Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
13. November , 2024, 07:56:07
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitary/shop BACH??  (Prečítané 108393 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
satan
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #225 kedy: 29. Marec , 2008, 16:57:19 »

pro progrocker - ty vole,proč se do matesa strefuješ? Udělal jsi něco proto něco jiného, aby jsi zkusil kytary bach,než jen blbě kecal?Mates udělá test a vy jste líní přijet a zkusit.Je fakt lepší sedět u kompu,blbě kecat a dělat od chtěl po vás asi moc,aby jste hejbli prdelí.
a stará ryba hrála na sériovky.
Zaznamenané
satan
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #226 kedy: 29. Marec , 2008, 16:59:35 »

nějak vypadly slova - slovensko není zas tak obrovské a každý, kdo by měl opravdový zájem,tak soi najde obchod,kde bachy prodávají - pro info - Trenčín, Nitra,trnava, B.Bystrica,Košice, R.Sobota,V.Krtíš ,  Poprad, ....
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #227 kedy: 29. Marec , 2008, 17:00:57 »

Udělal jsi něco proto něco jiného, aby jsi zkusil kytary bach,než jen blbě kecal?
Je fakt lepší sedět u kompu,blbě kecat a dělat od chtěl po vás asi moc,aby jste hejbli prdelí.
a stará ryba hrála na sériovky.

Veru nie, pre vacsiu predajnost gitar BaCH som veru neurobil nic a ukrutne sa za to hanbim. No hanbím sa..

Ale vazne, uz sa tu o tom kecalo tolko, ze nevidim dovod, preco sa to musi zas opakovat. Kto chce lacne gitary, nech si poskusa a kupi, kto chce drahsie, nech si poskusa a kupi inu. Len tu z nich netreba robit umelo zazraky.
« Posledná zmena: 29. Marec , 2008, 17:01:26 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #228 kedy: 29. Marec , 2008, 17:13:05 »

ty vole,nedělám z ničeho zázraky,ani nechci ,abys udělal něco pro jejich prodej.Ale když o něčem chceš kecat, tak o tom musíš mít aspoň páru!!
Ale u vás na slovensku je to asi normální,že?I ve vládě máte všechny takové,kteří mají plnou hubu keců o něčem, o čem nemají ani tuchu. To mně tady právě fascinuje, jací jste fšichni odborníci!!A když vám něco někdo vyvrátí,tak hned máte odpověď - klobouk dolů,páni Mečiarové!!Už aby jste předsedali evoprské unii.Těším se. ?§!. Bavím sa skvele Je mi do plaču

ale no tak,ne vsichni sou takovy. Ja som videl zatial gitary BaCH iba na obrazkoch a celkom sa mi pacia. Ale som lavak,nemam si ich kde vyskusat...nedas mi jedneho lespaula zadara? budem vas tu potom chvalit  :)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #229 kedy: 29. Marec , 2008, 17:25:30 »

ty vole,nedělám z ničeho zázraky,ani nechci ,abys udělal něco pro jejich prodej.Ale když o něčem chceš kecat, tak o tom musíš mít aspoň páru!!
Ale u vás na slovensku je to asi normální,že?I ve vládě máte všechny takové,kteří mají plnou hubu keců o něčem, o čem nemají ani tuchu. To mně tady právě fascinuje, jací jste fšichni odborníci!!A když vám něco někdo vyvrátí,tak hned máte odpověď - klobouk dolů,páni Mečiarové!!Už aby jste předsedali evoprské unii.Těším se. ?§!. Bavím sa skvele Je mi do plaču

ozaj velmi chaba uroven argumentacie. radsej sa vyjadri ako to bolos panom rybom.
mimochodom, nepadaju nahodou ceske vlady pravidelne prave na tych kecoch?
Zaznamenané

o-yep sro
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #230 kedy: 29. Marec , 2008, 17:30:01 »

ale no tak,ne vsichni sou takovy. Ja som videl zatial gitary BaCH iba na obrazkoch a celkom sa mi pacia. Ale som lavak,nemam si ich kde vyskusat...nedas mi jedneho lespaula zadara? budem vas tu potom chvalit  :)
Mal som v predajni aj lavacke kusy, ak mas zaujem, tak mozem skusit neake sem dotiahnut, mozno si vyberies..
Pripadne je mozne si dat gitaru postavit na mieru, len to bude neaky cas trvat..
Zaznamenané

