mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #10335 kedy: 09. Jún , 2011, 13:28:19 » |
|
nech ho zavru do basy kokota
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10336 kedy: 09. Jún , 2011, 13:33:31 » |
|
cele je to zjavne nejaka vykonstruovana medialna p*čovina, trapne pozerske promo. kto je vlastne ten clovek ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #10337 kedy: 09. Jún , 2011, 13:36:02 » |
|
cele je to zjavne nejaka vykonstruovana medialna p*čovina, trapne pozerske promo. kto je vlastne ten clovek ?
neviem neviem, ten Kazma je nejaky typek co ma nejaky serial na stream.cz, nikdy som o nom nepocul az ked natocil parodie na rytmusa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10338 kedy: 09. Jún , 2011, 13:39:43 » |
|
sak ale ked sa na to normalny clovek pozrie ako niekoho zbil tak sa citi dobre alebo zabavi na tom ? ja teda nie a skor reagujem tak ako yugi povedal. aj ked sa ma to absolutne tykat nemusi, ale citim taku nespravodlivost nech uz to je akokolvek myslene. a pochybujem ze kazma potrebuje taketo skandaly teraz, tym videom o rytmusovi hned vyletel hore, neviem naco by mu bolo toto...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #10339 kedy: 09. Jún , 2011, 14:37:23 » |
|
sak ale ked sa na to normalny clovek pozrie ako niekoho zbil tak sa citi dobre alebo zabavi na tom ? ja teda nie a skor reagujem tak ako yugi povedal. aj ked sa ma to absolutne tykat nemusi, ale citim taku nespravodlivost nech uz to je akokolvek myslene. a pochybujem ze kazma potrebuje taketo skandaly teraz, tym videom o rytmusovi hned vyletel hore, neviem naco by mu bolo toto...
Ja by som ostal zatial pri tom prome. Na tom videu to cisto nahodou skoncilo v najlepsom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #10340 kedy: 09. Jún , 2011, 15:05:59 » |
|
"Celou situaci naštěstí po několika ranách pěstmi a kopancích do hlavy zachránil přítomný recepční, který hned pochopil, že pánové za mnou nepřišli na kafe" - myslim, ze tomu vratnikovi bolo jasne od zaciatku o co sa jedna, smiesna veta.
V současné doby s mým právním zástupcem shromažďujeme potřebné materiály a budeme podávat trestní oznámení - tak tomu uverim, az ked uvidim nejake oficialne vyjadrenie sudu resp. relevantnych organov. S najvacsou pravdepodobnostou ak by vsak niekto oslovil tieto institucie s tym, ze ci obdrzali nejake trestne oznamenie, tak by nic nepotvrdili.
Videl som mrte viralnych videi a toto od nich neuteka nicim. Mozem sa celkom kludne mylit, ale vidim to tak, ze chlapik videl, ze na internete 90% ludi vidi ze je to medialna sracka, tak sa zmaloval maminimi sminkami a pridal par zarucenych fraz ktore zarucene funguju na ovce - citacie paragrafov a pod. akoby to neslo urobit announcement bez obligatornych fraziciek na zvysenie doverihodnosti.
edit: PLUS - prilis ochotny ten panko vratnik bol, neviem si dost dobre predstavit, ze si v pracovni a bez ohlasenia ti priamo do kancelarie/studia nejaky miestny lokaj dovedie trojicu uplne cudzich muzov tak ochotne, ze sa na nic nepyta, ani ta neohlasi ani nic. kokotina jak traky.
to s tym vratnikom napadlo aj mna, ale tak mozno videl ze je to rytmus tak myslel, ze je tu pracovne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10341 kedy: 09. Jún , 2011, 15:10:41 » |
|
0:54 - "prvni suteren"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #10342 kedy: 09. Jún , 2011, 15:46:34 » |
|
vsak na tom video nevidno ani karmu iba sa trasie obraz...toto je mega fake
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #10343 kedy: 09. Jún , 2011, 16:27:35 » |
|
0:54 - "prvni suteren"
na tom som sa rehlil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #10344 kedy: 09. Jún , 2011, 17:52:35 » |
|
jasne ze to je fake
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #10345 kedy: 09. Jún , 2011, 18:02:27 » |
|
superstar sa skoncila, tak treba vyrobit nejaku aferku aby sa na neho hned nezabudlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #10346 kedy: 09. Jún , 2011, 18:36:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10347 kedy: 09. Jún , 2011, 18:39:42 » |
|
cele je to brutal, ja neviem co na to povedat. chudak chlap, musi mat strasne silne nervy mal by tu byt zakon o ochrane svojho majetku, toto neni mozne. horor ked som to cital... som sa tak zamyslel co by som asi robil, ale na nic som neprisiel proste legalne a bez vycitiek svedomia toto konkretne nevyriesis asi...vyriesi - odstahovanim, ale tak to uz je chore potom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #10348 kedy: 09. Jún , 2011, 19:06:50 » |
|
a este sa ozveš tak si rasista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #10349 kedy: 09. Jún , 2011, 19:35:39 » |
|
a este sa ozveš tak si rasista
Ale keby mi hadzali kamene do okna, tak ver tomu ze by som bol rasista
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
|