|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 11. December , 2008, 21:41:13 » |
|
Nechapem, preco prave tento song.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 11. December , 2008, 22:14:23 » |
|
nejaky riff sa mi tam strasne podoba na In My Darkness Hour od Megadethu ten konec Battery nejako vas odignorovali ty afektovany chlapci v studiu, pekna vec, hento signum regis dost dobre tiez, asi tu relacku zacnem pocuvat..
|
|
« Posledná zmena: 11. December , 2008, 22:17:32 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 11. December , 2008, 22:16:00 » |
|
Neviem, Rudy si ju vybral. Aj jedna kamoska, kt. som to pustal este pred zverejnenim hovorila, ze tuto by sme si mohli dat ako jednu z prezentacnych. Vraj preto, lebo nie je taka klasicka....Tazko povedat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 11. December , 2008, 22:21:52 » |
|
nejaky riff sa mi tam strasne podoba na In My Darkness Hour od Megadethu ten konec Battery nejako vas odignorovali ty afektovany chlapci v studiu, pekna vec, hento signum regis dost dobre tiez, asi tu relacku zacnem pocuvat.. Nevadi, ja sa z toho aj tak dost tesim nehraju nas kazdy den v radiu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 06. Marec , 2010, 17:52:17 » |
|
Ďakujeme všetkým, ktorí navštívili naše koncerty alebo si dokonca kúpili CD, rovnako aj za všetky objektívne a neobjektívne kritiky. Dnešným dňom kapela ukončila činnosť.
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2010, 17:52:41 od Gazda »
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 06. Marec , 2010, 17:53:58 » |
|
Ďakujeme všetkým, ktorí navštívili naše koncerty alebo si dokonca kúpili CD, rovnako aj za všetky objektívne a neobjektívne kritiky. Dnešným dňom kapela ukončila činnosť.
Lebo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 06. Marec , 2010, 18:05:37 » |
|
lebo sme v bratislave a tu sa kapely furt rozpadavaju a potom vidis 80% povodnych clenov aj tak zas spolu hrat to iste len pod inym nazvom.. asi bol na to dovod, ten sa najde vzdy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 06. Marec , 2010, 18:07:12 » |
|
lebo sme v bratislave a tu sa kapely furt rozpadavaju a potom vidis 80% povodnych clenov aj tak zas spolu hrat to iste len pod inym nazvom.. asi bol na to dovod, ten sa najde vzdy..
A Ty si kto ? Bruce Wayne ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 06. Marec , 2010, 18:16:09 » |
|
Osobne by som si rad niekde ešte zahral / zaspieval ale určite nie to isté
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 07. Marec , 2010, 13:18:41 » |
|
Lebo ?
Klasika - nezhody ohladne predstavy buducej tvorby. Kapela za ten cas presla nejakym svojim vyvojom a stale sa vyvijala, ten styl sa rozne s casom menil. Ked sme zacinali, hrali sme nieco ako grungeovejsie GNR (taky rokec) a v poslednej dobe to bolo nieco modernejsie, atmosferickejsie. Nas bubenik ako old-schoolak to nerozdychal a teraz to zo seba vychrlil. Hudba v takychto podmienkach sa neda robit, pokial ta to nenaplna, tak sme si povedali, ze to rozpustame.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 07. Marec , 2010, 13:30:15 » |
|
to je skoda lebo ak ste zacali robit nieco atmosferickejsie a modernejsie, neni lahsie vymenit bubenika??!?!?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 07. Marec , 2010, 14:09:47 » |
|
zohnat bubenika nie je lahke. Teda minimalne, co by k nam sadol stylovo a osobnostou. Ale ved, zivot nekonci. Vacsina z nas este chce hrat. Este sami presne nevieme, co bude. Ale ked bude, tak to nebude Aneurysma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 07. Marec , 2010, 15:15:32 » |
|
tiez by som riesil podobne situacie skorej personalne, ako rozpustanim kapely...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 07. Marec , 2010, 16:01:48 » |
|
Bubennik zaroven vlastnil skušobňu a bassak zrejme pojde čoskoro do zahraničia takže táto zostava nemala zmysel, ale to tu nemá význam rozoberať podstatné je len že AA už nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|