Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 16:00:12
Strán: 1 ... 693 694 [695] 696 697 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735240 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #10410 kedy: 10. Jún , 2011, 10:11:31 »

ja nehovorím či by som spravil alebo nespravil a ako dlho by mi trvalo kym by sa tak stalo. ja hovorim o tom ze to je nenormalne a chore zobrat kalach nabehnut a vystrielat do niekoho zasobnik. takze keby som to spravil tak by som nepredpokladal ze to niekto pochopi ako normalne a vciti sa do mojej situacie. nie. nie je to normalne.

Mas pravdu, v tomto pripade v Malackach by bolo normalnejsie zobrat kalachy dva, sak je ich tam skoro 40 na jednom dvore Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #10411 kedy: 10. Jún , 2011, 10:20:08 »

nie je to normalne.
normalne nie je ani to, ze si vela ludi praje/prialo aby takych harmanov bolo viac. su to potom psychopati? Popiskujem si
« Posledná zmena: 10. Jún , 2011, 10:20:33 od styrioci » Zaznamenané
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #10412 kedy: 10. Jún , 2011, 10:22:46 »

4oci ta 11 je brutal co som videl z vonku :D:D radsej cestujem 10
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #10413 kedy: 10. Jún , 2011, 10:25:47 »

Nerad sa vam montujem do plodnej debaty, len sa chcem spytat ze odkial mas to ze Harman bol psychopat?

Nebol to skrat, ale premysleny cin psychopata. Ako by si ho nazval? Pohodak?

1. Uplne protichodne informacie chodia o tej rodine.
2. Nestrielal len do nich, ci ta strelba po dalsich na balkonoch, po policajtoch, to bola pohodicka?
3. Represivnu moc tu ma iba stat, ziadny samozvany Zorro, ziadna SBSka.

Popiskujem si horsie veci sa tu uz popisali

Yperitove sprchy su asi najhroznejsie, co som tu videl a este k tomu od teba.

Spyros, no ale presne ako pises o plebsi... co je pre takeho cloveka a jeho subjektivne stastie dolezite? to, ze ked pride domov z prace kde uz beztak nosi v prdeli koko*t tak, ze si aspon nebude musiet prezivat tie kradeze, aroganciu, kazdy druhy den pocuvat ako v susednej dedine znasilnili starenu, zabili stareho dochodcu, nebude sa musiet vyrovnavat s faktom, ze on maka jak koko*t a horda sfetovanych mu bije deti, kradne z dvora, osiera okolie a za to vsetko este dostava prispevky. bezneho cloveka skor trapi jeho bezprostredne okolie a to aj vnima ze ma najvacsi vplyv na kvalitu jeho zivota. kradeze zo statneho su dalsia dolezita tema, ale je to ina tema.

Uplne s tebou suhlasim. Bohuzial.

Ano, bolo ich Rasto cela kopa. Napriklad 17.- 19. stor. USA, britske imperium az do WW2, Osmanska risa, vacsina starovekych imperii a mohol by som menovat dalej. Skor vsetky niekdajsie imperia akonahle zacali miesat svoje tradicie s prvkami inych kultur, casto postupne degenerovali - vid kedysi Rimska risa alebo upadok kolonialnych velmoci (aj ked to bolo sposobene najma WWII), teraz ci sa nam to paci alebo nie - EU, resp. cela zapadna civilizacia.

A tu uplne nesuhlasim. Vsetky tieto spolocenstva prave tazili z multikulturality. Jedno za druhym. Mozes si vybrat, ktore chces a mozeme to rozobrat :-D

Mas pravdu, v tomto pripade v Malackach by bolo normalnejsie zobrat kalachy dva, sak je ich tam skoro 40 na jednom dvore Bavím sa skvele

Cize ked Ti niekto zozenie samopal a 80 nabojov, tak kazdemu osobne das gulku medzi oci a do srdca ty sam? Sranda, nie?

