Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
13. November , 2024, 07:49:45
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitary/shop BACH??  (Prečítané 108387 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Dave48
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

menej kecat, viac makat :-)

« Odpoveď #180 kedy: 29. Marec , 2008, 14:20:30 »

no neviem, ci s tou znackou nieco ma sebastian bach, ale na tych 2 exploreroch je v strede krku urcite hrubsi, a ked niekto neveri, nech si ich ide ku mne vyskusat
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #181 kedy: 29. Marec , 2008, 15:00:40 »

a ty si kedy tie gitary skusal??
a ake to boli presne typy??
robim v hudobninach a mam tam asi 30 gitar BaCH a co sa tyka spracovania modela "les paul" - je bezchybne.
Kedykolvek ked pojdes cez Trenčín sa mi ozvi a mozes prist odskusat tie gitary a zmenis nazor.
co si ty skusal boli modely ktore vyrabali mozno dva roky dozadu.Otvtedy presli tie gitary celou radou zmien.
A treba si aj uvedomit ze v akej cenovej kategorii sa pohybujeme!

V Poprade som ich videl tak 2 roky dozadu. Ale pozeram na ich web a asi zmenili cinskeho dodavatela, lebo uz neviem toho Rickenbackera najst, ale to bolo ozaj nieco hrozne uz od pohladu.

PS: pohybujeme sa v kategorii Vintage za 5000 SKK :-)
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #182 kedy: 29. Marec , 2008, 15:10:13 »

V Poprade som ich videl tak 2 roky dozadu. Ale pozeram na ich web a asi zmenili cinskeho dodavatela, lebo uz neviem toho Rickenbackera najst, ale to bolo ozaj nieco hrozne uz od pohladu.

v Poprade sú dve predajne kde majú bachy... vo veľkej a na námestí... len tak trošku pre infošku Bavím sa skvele
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #183 kedy: 29. Marec , 2008, 15:10:52 »

krajina povodu je korea a ty si ich radsej pridi vyskusat a az po tom o nich nieco pis..

uplne akceptujem nazor co ma Dave48, pretoze on tie gitary reale vyskusal a ma jednu aj doma, aj ked ja som nespozoroval na krku nieco podobne ako on pise.
Bachy som porovnaval aj s epi aj s vintage aj stagg aj sx a podla mna su v tejto kategorii najlepsie. ak si niekto na zaklade svojich skusenosti mysli, ze najepsie su stagg, tak neh sa paci, nikoho nebudem presviedcat.
Zaznamenané

FALLGRAPP
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #184 kedy: 29. Marec , 2008, 15:18:00 »

krajina povodu je korea a ty si ich radsej pridi vyskusat a az po tom o nich nieco pis..

uplne akceptujem nazor co ma Dave48, pretoze on tie gitary reale vyskusal a ma jednu aj doma, aj ked ja som nespozoroval na krku nieco podobne ako on pise.
Bachy som porovnaval aj s epi aj s vintage aj stagg aj sx a podla mna su v tejto kategorii najlepsie. ak si niekto na zaklade svojich skusenosti mysli, ze najepsie su stagg, tak neh sa paci, nikoho nebudem presviedcat.

tak som chytil svoj superstrat ako mám v podpise a doteraz som si nevšimol že by bol  nejako krk iný na niektorých miestach... skôr len že na tom 12. je tenší ako inde alebo sa tam začína tá širšia časť ktorou sa napája na telo...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #185 kedy: 29. Marec , 2008, 15:32:51 »

Pisal som o tom, co som drzal v ruke bratu. Nemozem mat iny nazor? A cely ten smer kde to zenies, ze BaCH je lepsi ako Stagg, Fokus, Vintage, Cort alebo hocico ine mi pride trosku ujety. Vsetko su to padla  Na zdravie! To bol humor.

2Slayer: 2 predajne a 1 majitel.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #186 kedy: 29. Marec , 2008, 15:36:49 »

2Slayer: 2 predajne a 1 majitel.

nie tak celkom... Jednu vlastní Fiedler(tú vo veľkej) a druhú... hmm.,.. nespomeniem si na meno... ale úzko spolupracujú to je jasné Žmurk
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #187 kedy: 29. Marec , 2008, 15:39:47 »

Pisal som o tom, co som drzal v ruke bratu. Nemozem mat iny nazor? A cely ten smer kde to zenies, ze BaCH je lepsi ako Stagg, Fokus, Vintage, Cort alebo hocico ine mi pride trosku ujety. Vsetko su to padla  Na zdravie! To bol humor.
mne je jedno aky mas nazor, len so ti chcel povedat, ze to co sa vyraba a predava teraz je diametralne odlisne od toho co si sksal ty pred dvomi rokmi.
Prid  to do TN vyskusat ..

pisem na zaklade svojich sksenosti! pri porovnani uvedených značiek boli gitary BaCH najlepšie. A stale je na slovensku vela gitaristov, ktorý hrajú aj budú hrat na tieto padla, lebo nemaju na gibson.
Zaznamenané

FALLGRAPP
satan
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #188 kedy: 29. Marec , 2008, 15:52:49 »

Hej,spiros, ty jsi se trochu pomátl,nebo neumíš poznávat kalendář...V popradu jsou kytary Bach od února 2007, takže před dvěma lety jsi tam mohl vidět akorát tak jezdit krávu na kole!
Zaznamenané
satan
nováčik
*

« Odpoveď #189 kedy: 29. Marec , 2008, 15:56:16 »

Jo,a ty kytary se od roku 2001, co existují,dělají v Koreii, nikdy se nedělali v čině. a ten tickenbaker taky prošel vývojem,a když se teď na něj v popradě koukneš,tak sedneš na prdel.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #190 kedy: 29. Marec , 2008, 15:57:00 »

JO VOLE  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
satan
nováčik
*

« Odpoveď #191 kedy: 29. Marec , 2008, 15:57:22 »

sorry vole,rickenbaker,
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #192 kedy: 29. Marec , 2008, 15:57:54 »

a když se teď na něj v popradě koukneš,tak sedneš na prdel.

Radeji si dam vorosenou Plzen. ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
ydur
Hosť
« Odpoveď #193 kedy: 29. Marec , 2008, 16:00:46 »

JO VOLE  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Opät "krasne" uvitanie novačika "satana". Zdravíčko 
Zaznamenané
satan
nováčik
*

« Odpoveď #194 kedy: 29. Marec , 2008, 16:02:22 »

vole - to je krásné a srozumitelné...etě že nenapsal kokso,nebo kokos, nebo jak to říkáte...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 22 otázok.