FALLGRAPP
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #231 kedy: 29. Marec , 2008, 17:32:59 »

Mal som v predajni aj lavacke kusy, ak mas zaujem, tak mozem skusit neake sem dotiahnut, mozno si vyberies..
Pripadne je mozne si dat gitaru postavit na mieru, len to bude neaky cas trvat..

ja som teraz kupil jednu cez ebay,ale do buducna chcem nejaky les paul,tak uvidim,mozno to bude aj Bach :)
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #232 kedy: 29. Marec , 2008, 17:42:45 »

Jaaaj, s gitarami Bach je na fore vzdycky sranda
Jen takový poznate - chodí sem mezi vás nějaký Miloš,nebo Miloš 1,nebo tak nějak si říká..Kdysi tady zepsul kytary Bach,aniž držel jednu jedinou v ruce - vraj jeho priatel hovoril.....No,pak přijel na workshop do trenčína, tam jich několik vyzkoušel a do slova a do písmene mu "spadla "čelist...že ten spyros je jeho rodina?
Ze ta este bavi sa do toho obuvat. Ste jak male deti. Vsak si precitaj tu staru diskusiu, a k comu dospela, neprekrucaj fakty.
Vy Cesi ste strasni extremisti, bud je nieco uplne nahovno zle alebo je to extra dobre a pada z toho sanka. Medzi tym nic nepoznate ... Mne sanka nepadla, ale ako som si tie gitary pozrel a vyskusal, tak mi pripadali celkom v poriadku, pekne, hratelne normalne gitary za slusne prachy. To je vsetko. Treba spomenut preco sa nepredavaju v Bratislave, lebo je tu v tej triede kvality Westone, Spark, Vintage ... a ine, a su lacnejsie a tiez su dobre a tiez mi z nich nepadla sanka. Mam svoje gitary ktore mam rad a na ktore som zvyknuty a je to svetova spicka. Viac ma trapi co by som sa mal naucit hrat a nie na com, lebo to mam vyriesene.
« Posledná zmena: 30. Marec , 2008, 11:40:51 od Milos1 » Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Dave48
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

menej kecat, viac makat :-)

« Odpoveď #233 kedy: 29. Marec , 2008, 23:39:28 »

ja som s nimi v celku spokojny...za tie prachy si myslim, ze su vynikajuce...a to co som hovoril o krku explorera, co mam doma:nieje to zas niaky brutal hrb alebo co...je to fakt maly detail, a niekto by si toho nevsimol, lenze keby tu vyzdvihujem len vsetky ich dobre vlastnosti, vsetci by mysleli, ze som zas niaky chuj, ktory je nimi posadnuty, a nevidi najmensiu chybu...a k tomu, ze niekto na ne keca a ani na to nehral by som povedal tolko...ja ked som 1. krat prisiel do tonasu v tn, a videl som gitary bach, a tu cenu, tak som si pomyslel, ze to budu gitary pre zelenacov, ktori sa chcu ucit...a vtedy mi mates povedal: dovolim si ta upozornit na gitary znacky bach, a zacal mi nieco o tej firme hovorit, uz ani neviem co to bolo Bavím sa skvele ...a potom mi dal jednu z nich do ruky, a povedal, aby som si ju vyskusal, a veru by som necakal, ze gitara za taku cenu bude tak hrat, a bude sa na nej tak hrat...ja hodnotim gitary bach vysoko pozitivne, ale je to moj nazor...na par som hral v predajni, a par znamych ich tiez maju, jednu mam doma, a dalsiu mam v plane kupit, ale nech si kazdy vyskusa a potom nech keca...lebo gitara, ktoru si nevyskusas, a nedajboze hned objednas je koka vo vreci...a ako povedal mates, ze co sa robi s kockami vo vreci???...no predsa topi, takze tak:D
« Posledná zmena: 30. Marec , 2008, 03:59:28 od Pitu » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #234 kedy: 30. Marec , 2008, 01:39:49 »

Na obrazkoch tie gitary vizeraju fakt vcelkom pohode :) pacia sa mi ... uz len to vyskusat .... divne ze to tu v BA nikto nepredava
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #235 kedy: 30. Marec , 2008, 03:58:12 »

Zmazal som všetky nezmysly a arogantné príspevky.

satan - kroť sa. Ak argumentuješ za gitary Bach, tak vecne. Sú tu určite mladí gitaristi, ktorí radi kúpia aj lacnú gitaru, ktorá je fajn, kľudne také môžu byť aj gitary Bach, ale rypák, ktorý za nimi stojí, im dobrú reklamu nerobí.
« Posledná zmena: 30. Marec , 2008, 04:23:43 od Pitu » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #236 kedy: 17. Júl , 2008, 13:03:13 »

Vcera som hral na kopii LP od BaCH cez svoj aparat.