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #10414 kedy: 10. Jún , 2011, 10:30:56 »

4oci ta 11 je brutal co som videl z vonku :D:D radsej cestujem 10
10 bola kedysi cigansky spoj...teraz je to 11 a preistotu aj 34 rozdelili na KVP na dva spoje - predtym chodila z tahanoviec, cez KVP, Lunik az k Blsaku. teraz su z toho dva spoje tahaky - KVP a KVP -blsak.

ja by som ich ani do busu nepustal - v cestovnom poriadku jasne stoji: vodic ma pravo nevpustit do dopravneho prostriedku cestujuceho, ktory svojim spravanim, zapachom alebo inack moze obtazovat ostatnych cestujucich. v drvivej vacsine pripadov je potom v tom buse na grc, ked sa tam nasackuje tlupa pocerncyh. nehovoriac o 11-ke ktora vychadza priamo z lunika, cestovat tym busom by som neprial ani najvacsiemu nepriatelovi
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #10415 kedy: 10. Jún , 2011, 10:34:10 »

2. Nestrielal len do nich, ci ta strelba po dalsich na balkonoch, po policajtoch, to bola pohodicka?

Pohodak ho nenazyvam, ano, je to viacnasobny vrah a neschvalujem jeho cin ani nahodou.
Ano, represivnu moc ma stat, akurat stat/vlada dlhodobo neriesi tento problem a myslim ze ani nema zaujem riesit a to je na tom to najhorsie, potom z takychto situacii vznikaju rasisti (napriek tomu ze nie vsetci Romovia/cigani su takyto, hovado moze byt hocikto , biely, cierny, zlty, fialovy ... ).
Osobne si ale myslim ze KAZDY by mal mat pravo na adekvatnu sebaobranu a ochranu vlastneho majetku, je to sice v zakone, ale moc to realne nefunguje. Ak sa niekto citi byt ohrozeny a zabije na VLASTNOM pozemku niekoho v SEBAOBRANE, malo by to byt bezstresne, s nasledkami na svedomi nech sa kazdy vysporiada sam.
Zaznamenané
pidri
pravidelný návštevník
Príspevkov: 251

« Odpoveď #10416 kedy: 10. Jún , 2011, 10:38:39 »

normalne nie je ani to, ze si vela ludi praje/prialo aby takych harmanov bolo viac. su to potom psychopati? Popiskujem si
to sa mylis to prave normalne je. u nas na slovensku sa tomu hovori hejslovactvo. kazdy je hrdinsky slovensky bojovnik za svoje prava az do momentu ked by mu nieco hrozilo. no a sucastou tohoto principu je hlasne podporovanie podobnych cinov v krcmach a na anonymnych forach.  v pripade konfrontacie v style zopakuj svoje vyroky pred sudom a budes spravodlivo odmeneny podla platnych zakonov uz kazdy drzi hubu a nevadia mu cigani. a este vcera by ich pozabijal holymi rukami. takychto je plne nie len slovensko.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #10417 kedy: 10. Jún , 2011, 10:42:59 »

to sa mylis to prave normalne je. u nas na slovensku sa tomu hovori hejslovactvo. kazdy je hrdinsky slovensky bojovnik za svoje prava az do momentu ked by mu nieco hrozilo. no a sucastou tohoto principu je hlasne podporovanie podobnych cinov v krcmach a na anonymnych forach.  v pripade konfrontacie v style zopakuj svoje vyroky pred sudom a budes spravodlivo odmeneny podla platnych zakonov uz kazdy drzi hubu a nevadia mu cigani. a este vcera by ich pozabijal holymi rukami. takychto je plne nie len slovensko.

Toto mi pripomenulo reportaz ako bol "najvacsi Slovak" Slota (inak primitiv a zlodej co nevie poriadne po slovensky) v romskej osade, tam uz taky hrdina nebol Smútim.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10418 kedy: 10. Jún , 2011, 10:47:40 »

Ciganom je tu dobre, lebo sme im to dovolili.  Bavím sa skvele

Najlepsie by bolo tu zaviest tvrdu diktaturu -  od socialnych davok po tresty.
« Posledná zmena: 10. Jún , 2011, 10:48:00 od Branko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #10419 kedy: 10. Jún , 2011, 10:51:24 »

Ciganom je tu dobre, lebo sme im to dovolili.  Bavím sa skvele

Najlepsie by bolo tu zaviest tvrdu diktaturu -  od socialnych davok po tresty.

Netvrdil by som ze LEN ciganom, toto nie je problem len jedneho etnika.
Akurat ze zial mam pocit ze tomuto etniku sa naozaj viac "prepaci" lebo "oni su proste ini" , co je nespravne.
Nech platia zakony pre VSETKYCH rovnako.

