Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 17:56:21
Strán: 1 ... 692 693 [694] 695 696 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735376 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #10395 kedy: 10. Jún , 2011, 06:36:49 »

ja s nimi dennodenne cestujem v mhd (lebo jediny viacmenej priamy spoj do prace ide cez lunik IX),

Ja ked som bol v KE a isiel som MHD s KVP, tak nebol ani jeden. Kazdopadne mas bicykel, ten ma pre teba same vyhody. :-D

pripadne ich odbijam, ze nie, nedam ti cent, dva-tri na jedlo (chlast).

cize sa ti ani necudujem, ze ked si v aute prechadzas okolo osady, a nenapne ta nagrc, ze radsej na dalsej zastavke kvoli smradu vystupis z mhd, ked sa taka tlupa navali do autubusu, tak ta ani nenapadnu take militantne myslienky  Cmuk chlapci

Cez osadu chodim na bajku, lebo je tam pekny downhill po neasfaltovej ceste. Add militatntne myslienky. Chcem Ta vidiet ako by si ich zastrelil, keby si mal v ruke kver a pred sebou 10 postavenych k muru.

Inak sranda, ze v PP vascinou zobru bieli bezdomovci na parkoviskach. Ani si nespominam na cigana, raz na Rumunku.

Cize cele toto su jalove rasisticke reci, co nikam nevedu. Ak to je tvoj hlavny zivotny problem a mas riesenie (napr. segregaciu), tak chod do politiky a presad si tam svoje nazory.

ja poviem len jednu vec... keby sa takto spravali bieli ako cigani.. tak už davno sedia v base alebo platia pokuty, čierny do basy nepojde ani pokuty platit nebude, exekutor mu "nema" čo vziať atď. Kedy bieli dostane zdarma byt, prečo čierny maju elektriku aj ked neplatia a biely ked neplati odpoja ho zoberu byt a je bezdomovec....

Poznas zo svoho okolia, ze niekto odoberal nacierno elektrinu a ked mu na to prisli, tak z neho exekucia spravila bezdomovca? Ja nie. Poznam bieleho, no bezdomovec z neho nie je. V tych bytoch, co im stavaju za nie nase dane by som nechcel byvat. Mam iny standard. Z nasich dani sa zivi masa neproduktivnych statnych zamestnancov, tych stat tiez nenuti pracovat efektivne a stoji to vacsie prachy.

Cize chlapci ja viacmenej s Vami suhlasim, ale nesuhlasim to so vztahovanym len na ciganov. Keby ste to pisali v 1. osobe nozneho cisla na vsetkych obcanov SR, tak je to OK.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #10396 kedy: 10. Jún , 2011, 07:01:52 »

....podaktorí sršíte prehnanou a vzorovou inteligenciou, ktorá takýto primitívny problém nevyrieši, ale kua by ste zmenili rétoriku keby ste boli nútení chodiť po úradoch sa sťažovať a bezradne by ste sa museli prizerať ako sa mení vaše okolie na mesačnú krajinu a tiež majetok, dom na ktorý budete do dôchodku splácať hypotéku, ako vaše dieťa už nemôže pokojne a bezpečne prísť zo školy....nezačnite vymýšľať, že aké iné hrozby číhajú na našich uliciach, lebo jedného túlavého psa odoženieš, ale svorku už nie a tiež nie svorku takých susedov....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #10397 kedy: 10. Jún , 2011, 08:00:09 »

