Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 14:37:21
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aku LP do 15 by ste mi doporucili???  (Prečítané 23358 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #75 kedy: 09. Február , 2007, 18:39:26 »

Hlavne treba vybrat z viacerych kusov a vyskušat. Žmurk

ťažko budeš vyberať gitaru z jedného kusu. Žmurk

bud si vyberies alebo nie.  Som frajer
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #76 kedy: 09. Február , 2007, 19:10:15 »

bud si vyberies alebo nie.  Som frajer
A co tak z dvoch kusov?
Zaznamenané

slash22
nováčik
*
Príspevkov: 15

« Odpoveď #77 kedy: 09. Február , 2007, 19:50:34 »

Kedze to bude tvoja prva elektricka gitara,takze ti bude vyhovovat.Istu dobu.Preto si najdi taku co ju vies potom aj predat za dobre peniaze a potom uz budes pri vybere bystrejsi a vyberies si dobry kus.Ja som ti toto forum odporucal,ale sa mi zda,ze si uz z toho zmateny kus.Pocul si.Odporuca sa vacsinou Vintage tak skoc na zapad do nejakych vacsich obchodou a poskusaj   Je to frajer
Nie som zmateny. Praveze som rad, ze mi poradili ludia, ktori sa tomu, podla mojho nazoru, rozumeju. A tebe chcem podakovat, za to, ze si mi toto forum odporucil, lebo je vynikajuce a su tu skvele temy a clanky.
Nerob.Budem sa cervenat  No hanbím sa..  nemas zac.Mozno by si mal trochu pockat,lebo teraz tu ide vo velkom debata o ceskych Bach gitarach.Mozno by ti na istu dobu vystacila aj od nich nejaka.Ja byt na tvojom mieste kupim si poriadne kombo,pripadne efekt.Kupit si lacnejsiu gitaru a zacat sporit uz na lepsiu a aspon si na elektriku zviknes,uvidis co ti nevyhovuje a potom si kupis poriadnu gitaru podla vlastnych poziadaviek.  Je to frajer
Cital som aj tu temu a som zvedavy na to kto prvy tie Bach gitary vyskusa a napise recenziu. Podla mna gitary za taku cenu nebudu az take kvalitne, ci su z Ciny alebo z Ceska.
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #78 kedy: 09. Február , 2007, 20:08:21 »

Sme nato viaceri zvedavi  Je to frajer
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 09. Február , 2007, 20:58:02 »

Ved presne tak som to myslel.Odporuča sa /všeobecne/,že treba vyberat,skušat a na druhej strane tu mame e-bey,kde sa kupuju gitary v podstate "naslepo" a mnoho ludi sa rozplyva,ake su to "super kusky" a dokonca kupuju alebo odporučaju kupu./nemyslim nikoho konkretne-aby zas nenastal konflikt/
Zaznamenané
Mišo
nováčik
*
Príspevkov: 42

« Odpoveď #80 kedy: 14. Február , 2007, 16:33:35 »

Ahoj Ja by som ti mohol pomôcť s kúpou LP Mám totiž to na tieto Čínske alebo Korejské ako že gitary svoj názor Vintage vraj Made in UK---Blbosť Čína Mám predajňu z hudobnými nástrojmi tak viem určité pozadie o distribúcii Ak teda chceš LP môžem ti ponúknuť Kasugu 1972 Made in Japan Lepený krk mahagon telo masív mahagon snímače maxxon Cena 16000sk porozmýšlaj Ja osobne by som nekupoval tie Čínske sračky ktoré ešte pred pol rokom rástli v lese
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #81 kedy: 14. Február , 2007, 17:01:00 »

