coolero
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 08. September , 2009, 22:39:51 » |
|
Boss skatule tam vojdu, na oficialnej stranke Behringer je pekne video k tomuto PB a pouziva tam aj Boss krabicky. Zdroj co som videl tak nemal oddelene zeme pre jednotlive krabicky, mozno je niekto spokojny aj s tymto, ale mna zaujima ci ten PB bude fungovat aj ked krabicky napojim na iny zdroj a tento original zdroj vobec nepouzijem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
coolero
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 08. September , 2009, 22:43:19 » |
|
Sorry pozeram ze si sa pytal na iny PB, moja chyba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duri
nováčik
Príspevkov: 15
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 16. September , 2009, 14:56:42 » |
|
Určitě budou krabičky fungovat i s jiným zdrojem (nebo každá s vlastním).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the_zako
náhodný pocestný
Príspevkov: 114
...and the blowjob is perfect last minute gift!
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 05. November , 2011, 18:45:12 » |
|
Chalosi robim si maly pedalboard no mam par otazok.
Krabice mam MXR carbon copy, Boss BF 2 (stary japonsky), Danelectro Fish and chips EQ v slucke a Korg pičblack do ampu. Ked to ale prepojim lacnymi kablami je silno pocut ze to zerie signal. Kabelaz chcem kompletne menit za Proel kabel (tu navyssiu radu) s neutrikami takze ratam ze sa to trocha polepsi ale BF 2 nieje true bypass a ajtak to cele pojde cez cca 16+m kablu. TB listu nechcem riesit. Cital som o nejakych bufferoch co by mohli pomoct, no netusim co je to zac a kde sa to dava :-D. Vedeli by ste mi poradit ako to najlepsie poriesit? Dik
Kable z gitary, do ampu a send a return nechcem zasuvat do efektov ale do boardu. Osadim samice jackou a poprepajam si to pod boardom = totalny poriadok v kabloch.
|
|
« Posledná zmena: 05. November , 2011, 18:48:22 od the_zako »
|
Zaznamenané
|
Drevo, káble, kde - tu žiarifka a dajaké tlačítka...
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 07. November , 2011, 20:54:48 » |
|
...Ked to ale prepojim lacnymi kablami je silno pocut ze to zerie signal. Kabelaz chcem kompletne menit za Proel kabel (tu navyssiu radu) s neutrikami takze ratam ze sa to trocha polepsi ale BF 2 nieje true bypass a ajtak to cele pojde cez cca 16+m kablu. TB listu nechcem riesit. Cital som o nejakych bufferoch co by mohli pomoct, no netusim co je to zac a kde sa to dava...
Lacné káble určite nežerú signál, ak je v ceste bufferový pedál, takže výmena za akékoľvek iné absolútne nepomôže. Dobre robíš, ak nechceš TB lištu, lebo tá by ti práve signál pokazila. Buffer je jednoduchý prístroj, obsahuje 1 tranzistor, alebo integráč. Schopný letovač ho spraví zo súčiastok za pár euro. Najlepšie je zapojiť ho pred prvý pedál.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 07. November , 2011, 21:00:58 » |
|
Zvukar, pridi ku mne, nieco ti ukazem, ok? A ked mi povies, ze to zneje rovnako lacak a poriadny kabel tak si hluchy jak poleno. Chcem len byt pri tom, lebo neviem co si kedy skusil porovnat, ale asi vela nie, ked toto tvrdis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 07. November , 2011, 21:08:00 » |
|
Zvukar, pridi ku mne, nieco ti ukazem, ok? A ked mi povies, ze to zneje rovnako lacak a poriadny kabel tak si hluchy jak poleno. Chcem len byt pri tom, lebo neviem co si kedy skusil porovnat, ale asi vela nie, ked toto tvrdis.
Pozorne čítaj: písal som, že za bufferom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 07. November , 2011, 21:10:06 » |
|
AJ za bufferom, ako je napr v boss je kua rozdiel v kabloch. Vyskusane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 07. November , 2011, 21:11:38 » |
|
Ale vlastne naco to pisem?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 07. November , 2011, 21:13:10 » |
|
Ale vlastne naco to pisem? Aby si sa dozvedel, že ako to je...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 07. November , 2011, 21:14:31 » |
|
Jasne, ty mi to vysvetlis a zistim, ze to co pocujem je blbost lebo tvoja kalkulacna to pocuje lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 07. November , 2011, 21:16:47 » |
|
Jasne, ty mi to vysvetlis a zistim, ze to co pocujem je blbost lebo tvoja kalkulacna to pocuje lepsie. A naozaj si to skúšal - rozdiel medzi káblami za bufferom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 07. November , 2011, 21:18:47 » |
|
Klasicky boss ma bufer a nie zly. Z boss som siel do ampu, menil kable a cuduj sa svete co sa stalo.. bol rozdiel medzi obyc. a poriadnym kablom. A toto je len jeden s pripadov, mal som moznost to pocut a skusit v X zapojeniach a s hocicim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 07. November , 2011, 21:21:22 » |
|
Klasicky boss ma bufer a nie zly. Z boss som siel do ampu, menil kable a cuduj sa svete co sa stalo.. bol rozdiel medzi obyc. a poriadnym kablom. A toto je len jeden s pripadov, mal som moznost to pocut a skusit v X zapojeniach a s hocicim.
Skús to tak, aby si nevedel, ktorý kábel je zapojený (niekto iný bude meniť).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 07. November , 2011, 21:23:38 » |
|
Skús to tak, aby si nevedel, ktorý kábel je zapojený (niekto iný bude meniť).
Ty si robis srandu alebo co? Nie som hluchy, nehral inac a ja som povedal, ze lepsie. Hral LEPSIE, ziadne placebo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|