Ja ked som bol v KE a isiel som MHD s KVP, tak nebol ani jeden.
ach jo spyros..to su argumenty..kedy si naposledy isiel v KE "zahranicnymi" spojmi 34 alebo 11?  pred 10 a viac rokmi? mam bike, ale vacsinou cez den  otocim trasu domvo-robota a spat 2x (1:1 - bike:bus)
cudujes sa, ze vsetci popri bielych bezdakoch a inych zivloch ukazuju priamo na ciganov, ked je z pomedzi tej havede najviac protivnym a najpocetnejsim prave toto etnikum? kludne nech ma niekto nazve rasistom alebo xenofobom. ja nemam nic proti farbe, poznal som/stretol som sa s ciganmi, ktori boli slusni, fungovali normalne - pekny priklad, ze sa da, ked sa chce. ale otvara sa mi nozik vo vrecku ked niekto zneuziva system, parazituje, otravuje spolocnost a chce vsetko zadarmo. henti osadnici su horsia pliaga ako potkany, tie sa daju aspon vyhubit, ale hento sa mnozi rovnako rychlo a preziva to dlhsie. btw preco tomu rieseniu nadavat tak skaredo, ze segregacia - co tak vystahovanie neplaticov do oaz nadeje na lepsi zivot - ubytko, praca, jedlo, system...yperiitove sprchy  Bavím sa skvele

harman bol varovny prst, ktory naznacuje, ze ak sa to nebude riesit, tak ich bude zrejme viacej. hej, je to problem jeden z mnohych, ale myslim, ze uz sa ignoroval dost dlho na to, aby sa konecne zacal riesit.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #10398 kedy: 10. Jún , 2011, 08:30:03 »

Vsetci by sme si mali kupit bicykle podla mna.  Je to frajer
v niektorych oblastiach mozes rovno kupit nejakemu tmavemu, usetris na zamku aspon
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #10399 kedy: 10. Jún , 2011, 09:15:37 »

....podaktorí sršíte prehnanou a vzorovou inteligenciou, ktorá takýto primitívny problém nevyrieši, ale kua by ste zmenili rétoriku keby ste boli nútení chodiť po úradoch sa sťažovať a bezradne by ste sa museli prizerať ako sa mení vaše okolie na mesačnú krajinu a tiež majetok, dom na ktorý budete do dôchodku splácať hypotéku, ako vaše dieťa už nemôže pokojne a bezpečne prísť zo školy....nezačnite vymýšľať, že aké iné hrozby číhajú na našich uliciach, lebo jedného túlavého psa odoženieš, ale svorku už nie a tiež nie svorku takých susedov....

asi tak
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #10400 kedy: 10. Jún , 2011, 09:23:00 »

ach jo spyros..to su argumenty..kedy si naposledy isiel v KE "zahranicnymi" spojmi 34 alebo 11?  pred 10 a viac rokmi? mam bike, ale vacsinou cez den  otocim trasu domvo-robota a spat 2x (1:1 - bike:bus)

No ved pred mesiacom na Astroanutov som bol. Z KVP som isiel, to je take sidlisko najblizsie k Luniku IX.

cudujes sa, ze vsetci popri bielych bezdakoch a inych zivloch ukazuju priamo na ciganov, ked je z pomedzi tej havede najviac protivnym a najpocetnejsim prave toto etnikum? kludne nech ma niekto nazve rasistom alebo xenofobom. ja nemam nic proti farbe, poznal som/stretol som sa s ciganmi, ktori boli slusni, fungovali normalne - pekny priklad, ze sa da, ked sa chce.

Tak ale aj tzch bz si dal k muru nie? Pises o ciganoch. Nie o jednotlivcoch.

ale otvara sa mi nozik vo vrecku ked niekto zneuziva system, parazituje, otravuje spolocnost a chce vsetko zadarmo.

To pises o politikoch a statnych zamestnancoch?

yperiitove sprchy  Bavím sa skvele

Si blazon. Toto je trestne uz mimochodom.

harman bol varovny prst

Harman bol psychopat, ktori sa zcasu na cas budu vzdy vyskytovat.

Ja myslim, ze Slota a company su nadseni, ked uhrali aj teba, co potom ostatny plebs. Nech si vybijaju nervy na ciganoch a oni tu budu spokojne bacovat na nasich peniazoch donekonecna a v inych sumach ako socialne neprisposobivi obcania.