To že je na nich Made in UK si tvrdil len ty.
Citácia: Mišo v téme o Vintage
Chcel by som reagovať na značku Vintage Mal som možnosť skúsiť asi 6 kusov ktoré som si objednal na moju predajňu a ak niekdo tvrdí že sú kvalitné,tak sa mýli Je to obyčajná Čína a mám dojem že mnoho ľudí na to skoči keď je tam napísané Made in UK
Mišo, už tu o tom bola debata, nebudem sa rozpisovať ... na žiadnej gitare neni made in UK. Dokonca na krabici je napisane Made in Vietnam. Rád sa hádaš sám so sebou.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #82 kedy: 14. Február , 2007, 19:45:20 »

Ak teda chceš LP môžem ti ponúknuť Kasugu 1972 Made in Japan Lepený krk mahagon telo masív mahagon snímače maxxon Cena 16000sk porozmýšlaj Ja osobne by som nekupoval tie Čínske sračky ktoré ešte pred pol rokom rástli v lese
Napis o nej viac, uvitame aj fotky :)
Zaznamenané

bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #83 kedy: 15. Február , 2007, 14:42:51 »

hmmm neviem ci tato informacia moze mat pre niekoho osoh ale snad hej. Kuknite muziker bazar. Niekto tam predava Greco Les Paul z ´82.... no snad som netrepol uplne od veci  ha ha ha
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #84 kedy: 15. Február , 2007, 14:58:21 »

hmmm neviem ci tato informacia moze mat pre niekoho osoh ale snad hej. Kuknite muziker bazar. Niekto tam predava Greco Les Paul z ´82.... no snad som netrepol uplne od veci  ha ha ha

Uz sa v tejto teme tato gitarka spominala v dakom prispevku. :)
« Posledná zmena: 15. Február , 2007, 15:01:32 od mr. redwine » Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #85 kedy: 02. Jún , 2007, 20:02:23 »

vintage les paul..jednoznacne
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #86 kedy: 03. Jún , 2007, 07:56:15 »

Japonske greca, burny, fernandesy, su mimo 15. Ale ked si clovek doplati 2-3 tisic, tak ma podstatne viac LP gitaru alebo LP od vintage. Teda ak niekomu ide o ten charakter. Inak sa na vintage LP nehra zle..
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Kamzo
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #87 kedy: 16. December , 2012, 20:57:43 »

Ahojte taktiež sa chystám kúpiť novú gitaru a už hrám nejaký ten piatok a som ochotný do nej investovať najviac 400€. Tiež mám záujem o typ Les Paul a aj keď som už čítal debatu a uvažujem o značke Vintage, našiel som jednu gitarku od Epiphonu ktorá je proste krásna ale neviem ako je to s kvalitou a zvukom... Preto sa chcem opýtať či s ňou máte niekto nejaké skúsenosti alebo nejaké info :) Za odpoveď vopred ďakujem...

http://muziker.sk/elektricke-gitary/les-paul/epiphone_les-paul-standard-quilt-top-pro-tl.html
« Posledná zmena: 16. December , 2012, 20:59:55 od Kamzo » Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #88 kedy: 16. December , 2012, 21:19:45 »

Ahojte taktiež sa chystám kúpiť novú gitaru a už hrám nejaký ten piatok a som ochotný do nej investovať najviac 400€. Tiež mám záujem o typ Les Paul a aj keď som už čítal debatu a uvažujem o značke Vintage, našiel som jednu gitarku od Epiphonu ktorá je proste krásna ale neviem ako je to s kvalitou a zvukom... Preto sa chcem opýtať či s ňou máte niekto nejaké skúsenosti alebo nejaké info :) Za odpoveď vopred ďakujem...

http://muziker.sk/elektricke-gitary/les-paul/epiphone_les-paul-standard-quilt-top-pro-tl.html

Nechces takyto za 250e?

http://imgur.com/a/IxwGs#0

Je to z prelomu 99/00, ked sa na chvilu presunula vyroba z Korey do Ceska. Spracovanie je znacne lepsie ako hociktory model vyrobeny v azii, su na nej nove mechaniky.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #89 kedy: 16. December , 2012, 21:55:42 »

Tu cesku Epinu odporucam a ešte ti ostane na fajnovy darcek pre frajerku  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 23 otázok.