Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 10:01:31
Anketa
Otázka: Páči sa Vám as i lay dying
su naj - 9 (16.7%)
celkom ujde - 16 (29.6%)
nic moc - 7 (13%)
total blbost - 5 (9.3%)
nezaujíma ma to - 17 (31.5%)
Celkovo hlasov: 48

Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: As I lay Dying  (Prečítané 15834 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #15 kedy: 08. Február , 2007, 19:56:59 »

Na toto fórum takéto debaty nepatria. Žmurk Keď budeš chcieť, cez PM ti vysvetlím prečo..
Zaznamenané

ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #16 kedy: 08. Február , 2007, 20:50:28 »

Nerozumiem na co je dobre to tabuizovat.... podla mna by sa o tom malo prave co najviac diskutovat, aby si ludia konecne uvedomili pravu podstatu niektorych veci.......... Proste nie hadky, ale normalne debaty s argumentami na kazdej strane
pochybujem,ze sa o tom da normalne kecat  Zdravíčko
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 09. Február , 2007, 01:56:27 »

Na toto fórum takéto debaty nepatria. Žmurk Keď budeš chcieť, cez PM ti vysvetlím prečo..

kludne mozes
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #18 kedy: 29. September , 2007, 16:27:48 »

novy album je masaker Ja som čert..
Zaznamenané

Hello
nováčik
*
Príspevkov: 7

« Odpoveď #19 kedy: 29. Január , 2008, 17:08:50 »

Čo tu riešite?Huh!Huh! Ked zkapeš uvidíš či boh je či nie kecať sa tu ma o kapele amyslím že chlapci su dost dobrý a mozu to aj desi dotiahnut naj. je na nich to nasadenie s akym davaju...........su fajn ale moje oblubene to neni......Amon Amarth Rulez Som metlak
Zaznamenané
GiGi608
nováčik
*
Príspevkov: 45

« Odpoveď #20 kedy: 28. December , 2008, 16:08:46 »

patria medzi moje oblubene skupiny....  Som frajer

through struggle
the sound of truth
confined
nothing left

aild nesu krestanska skupina v pravom slova zmysle...staci ak si prelistujete wkipediu alebo ich ofic. webku a FAQ... tim lambesis spevak napisal ze nevie aky je rozdiel medzi krest kapelou a 5krestanmi v kapele... ale ich texty neni su velmo biblicke skor o norm. zivote...

btw... daemon hunter su popdeli mozem len odporucit
  Žmurk

« Posledná zmena: 28. December , 2008, 16:13:10 od GiGi608 » Zaznamenané

pojdeme skratkou.... je to sice dlhsie ale zato horsia cesta... ha ha ha
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #21 kedy: 28. December , 2008, 16:18:19 »

je to emo. podla mna sa len metlaci hanbia ze pocuvaju emo tak aby nevyzerali jak buzeranti si to nazvali metalcore. nemam pravdu?
Zaznamenané
GiGi608
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 28. December , 2008, 16:19:47 »

a nejake info... ladenie... maju typicke klišééé... CGCfad... obaja pouzivaju hlavne LP... jeden gitarista Phil Sgrosso  Gibsony LPcka.. a druhy Nick Hippa Custom shopove Ibanezy ART seria tusim... obaja hraju cez Kranky... aj nazivo a nahravali na nich aj posledny album...

nick

philov gear

phil ako na potvoru nie s LP...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

GiGi608
nováčik
*

« Odpoveď #23 kedy: 28. December , 2008, 16:21:28 »

je to emo. podla mna sa len metlaci hanbia ze pocuvaju emo tak aby nevyzerali jak buzeranti si to nazvali metalcore. nemam pravdu?

tvoj nazor ja ti ho vyhovarat ani rbat nebudem  Beeee
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #24 kedy: 28. December , 2008, 21:24:58 »

No jo , tvoj nazor i ked obmedzeny ?§!.  bol by som zvedavý ako si došiel k takému záveru  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
GiGi608
nováčik
*

