MR
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 15. Október , 2012, 18:48:08 » |
|
stáva sa tak za mňa : 94 Hours, Forever, Distance is darkness, Confined, The darkest nights, Reflection, Repeating yesterday, Nothing left, An ocean between us, Within destruction, Anodyne sea, Anger and apathy, Cauterize, Resillience, Overcome, No lungs to breathe, My only home. To len na príklad, ale oni majú dobré albumy hlavne ako celky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 10. Máj , 2013, 00:08:12 » |
|
som zvedavy ako to dopadne...
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
Viktorino
náhodný pocestný
Príspevkov: 97
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 10. Máj , 2013, 01:59:37 » |
|
Tak tera uz vyslo najavo viacero informacii... On tvrdi, ze je nevinny.. tak uvidime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 10. Máj , 2013, 06:11:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 10. Máj , 2013, 12:35:06 » |
|
No dúfam že sa to vyrieši tak, aby to neohrozilo činnosť kapely. Ťažké veriť že by bol niečoho takého schopný
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 10. Máj , 2013, 12:47:54 » |
|
pochopim, ze niekto zabije v afekte, ale najomna vrazda vlastnej zeny?! no nech ti nejebe
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 10. Máj , 2013, 13:06:53 » |
|
No dúfam že sa to vyrieši tak, aby to neohrozilo činnosť kapely. Ťažké veriť že by bol niečoho takého schopný Hlavne dufam, ze ho zatvoria na poriadne dlho. Kapelu jebat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 10. Máj , 2013, 13:16:06 » |
|
za 1000usd .. podla mna popici cena.. ale ako s kazdou lacnou sluzbou su tam rizika.. osobne by som to riesil sam rucne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 10. Máj , 2013, 13:17:50 » |
|
pochopim, ze niekto zabije v afekte, ale najomna vrazda vlastnej zeny?! no nech ti nejebe vsak fajn, kazdy riesi veci po svojom, ale ten argument, ze preco je este viac pritiahnuty za vlasy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 10. Máj , 2013, 20:26:36 » |
|
Hlavne dufam, ze ho zatvoria na poriadne dlho. Kapelu jebat.
ako môžeš byť taký necitlivý? ešte nevieme či je to naozaj pravda. Lambesis tvrdí že je nevinný.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 10. Máj , 2013, 21:30:37 » |
|
ok cize takto.. podla vsetkeho ho nahral nasadeny agent.. pri tom ako doslova povedal ze chce zenu mrtvu.. akoze.. kebyze sme na slovensku tak mozno ta podmienka pripadne nieco v style 'hlas podobny Ficovi' by sa mu uslo... ale tam sa s nim jebat nebudu.. pretoze ma tetovanie.. a povedal ze uz neveri v Boha.. za to je dozivotie v emerike.. ak si odsedi za pripravu ukladnej vrazdy, tak ma vcelku stastie ze je taky nabuchany, aspon na nieco mu to bude dobre.. ono to vraj az tak neboli ked ti to ide medzi polky ale netreba stracat nadej, basa je pre mnohych hudobnikov vyslovene studnicou poznania a osvietenia a kreativity..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktorino
náhodný pocestný
Príspevkov: 97
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 10. Máj , 2013, 23:56:41 » |
|
Hrozi mu AZ 9 rokov natvrdo... co si nemyslim, ze je az tak vela vzhladom k tomu z coho ho obvinili... aspon bude moct cely den rysovat svaly
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 11. Máj , 2013, 08:50:53 » |
|
ak to nie sú steroidy a jak to že už neverí v boha?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 11. Máj , 2013, 11:14:44 » |
|
ak to nie sú steroidy a jak to že už neverí v boha? to preto lebo hral satansku hudbu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|