Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 03:23:27
Strán: [1] 2 3 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANEURYSMA  (Prečítané 23879 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« kedy: 27. Január , 2007, 22:39:43 »

Chcel by som vas zoznamit s kapelou ANEURYSMA. Z tohoto fora v nej hra Gazda (spev, gitara) a ja Tomi (gitara, obcasny spev). Sme z Bratislavy okrem nasho bicmana, ktory je z Ivanky pri Dunaji, u ktoreho mame aj skusobnu na povale jeho domu. Neviem povedat aky styl presne hrame, je to sirsie spektrum od rocku az po metal. Vekovy priemer: 16 rokov...

Blizsie informacie o nas si mozte pozriet tu: http://bandzone.cz/aneurysma1  http://myspace.com/aneurysma1 http://www.mamakupmibooster.sk/u/aneurysma/
Aktualne nahravky su nahrate v auguste 2007 v HH Studiu a z koncertu v Randal clube v Bratislave z marca 2007.

Nase live video:
Limits Gone:

Kazdy ohlas si cenime- pozitivny aj negativny.
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 15:46:17 od Tomi » Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #1 kedy: 27. Január , 2007, 23:44:54 »

Preco chcu setci silou mocou spievat po anglicky. Je pravda ze je to lahsie ale ked niekto nema vyslovnost zbytocne. A tu na slovensku vazne netusim na co do setkeho trepat anglinu. A odpisujem si dalsu kapelu z ktorej by som mohol cajznut spevaka. Uz to pomaly vzdavam.
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #2 kedy: 27. Január , 2007, 23:51:26 »

Kludne kritizuj...
tie nahravky su bohuzial aj s chybami. Je na to viac dovodov:
1. Nahravali sme to ako jeden celok a naraz (nie po castiach)
2. Pocas nahravania nebolo dobre (skor minimalne) pocut spev a basu. Nastavili sme to tak, aby to bolo na tej nahravke aspon ako tak vyvazene.
3. Sme len ludia, nie Malmsteeni :)

Mame aj jednu slovensku pesnicku, ktoru onedlho uploadnem.
Zaznamenané

Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #3 kedy: 28. Január , 2007, 00:17:58 »

Hlavne uploaduj tu slovensku pesnicku.Bodom mal s tou anglictinou pravdu.A kritizovat fakt nebudem radsej viac
« Posledná zmena: 28. Január , 2007, 00:21:21 od ujo jolana » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 28. Január , 2007, 00:26:33 »

No tak mal by som co kritizovat,ale clovek tu ma pocit,ze je cisty kkt na tomto fore tak to necham na tych majstrov(vsevedou) Je to frajer

Ked mas nejaky nazor, neboj sa ho vyslovit a kludne sa pren aj pohadaj, ak Ta nikto nedokaze presvedcit o opaku. Za kokota Ta tu nikto nema. A ked aj ma, nenechas sa tym predsa rozhadzat.
Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #5 kedy: 28. Január , 2007, 00:34:46 »

Co sa tyka tej Anglickej vyslovnosti, tak ja osobne si myslim, ze ju ma Gazda celkom dobru. Usudzujem na zaklade toho co som pocul u mnohych aj profesionalnych kapiel. Ale berieme nazory...
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #6 kedy: 28. Január , 2007, 00:44:47 »

Dufam ze tie profesionalne kapely boli spoza velkej mlaky. Ale vazne vyslovnost nie je dobra. Naposledy som sa pobavil jednym prispevkom na stranke Antropoidu. Ked jedno dievca pisalo ze to pocuvala s priatelom v UK a ze ten sa len smial. A ze u nas sme asi s anlinou veeeeelmi pozadu. A chalanova intonacia - nie moc dobra (neviem mozno by sa s tym dalo cosi robit). V tej prvej to vyzeralo stale akoby to bolo nad jeho rozsah. V druhej to uz bolo len hulakanie a v tom chaose som moc nevedel posudit intonaciu.
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #7 kedy: 28. Január , 2007, 02:02:16 »