« Odpoveď #25 kedy: 29. December , 2008, 00:04:18 »

nedalo mi nakoniec nezareagovat... vis maruska/buro.... reaguje tak preto.... lebo to podla mna mozes usudit o xmilion vykradacskych skupinach s tokio hotel ucesmi.... nie o skupinach ktore postavili zaner na nohy...  Nezahrávaj sa ale ak si to mysli je to jeho nazor... no ludia najcastejsie podobne uvazuju kvoli tomu ze poznaju len utrzky...
« Posledná zmena: 29. December , 2008, 00:10:06 od GiGi608 » Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #26 kedy: 29. December , 2008, 01:03:05 »

nedalo mi nakoniec nezareagovat... vis maruska/buro.... reaguje tak preto.... lebo to podla mna mozes usudit o xmilion vykradacskych skupinach s tokio hotel ucesmi.... nie o skupinach ktore postavili zaner na nohy...  Nezahrávaj sa ale ak si to mysli je to jeho nazor... no ludia najcastejsie podobne uvazuju kvoli tomu ze poznaju len utrzky...
vobec nic o ofinkach a image, cisto hudobne. nevyznam sa v metalcore, to som len nedavno pocul ten vyraz, ale ked som zistil ze sa nim oznacuje regulerne emo pre trosku starsich tak mi to prislo strasne smiesne. ale ja vobec nemam nic proti emackym prvkom v hudbe, sa mi dokonca pacia.

ale mozte mi vysvetlit, cize 'metalcore' je vlastne nejaky starsi zaner alebo je to len relativne nova odroda emo-rocku, -coru neviemcoho... dajte link na nejaku prehistoricku metalcorovu kapelu!
Zaznamenané
GiGi608
nováčik
*

« Odpoveď #27 kedy: 29. December , 2008, 03:05:16 »

na takej wikipedii je vypisana cela geneza od 80tych rokov ako doslo ku vzniku zanru a blabla... ale vacsinou sa pod pojmom metalcore chape aspon co som sa ja stretol s tym hudba KSE... aild... cize as i lay dying..killswitch engage...  neskor vzniklo mnoho vykradacskych skupin ktorych hudba sa podoba ako vajce vajcu... a riffy su takmer rovnake... strasne klise...  a vyzeraju ako em0 fanynky fall out boy :D cely metalcore sklzol do sablony ako grunge... numetal... thrash... ostava len pockat si na novy styl Beeee
u kse a aild vsak odcenujem istu orginalitu.... ktoru v porovnani s ostatnymi mcore skupinami maju...

+ z metalcoreu vznikli mathcore..deathcore...
a podobny zaner je dnesny Hardcore... mrkni si slovenske skupiny napr... turtle fighters...abhorrence...

asilaydying.com
killswitchengage.com
bandzone.cz/turtlefighters
myspace.com/abhorrence

a cekni si ten daemon hunter..nevim ci to je HC ci mcore ci co ale je to good matroš... myspace.com/daemonhunter
« Posledná zmena: 29. December , 2008, 03:06:53 od GiGi608 » Zaznamenané

GiGi608
nováčik
*

« Odpoveď #28 kedy: 29. December , 2008, 03:08:23 »

dalsie take skupiny ktore su nesablonove su asi atreyu... avenged sevenfold (a7x)...

bohuzel je mnoho band ktore idu schemou vresk... + spev v refrene a do toho nejaky riff... na sposob...

C:_____________________________
G:_____5______7______5_______7_
C:_00_____00_____88_____88_____

to mcore riffovanie ktore je charakteristicke pre ten styl... uz fakt sklzlo do toho ze 10skupin = ten isty podmaz ale iny text...
« Posledná zmena: 29. December , 2008, 03:11:59 od GiGi608 » Zaznamenané

turpitude
nováčik
*
Príspevkov: 20

« Odpoveď #29 kedy: 30. Január , 2009, 09:02:07 »

nemas :) tiež už moc momentálne nepočuvam metalcore takýto ak sa to vobec metalcore da nazvať.....ale urščite začali hrať niečo nové keď vyšli a to im nikto zobrať nemože.to  že ich momentálne kopíruje milion iných kapiel nie je ich chyba.
su to skvelí hudobníci robia perfektnu show na koncertoch, vymakaný zvuk na albumoch aj koncertoch... je to už iba o tom či sa ti to štýlovo pozdáva alebo nie.
sto ludí sto chutí.
to že si myslíš že to má niečo s emom su iba tvoje asociacie k tomu že sem tam v pesničke dajú melodický vokál to je všetko.
inak ten nový album mi príde trochu do trashu. :)
Zaznamenané

Epiphone Les Paul SPECIAL II
Peavey 6505+ , box Behringer BG 412H
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.119 sekund, 25 otázok.