeg a jazzbass, bubenik ludwigy a gitarista plexi s fendrom. Tam (hlavne kvoli pocitu) uz treba velke kravy aparaty.

Na zdravie!

Hej hej, presne pretoto ma baví the maybe. A tam sa to inak spraviť nedá...

Zaznamenané

Captain SEXXX !!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #9760 kedy: 20. Marec , 2011, 10:43:22 »

ja potrebujem dostávať rany a zaspávať s jemným šumom v ušiach :-D :-D
az budes mat permanetny tinnitus, tak mozno zmenis nazor Beeee
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9761 kedy: 20. Marec , 2011, 11:01:10 »

Padavky ste hrozne.  ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #9762 kedy: 20. Marec , 2011, 11:30:40 »

Padavky ste hrozne.  ?§!.
pozri, mne v usiach piska s vacsou/mensou intenzitou permanentne uz peknych par rokov a to mam ani nie 26. niekedy to vie byt celkom otravne. a mozno to mas tiez, len uz si tak hluchy, ze to piskanie ani nepocujes  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9763 kedy: 20. Marec , 2011, 13:08:29 »

pozri, mne v usiach piska s vacsou/mensou intenzitou permanentne uz peknych par rokov a to mam ani nie 26.

Z coho?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #9764 kedy: 20. Marec , 2011, 13:50:49 »

Z coho?
viem ti?  Popiskujem si proste mi piska, tolko hluku a ruchu, co je dnes v okoli, stres, kktiny picoviny.. po extra hlucnych zazitkoch (napr. koncert) je to horsie. niekedy to ani nevnimam
Zaznamenané
Strán: 1 ... 649 650 [651] 652 653 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.