Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 19:27:57
Strán: 1 ... 722 723 [724] 725 726 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735511 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #10845 kedy: 24. August , 2011, 11:37:10 »

klip je :)

dikyyy  Bavím sa skvele museli ho tam znovu pridat iba pred niekolkymi sekundami pretoze ma este iba 7tis. views :)
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #10846 kedy: 24. August , 2011, 11:47:37 »

dikyyy  Bavím sa skvele museli ho tam znovu pridat iba pred niekolkymi sekundami pretoze ma este iba 7tis. views :)
1.04.2011
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10847 kedy: 24. August , 2011, 12:08:24 »

1.04.2011
vystizny datum..
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #10848 kedy: 24. August , 2011, 12:10:14 »

Strasne nieco... amici musia teraz trpiet  Bavím sa skvele
http://www.buzzfeed.com/mjs538/stunning-photos-of-damage-caused-by-the-east-coast
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #10849 kedy: 24. August , 2011, 13:11:31 »

dugo ci dzingi ci kto:ja som  schvalne zo zaciatku nic nepisal, lebo aj tak by to vyznelo zaujato,a le sam musis sebakriticky uznat, ze konkretne to video je nic moc. kritika kamaratov na fb je asi tak doveryhodny zdroj informacii ako kelisova  Popiskujem si ti ti pochvalia aj keby si do tej gitary prdel..

snad sa naplni to co tvrdis a ten material bude nahraty a zahraty lepsie ako neslavne slavny BOB
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10850 kedy: 24. August , 2011, 13:59:32 »

kua to tu neni nikto kto si ma zastane do pice? Karol na fb si mi daval respekt ze som do toho vobec isiel....

eeee sak si velky chlapec tak co sa ma co kto koho zastavat to je take skolkarske, vacsina ludi reagovala na tu ukazku podla toho ako na nich vplyvala a tak to zial je.. nazor ostatnych asi nezmenis to je cele..
:) argumentovat vies tak kde je problem.. pamatam si na nas rozhovor na FB, nenapisal som ti ze to je dobre, napisal som ti ze tie pesnicky co si hral vobec nepoznam a ze bolo vidno ze mas tremu.. a ze respekt za to hranie tam, lebo ja by som sa bez pripravy (tak to jednoznacne posobilo) na to neodhodlal..
nemyslim si ze bol dobry napad z tvojej strany sa do toho pustat trochu si to mozno precenil z tohto pohladu, kedze si skor gitarista co hrava v kapele.. ono hrat sam pred ludmi tiez neni lahky oriesok, ked sa ojebes vo vlastnom songu v kapele a hrate tak to je este take ze tam sa aj vies trochu schovat a nadpojit sa na veci, ale hrat sam suvisle veci ktore by mali byt este aj k teme je dost velke umenie.. poslednu vec co by som hral na stretnuti v literarnom klube by bol hendrix IMHO to ako take bez spevu nic nikomu nepovie a v kontexte k citanemu slovu to bude s najvacsou pravdepodobnostou mimo misu... to ze s tebou bol spokojny clovek XY bude asi aj skrz toho ze to bolo zrejme zadarmo takze lepsie nez hrablami do chrbta..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10851 kedy: 24. August , 2011, 14:17:33 »

Ano, je to tak jak vravis bolo to zadara urobil som to pre kamosa a preto aby som si zahral na najslavnejsom festivale :) Tak to napisem jak to bolo teda, dojebal som tam dve gitary hentu akustiku a 12-strunovku a bol som pripraveny na to ze budem hrat podmazy do basniciek co som mal pripravene dopredu.. lenze prisla pani herecka a ona ze tie basnicky su moc kratke a mam hrat iba do prestavok nieco tak ked uz som tu tak to neotocim a zahral som prve co ma napadlo tak to bolo... thats all...

