buro
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 05. Február , 2009, 20:23:54 » |
|
jj presne ten .. neviem ci je aj kniha ,ale proste inspiraciu mali z toho equlibria
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
turpitude
nováčik
Príspevkov: 20
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 09. Február , 2009, 23:05:30 » |
|
jo... dost sa odlisuje od starych skladieb.. ak si porovnam forever alebo 94 hours s sound of truth.... inak tie klipy k novemu albumu... su z nejakeho filmu alebo ide o cyklicky pribeh alebo co no určite to nie ej z filmov maju to len tak prešpekulované a tie klipy tiež enviem či na seba nadvazuju.....je to dosť možné.
|
|
|
Zaznamenané
|
Epiphone Les Paul SPECIAL II Peavey 6505+ , box Behringer BG 412H
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 09. Február , 2009, 23:50:38 » |
|
ano , v rozhovore nejakom to vyvsetlovali ..pisal som to v tejto teme uz niekde a je to jasne vidno , pust si nothing left a za tym sound of truth
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2009, 23:51:11 od buro »
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 10. Február , 2009, 04:40:48 » |
|
ja si ich pamatam este z casaku, dobrych 8 rokov dozadu ked zrejme zacinali, vtedy po nich nestekol ani pes a myslim, ze pokial by neboli urcite kapely ako killswitch ktori dostali do popredia podobny styl, ani dnes by po nich nestekol ani pes... ja v tom nedokazem vidiet nic viac ako ludi v spravnom case na spravnom mieste.. pre mna je to maximalny gic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GiGi608
nováčik
Príspevkov: 45
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 01. Apríl , 2009, 11:01:22 » |
|
ja si ich pamatam este z casaku, dobrych 8 rokov dozadu ked zrejme zacinali, vtedy po nich nestekol ani pes a myslim, ze pokial by neboli urcite kapely ako killswitch ktori dostali do popredia podobny styl, ani dnes by po nich nestekol ani pes... ja v tom nedokazem vidiet nic viac ako ludi v spravnom case na spravnom mieste.. pre mna je to maximalny gic
ja dufam ze psy prestanu stekat po skupinach ako architects a despised icon
|
|
|
Zaznamenané
|
pojdeme skratkou.... je to sice dlhsie ale zato horsia cesta...
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. Apríl , 2010, 11:06:44 » |
|
Na nete sa uz objavil ich nový album - Powerless rise, ktory ma vyjst az v novembri. Po kratsom vypocuti ho hodnotim kladne, ale na An Ocean betwen us nema. No mozno zmenim nazor ak si ho vypocujem poriadne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Apríl , 2010, 11:54:34 » |
|
je to riadne naslapana krestanska kapelka!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 01. Máj , 2010, 17:44:48 » |
|
Na nete sa uz objavil ich nový album - Powerless rise, ktory ma vyjst az v novembri. Po kratsom vypocuti ho hodnotim kladne, ale na An Ocean betwen us nema. No mozno zmenim nazor ak si ho vypocujem poriadne aké v novembri??? ten album vychádza 11.5. kámoš!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 01. Máj , 2010, 17:58:30 » |
|
aké v novembri??? ten album vychádza 11.5. kámoš!
Kurnik, ja som blbý Zabudol som ze v USA pišu najprv mesiac, až potom deň V každom prípade ,čím viac ho počúvam tak sa mi viac a viac páči
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 02. Máj , 2010, 11:40:46 » |
|
ja ho mám stiahnutý v deklarovanej kvalite 320 kbps, ale keď som si to zbežne pustil tak som zistil že nejaký chuj presamploval celý rip...toto vyzerá tak na 112 kbps, čo už treba čakať kým to vyjde a uverejnia to v lepšej kvalite
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 06. Október , 2012, 10:24:34 » |
|
Nuž dva roky prešli a posledný príspevok je môj? No máme tu novinku Awakened ktorá je podľa mňa podarená a lepšia ako predošlý album! Hlavne skladba My Only Home je fakt nádhera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 06. Október , 2012, 13:13:32 » |
|
Nuž dva roky prešli a posledný príspevok je môj? No máme tu novinku Awakened ktorá je podľa mňa podarená a lepšia ako predošlý album! Hlavne skladba My Only Home je fakt nádhera Takisto sa mi páči viac ako pPowerless Rise a s tým songom si to trafil presne Hit jak sviňa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 08. Október , 2012, 15:06:57 » |
|
z celeho ocean between us bol 'sound of truth' o dve urovne lepsi, nez vsetky ostatne pesnicky. ak su na albumoch odvtedy take jeby, tak sem napis nazvy (nechce sa mi pocuvat dve hodiny krestanmi hranej hudby na to, aby som zistil, ze je tam jedno pekne solo a tri pekne riffy )
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 08. Október , 2012, 19:56:16 » |
|
To ako hľadáš dobré skladby po lyrickej stránke? Ja ti neviem, ja by som vypichol práve skôr len pesničky po hudobnej stránke, ktorých majú nespočet dobrých. Hneď z nového albumu aspoň 5-6 kusov parádne jeby, ktoré v dnešnej chabej metalcorovej konkurencii nemajú chybu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 15. Október , 2012, 15:53:17 » |
|
wut? nechapem, ako si dospel k tej odpovedi, ale pytal som sa na pekne pesnicky a uviedol som, ze sound of truth bol jeba. na texty sa pri krestanskej kapele nema moc zmysel pytat, radsej som necital ani jeden.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|