2Admin: Na oborove forum by mozno nebolo odveci aj zrusit offtopic temu a venovat sa skor tej hudbe.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #10401 kedy: 10. Jún , 2011, 09:40:05 »

Harman bol psychopat, ktori sa zcasu na cas budu vzdy vyskytovat.

Nerad sa vam montujem do plodnej debaty, len sa chcem spytat ze odkial mas to ze Harman bol psychopat? Lebo to tak povedali v mediach? Samozrejme ze to co spravil je strasne, nespravne, protizakonne atd. a vobec sa s tym nestotoznujem, ale zhodou okolnosti poznam par ludi ktori na tej ulici byvaju a Harmana zbezne poznali. Nikto z nich nepoklada Harmana za psychopata, vraj to bol slusny, tichy clovek (ok, tu sa da argumentovat ze to bol latentny psychopat), akurat ze o tej rodine co ich postrielal tam vsetci velmi dobre vedeli, vraj sa ozaj s nimi nedalo vydrzat a ta situacia nemala riesenie. Este raz, nesuhlasim s tym ze ich pozabijal, ale rad sa dozviem ake ine riesenie sa dalo spravit. V minulosti som zil v tesnej blizkosti podobnej rodiny, zazil som ako mi pod oknami srali cigani do travy, holi sa premavali cele leto, zili ako potkani v rozpadnutom dome v centre mesta, nahanal ma stary cigan so sekerou v ruke a podobne, ale mal som aj ciganov spoluziakov, slusnych ludi a kamosov. Nepokladam sa za rasistu, ale niekedy co je vela to je vela.
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #10402 kedy: 10. Jún , 2011, 09:41:29 »

dalsi expert. lebo veznice nie su plne ciganov ?

ja som naražal  na to že im je všetko tolerovane...že za rovnaky skutok je biely potrestany 10nasobne
« Posledná zmena: 10. Jún , 2011, 09:45:17 od Duger » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #10403 kedy: 10. Jún , 2011, 09:45:52 »

No ved pred mesiacom na Astroanutov som bol. Z KVP som isiel, to je take sidlisko najblizsie k Luniku IX.
odtial vedie viac ciest, nie len cez lunik Beeee

tie extremisticke dristy su v ramci srandy, aj ked niekedy mat ruku na cervenom tlacitku ...  Popiskujem si horsie veci sa tu uz popisali

jednoznacne to chce zmenu systemu - davky za pracu a pod. zmenit system tak aby nedochadzalo k situacii, kde hovado zebracke co nic nerobi, okrem deti, zarobi na davkach a prispevkoch viac ako normalny, priemerny clovek, co chodi dennodenne do prace. to sa potom politici a uridnici mozu cudovat, ze tie smiesne aktivacne priplatky za VPP nefunguju  Popiskujem si ale toto vsetko sa predsa vie, len vsetci su nejak posrani spravit to..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #10404 kedy: 10. Jún , 2011, 09:48:57 »

uz take zriadenie niekedy bolo, ze sa cosi riesilo hromadnymi represiami na zaklade prislusnosti k akejsi societe, ale inak v tom zriadeni bolo fasa pohoda klidek ?

Ano, bolo ich Rasto cela kopa. Napriklad 17.- 19. stor. USA, britske imperium az do WW2, Osmanska risa, vacsina starovekych imperii a mohol by som menovat dalej. Skor vsetky niekdajsie imperia akonahle zacali miesat svoje tradicie s prvkami inych kultur, casto postupne degenerovali - vid kedysi Rimska risa alebo upadok kolonialnych velmoci (aj ked to bolo sposobene najma WWII), teraz ci sa nam to paci alebo nie - EU, resp. cela zapadna civilizacia.
« Posledná zmena: 10. Jún , 2011, 09:51:19 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pidri
pravidelný návštevník
Príspevkov: 251

« Odpoveď #10405 kedy: 10. Jún , 2011, 09:52:08 »

Nerad sa vam montujem do plodnej debaty, len sa chcem spytat ze odkial mas to ze Harman bol psychopat? Lebo to tak povedali v mediach?

semisko odpoved na tvoju otazku je prosta. a vlastne si odpovedas aj sam. kolko poznas ludi co su schopni nabehnut k "neprisposobivym" susedom s kalachom a vyprazdnit do nich zasobnik? kolki z tych co by to aj v urcitom momente boli schopni spravit sa vzdy v klucovom momente rozhodnu to nespravit? normálne je nezabijat ludi okolo seba. bez ohladu na objektivnost medii a vonkajsie vplyvy. harman a kazde hovado co takto odpravi ineho cloveka JE psychopat.