Udrel som do strun, reku parada, odozva skvela, basy pumpovali, tony sa nezlievali... Stiahol som potenciometer a prislo sklamanie, zo zvuku sa stalo totalne blato. Prepol som na krkovy snimac, pekny tahavy gulaty ton, sustain neviem posudit. Mal som to na takej beznej skusobnovej hlasitosti a vedel som lubovolny ton na hrubej E strune podrzat aj donekonecna. To je uz nie sustain, ale aj vazba, takze tak.

Chytro som ju prehodil za svoje Greco, udieram do strun, rozdiel tam kvalitativny je, ale v danom nastaveni nic tragicke. Stahujem volume potenciometer (ja inak ciste zvuky nehram) a dostavam paradny cinkavy zvuk. Takze v tomto by som videl nevyhodu toho BaCH, bud je to elektrika a/alebo snimace, ale skratka co na Grecu robilo so zvukom dobrotu a vycistovalo ho az do cleanu, na BaCH robilo blato. No a samozrejme ta farba bola na Grecu teplejsia.

Ten BaCH bol zaslany vyrobcom ako ukazkova gitara. Ak sa takato da vybrat aj v obchode, tak nie je o com. A samozrejme krk velmi prijemny (aj ked iny ako byva na LP) a gitara ladila.
« Posledná zmena: 17. Júl , 2008, 13:04:06 od Martinlm » Zaznamenané

noiser
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #237 kedy: 06. August , 2008, 13:03:47 »

zdravim...vsimol som si ze tu niekto spominal gitary Westone....a man yb zaujimalo ake su? kto s nimi mate dake skusenosti...co som pozeral tak hradware a snimace maju ako vintage cize je to nieco podobne ci horsie alebo lepsie?
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #238 kedy: 06. August , 2008, 13:13:29 »

Vcera som hral na kopii LP od BaCH cez svoj aparat.

Udrel som do strun, reku parada, odozva skvela, basy pumpovali, tony sa nezlievali... Stiahol som potenciometer a prislo sklamanie, zo zvuku sa stalo totalne blato. Prepol som na krkovy snimac, pekny tahavy gulaty ton, sustain neviem posudit. Mal som to na takej beznej skusobnovej hlasitosti a vedel som lubovolny ton na hrubej E strune podrzat aj donekonecna. To je uz nie sustain, ale aj vazba, takze tak.

Chytro som ju prehodil za svoje Greco, udieram do strun, rozdiel tam kvalitativny je, ale v danom nastaveni nic tragicke. Stahujem volume potenciometer (ja inak ciste zvuky nehram) a dostavam paradny cinkavy zvuk. Takze v tomto by som videl nevyhodu toho BaCH, bud je to elektrika a/alebo snimace, ale skratka co na Grecu robilo so zvukom dobrotu a vycistovalo ho az do cleanu, na BaCH robilo blato. No a samozrejme ta farba bola na Grecu teplejsia.

Ten BaCH bol zaslany vyrobcom ako ukazkova gitara. Ak sa takato da vybrat aj v obchode, tak nie je o com. A samozrejme krk velmi prijemny (aj ked iny ako byva na LP) a gitara ladila.

Podľa toho, čo si napísal, to vyzerá na chýbajúci kondenzátor na poťáku Volume ... 5 minút roboty a je po probléme.

BTW ja som si skúsil zahrať na BaCH strat a hral dobre, nedalo sa mu vyčítať nič. Krásny sustain, typická stratovská farba, ladil, reagoval pekne na hru.
« Posledná zmena: 06. August , 2008, 13:16:58 od Predator » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #239 kedy: 06. August , 2008, 13:16:45 »

Na Grecu ten kondenzator nemam Žmurk Pomoct by mohol, ale o niecom to svedci. Bud su tie snimace zle, alebo praveze tie snimace hraju viacej ako drevo. Co ja viem.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 22 otázok.