Ved to co je ze v televizii odvysielaju hlasku ze : ZABIJEME BIELEHO Si píš!!! TOTO NIE JE RASISMUS A PODNECOVANIE K NENAVISTI?Huh! To ma zdvihlo zo stolicky (bolo to v niektorom video co sem niekto dal par prispevkov dozadu), ak by to povedal niekto "biely" tak rovno na neho poslu kuklacov.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10420 kedy: 10. Jún , 2011, 10:54:35 »

Netvrdil by som ze LEN ciganom, toto nie je problem len jedneho etnika.
Akurat ze zial mam pocit ze tomuto etniku sa naozaj viac "prepaci" lebo "oni su proste ini" , co je nespravne.
Nech platia zakony pre VSETKYCH rovnako.

Ved to co je ze v televizii odvysielaju hlasku ze : ZABIJEME BIELEHO Si píš!!! TOTO NIE JE RASISMUS A PODNECOVANIE K NENAVISTI?Huh! To ma zdvihlo zo stolicky (bolo to v niektorom video co sem niekto dal par prispevkov dozadu), ak by to povedal niekto "biely" tak rovno na neho poslu kuklacov.
Suhlas.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10421 kedy: 10. Jún , 2011, 11:08:13 »

...
Bol to skrat cloveka, ktory uz nedokazal zit s ciganskym diablom. To, ze strielal po inych balkonoch a po policajtoch (to, ze sa chcel branit sa tiez neda vylucit) beriem ako vedlajsie ucinky skratu - amoku.
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #10422 kedy: 10. Jún , 2011, 11:23:47 »

Cize ked Ti niekto zozenie samopal a 80 nabojov, tak kazdemu osobne das gulku medzi oci a do srdca ty sam? Sranda, nie?

facepalm
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #10423 kedy: 10. Jún , 2011, 11:32:24 »

A tu uplne nesuhlasim. Vsetky tieto spolocenstva prave tazili z multikulturality. Jedno za druhym. Mozes si vybrat, ktore chces a mozeme to rozobrat :-D

Si pleties kolonializmus s multikulti teoriami. Takze mi chces napr. povedat ze Indovia alebo Buri mali ak sa nahodou aj dostali do Anglicka moznost realizacia ako Anglicania? Skoncili tak maximalne ako sluhovia britskej slachty, to bol najlepsi pripad. Cernosi v USA boli az do 60tych rokov 20. stor. druhotriednymi obcanmi, v 19. stor. ich este bezne masovo vrazdili, pokial cernoch spachal nejaky zlocin. Aka multikulti prosim Ta?  Bavím sa skvele To zacalo az v 60tych rokoch 20. stor.
« Posledná zmena: 10. Jún , 2011, 11:35:51 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #10424 kedy: 10. Jún , 2011, 12:21:57 »

potom z takychto situacii vznikaju rasisti (napriek tomu ze nie vsetci Romovia/cigani su takyto, hovado moze byt hocikto , biely, cierny, zlty, fialovy ... ).

Bol to skrat cloveka, ktory uz nedokazal zit s ciganskym diablom. To, ze strielal po inych balkonoch a po policajtoch (to, ze sa chcel branit sa tiez neda vylucit) beriem ako vedlajsie ucinky skratu - amoku.

No ale tam v tom byte tie zenske neboli ciganky. Podla mna tam ani nebol ziadny rasovy kontext v tomto pripade.

Si pleties kolonializmus s multikulti teoriami. Takze mi chces napr. povedat ze Indovia alebo Buri mali ak sa nahodou aj dostali do Anglicka moznost realizacia ako Anglicania? Skoncili tak maximalne ako sluhovia britskej slachty, to bol najlepsi pripad. Cernosi v USA boli az do 60tych rokov 20. stor. druhotriednymi obcanmi, v 19. stor. ich este bezne masovo vrazdili, pokial cernoch spachal nejaky zlocin. Aka multikulti prosim Ta?  Bavím sa skvele To zacalo az v 60tych rokoch 20. stor.

Britania nebola najmocnejsou krajinou v 19. st. kvoli sebe, ale kvoli Indii. Najvacsie zeleziarne na svete vlastni Ind menom Mittal. Prezident najvacsej mocnosti na svete je cernoch a v mene ma slovicko Hussein. Stalin bol Gruzinec, Trockij Zid, Hitler Rakusan, najoblubenejsi uhorsky kral u nas Matej Korvin Rumun (inak priezvisko Huňady rum. Hunedoara). Vacsina rimskych cisarov bolo barbarskeho povodu... etc.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 693 694 [695] 696 697 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.124 sekund, 23 otázok.