Čo je to psychopatia

Psychopatia je abnormálna štruktúra osobnosti, so zvýraznením, potlačením alebo zmenou niektorých zložiek povahy (emócie, nálady, pudy, temperament, vôla, charakter). Navonok sa prejavuje najčastejšie poruchou adaptácie – konfliktami s okolím.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #10406 kedy: 10. Jún , 2011, 10:04:38 »

Čo je to psychopatia

Psychopatia je abnormálna štruktúra osobnosti, so zvýraznením, potlačením alebo zmenou niektorých zložiek povahy (emócie, nálady, pudy, temperament, vôla, charakter). Navonok sa prejavuje najčastejšie poruchou adaptácie – konfliktami s okolím.

....mne sa zdá že v podstate hovoríš o tých rómoch v tom videu....správajú sa abnormálne, ak vytiahneš kameru tak sú náhle popudení, vytvárajú konflikty, ich správanie je nevydržateľné teda sa nedokážu adaptovať....

....narozdiel od Harmana, ten žil usporiadaným životom, venoval sa svojím záľubám pár rokov znášal susedstvo psychopatov až došlo ku skratu vyvolanému nečinnosťou orgánov, teda systému....jednoducho si povedal keď ja nie ani oni a poriešil ich....

....obrovskou krivdou bolo to, že svoj beh psychickou agóniou ukončil strelbou aj na nezainteresovaných Si píš!!! za to ešte psychopatom nebol Si píš!!! ....
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #10407 kedy: 10. Jún , 2011, 10:05:04 »

semisko odpoved na tvoju otazku je prosta. a vlastne si odpovedas aj sam. kolko poznas ludi co su schopni nabehnut k "neprisposobivym" susedom s kalachom a vyprazdnit do nich zasobnik? kolki z tych co by to aj v urcitom momente boli schopni spravit sa vzdy v klucovom momente rozhodnu to nespravit? normálne je nezabijat ludi okolo seba. bez ohladu na objektivnost medii a vonkajsie vplyvy. harman a kazde hovado co takto odpravi ineho cloveka JE psychopat.

Čo je to psychopatia

ehm, ked o tom hovoris tak odborne, dostal si sa niekedy to takej situacie, ze vies ze ty urcite za ziadnych okolnosti by si to nespravil?
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
pidri
pravidelný návštevník
Príspevkov: 251

« Odpoveď #10408 kedy: 10. Jún , 2011, 10:07:28 »

ja nehovorím či by som spravil alebo nespravil a ako dlho by mi trvalo kym by sa tak stalo. ja hovorim o tom ze to je nenormalne a chore zobrat kalach nabehnut a vystrielat do niekoho zasobnik. takze keby som to spravil tak by som nepredpokladal ze to niekto pochopi ako normalne a vciti sa do mojej situacie. nie. nie je to normalne.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #10409 kedy: 10. Jún , 2011, 10:08:15 »

Ked je takych klucovych momentov ked sa rozhodnu to nespravit uz prilis vela, tak to raz pride. Clovek je velmi ohybny tvor.

....ak sa to stane tak by bolo možno zaujímavé použiť gumové projektily, dotyčný by sa na súde mohol vykrúcať, že im nechcel ublížiť, ale len adekvátne zastrašiť....
« Posledná zmena: 10. Jún , 2011, 10:08:57 od garde » Zaznamenané

Strán: 1 ... 692 693 [694] 695 696 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.124 sekund, 23 otázok.