vidis a preco si to nenapisal tuto hned? :) mna by napriklad zmena planu rozhodila jak delo, kebyze viem ze budem hrat do podmazov a zrazu ze len par kratsich vstupov a reku vymysli si daco rychlo..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10852 kedy: 24. August , 2011, 14:25:33 »

tak ale vyhovarat sa na to ze sa necitim dobre lebo nemozem uz 5 rokov spievat ziaden koncert lebo mam chore hlasivky (podla prieskumu MZ SR asi 99% slovenskych metalovych/rockovych spevakov/cok trpi laringitidov prave pocas obdobia tyzden pred koncertom a tyzden po) je ine nez ked niekto uplne zmeni podmienky na mieste 5 minut pred udalostou
Zaznamenané

floydak
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10853 kedy: 24. August , 2011, 14:34:04 »

mne sa to lubi nahodou ze sa nevyhovaras jak male decko  Na zdravie!

a uz sa mi zda trapne jak je tradicia (okrem ineho aj tuna na fore obcas) ze sem dakto da svoju nahravku a hned da preistotu  k tomu milion dovodov preco to neni dobre, uz take klasiky ako: to je iba narychlo zbuchana kokotina, nemal viac casu, je to nahrate na prvy pokus, je to zle nasnimane, nechcelo sa mi ladit gitaru (ked by niekto nahodou by spomenul ze neladi Bavím sa skvele), a podobne. tieto klise uz nadobudaju pomaly rozmery onoho znalci vědí  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10854 kedy: 24. August , 2011, 14:41:53 »

ja mat vase problemy.. toto je skutocna katastrofa http://www.topky.sk/cl/11/1285453/Na-cestu-sa-vylialo-bycie-semeno--poriadne-zapachalo- tolko zmarenych zivotov
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #10855 kedy: 24. August , 2011, 14:44:09 »

ja mat vase problemy.. toto je skutocna katastrofa http://www.topky.sk/cl/11/1285453/Na-cestu-sa-vylialo-bycie-semeno--poriadne-zapachalo- tolko zmarenych zivotov
  facepalm
Zaznamenané

Im a little princess
bito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 134

« Odpoveď #10856 kedy: 24. August , 2011, 15:09:56 »

dopiči to je technika ľavej ruky  Zdravíčko
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #10857 kedy: 24. August , 2011, 15:12:33 »

:)

Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #10858 kedy: 24. August , 2011, 15:39:03 »

Hej ty megafail este nieco, Koloman Kertesz Bagala (to meno ti urcite nic nehovori stavim sa o moju gitaru) bol so mnou spokojny, takze tam hram aj buduci rok a aj na inych jeho akciach kde bude krstit knihy... daj si do googlu to meno ty mimoň
já bych tam chtěl vidět teba nebo Bohuša s těma deckama.... co by si tam hral ty??? Zebral by si naku svoju Super Duper Schecter Enrico Iglessias Chulio Ramirez Petrucci Hogo Fogo model gitaru, zebral by si aparat a drtil tam stupnice... rychlejsi vyhrava!!!  Bravooo

To video je otrasne. Nepaci sa mi to, nepoznam ta, nemam voci teba osobnu averziu, takze moja reakcia pramenila cisto z onho vykony. Co ti mam na to povedat ? Mne je uplne jedno kto je s tebou spokojny, nemusis ma presviedcat o svojich uspechoch, hlavne ze si spokojny ty Reagoval som na to video. Hraj si co chces, pre mna za mna aj vydaj svoje sola na LP-cke, biografiu s kresbami a basnami, co ti vyda uz spominany p. Bagala (ktoreho meno mi nic nehovori...). Zoberem si svoju trapnu gibsonu, moj trapny fender a pojdem si hrat avantgardne seplety na styl talianskeho progrocku a je mi uplne jedno, ze ti to nebude nic hovorit.

A uz na mna nereaguj, nema to zmysel, ked uz viem, ze aj zabanovani sa v 10 inkarnaciach vracaju medzi nuly na gitarovom fore a potom ked sa tie nuly zacnu smiat, musis pred nimi dokazovat svoje kvality. Ale sak klud. Ako by povedal klasik, ved stacia dve tri zvady a hned si bez nalady a krvny tlak sa nechce ustalit.  :)
« Posledná zmena: 24. August , 2011, 16:28:22 od kubo63 » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #10859 kedy: 24. August , 2011, 16:04:33 »

dopiči to je technika ľavej ruky  Zdravíčko

Ale gitaru ma dobru
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 722 723 [724] 725 726 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.