Celkom sa mi pacila farba spevakovho hlasu. Makajte na sebe a bude to dobre.
Zaznamenané

Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #8 kedy: 28. Január , 2007, 08:54:31 »

Tak ja si kludne nasypem popol na hlavu a rovno priznam ze aj ja ten spev na nahravkach povazujem za najslabsi clanok. Mozno je to tym ze pri nahravani som sa velmi nepocul. V kazdom pripade je tam co vylepsovat po viacerych strankach. Dufam ze tu Tomi uploadne aj cosi ine, lebo s tou prvou pesnickou fakt nie som spokojny. Zdravíčko
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #9 kedy: 28. Január , 2007, 10:27:15 »

na nas profil: http://bandzone.cz/aneurysma1 bola pridana ta slovenska pesnicka namiesto skladby I won't. Vola sa Jana...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 28. Január , 2007, 11:09:07 »

Ta vyslovnost je posledne, co by som riesil v tejto chvili. Hlavne cvicit, cvicit, skusat a cvicit. Zle to zrovna nie je, ale obcas Vam to trochu nedrzi pohromade, preto treba cvicit, cvicit, skusat a cvicit :).

Gazda by si mal hlavne najst polohu spevu, kde mu to bude najlepsie sediet. Farba hlasu je dobra, ale treba popracovat na technike spevu, lebo takto mam ocit, ze po skuske musi stratit hlas. Ani nebudem hodnoti intonaciu, pretoze mi to prislo, ze to nie je o usiach ale prave o tej nespravnej technike.

Ta prva pesnicka co tam je, ta vyse 5 minutova by bola ovela lepsie, keby mala tak cca 3:21 maximalne. Cize nieco vyhodit, trochu zrychlit a moze to byt pecka.

Vela stastia a cvicit, cvicit, skusat a cvicit :).

Jo - vymente tu cervenu basu, vyzera a zneje hrozne  :).
Zaznamenané
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #11 kedy: 28. Január , 2007, 12:27:45 »

Vdaka, Rastis.Konecne som pocul nejaku konstruktivnu kritiku. Bravooo
A bohuzial je to pravda, v speve mam problem hlavne s technikou a casto stracam hlas.Ale toto je forum o gitaristoch takze takto to nevyriesim.
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #12 kedy: 28. Január , 2007, 18:14:15 »

Uz mame na http://bandzone.cz/aneurysma1 uploadnute 4 skladby. Teraz pribudla skladba "Leather rose". Ta slovenska pesnicka "Jana" bola vymenena za starsiu verziu (solo v nej bolo iba ako koncept, takze terajsia verzia sola uz nieje taka histericka ako je na nahravke co mame momentalne na profile, ale zato spev je tam urcite lepsi ako v tej novej).

Takze momentalny playlist k vypocutiu:
1. Jana
2. Detox
3. Leather rose
4. I won't

Na zdravie!
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #13 kedy: 30. Január , 2007, 01:33:18 »

Na váš vek vám to šlape. Váš bubeník má už teraz sľubné prechody, len tak ďalej. Zdravíčko
Zaznamenané

RED DEBILS
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #14 kedy: 30. Január , 2007, 20:35:58 »

najprv som to chcel sprdnut lebo mam zlu naladu a tato muzika nieje az tak moja salka kavy, ale potom som si uvedomil ze by to bolo velmi subjektivne a ovplyvnene skuskou z podnikania. na to aky je vas vekovy priemer a je to vlastne na dane podmienky v pohode, kiez by som mal ja v 16 kapelu co sa snazi hrat vlastne veci.
chalani drzim palce, ta basa nereze ani mne velmi, hlavnesi ustrazte vo vlasntnych veciach take veci aby sa vam to tam vsetko nebilo, ine frazovanie gitary a basy, co najrychlejsie solo do toho, prechody s citom a tak, netreba v kazdej pesnicke ukazat co vsetko viete, viac popovej uhladenosti  Beeee  spev sa ktovie este ako zmeni, mutovanie moze zamiesat kartami. len do toho Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: [1] 2 3 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.17 sekund, 23 otázok.