styrioci
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 10. Február , 2007, 18:08:23 » |
|
Niektore tie LP vyzeraju na Bach stranke celkom pekne. pekne fotky dokaze sikovny fotograf spravit za par sekund ale pekna fotka nestaci. btw ked som si pozeral tie fotky tak niektore gitary vyzeraju mat telo lepene z viacerych kusov a vyzera to na taky system "zlepime to ako pride". na jednej strane chapem firmu, ze sa snazi minimalizovat odpad a co najviac vyuzit material. no na druhej strane by mi to ako zakaznikovi esteticky vadilo.
|
|
« Posledná zmena: 10. Február , 2007, 18:18:13 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vartecký
Hosť
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 10. Február , 2007, 18:46:14 » |
|
Vidím, že jsou tady i opravdoví kytaristi. Ale pro všechny ty tzv.taky kytaristy, zejména pro pana Milos1 : S firmou BaCh a jejich zástupcem panem Belkou jsem se setkal na několika rockových festivalech, kde předváděl všechny modely kytar zn.BaCH. Vyzkoušela je řada českých špičkových kytaristů a jsem jeden z těch, který jeden model této značky zařadil do své kytarové stáje.Taky mne první překvapila cena, ale svůj názor jsem řekl až po vyzkoušení – a můžu s čistým svědomím říct, že na kytaře jsem nenašel jediný zápor. Jen jsem si vyměnil snímače. A nikde nevykládám, jestli hraji na kytary za 50 tisíc, nebo za 5 tisíc. A to, že tady někdo, jako pan Milos1 první něco zkritizuje,potom příspěvek vymaže a potom pro svoje alibi zveřejní soukromý mejl, který ho asi urazil proto, že ho skutečně odhalil, není hodno muzikanta. Jen tak pro zajímavost – když máte toho gibnsa, jak uvádíte, proč jste se odmítl ze zástupcem BaCHu sejít a nezávazně na kytary kouknout,aby jste tady mohl zasvěceně kritizovat a zdůrazňovat,že máte kytaru za několik desítek tisíc a místo toho zveřejníte mejl, který je pouze Vaší ostudou a skutečným obrázkem? Pokud je mi známo, tak i přímo majitel firmy Bach je dobrý kytarista a jak zde uvedl, dobrou kytaru poznáte, až si ji osaháte a může to být třeba i stag.V každé kategorii se najde dobrý i špatný nástroj. Tak ať Vám to Všem hraje. Vartecký
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 10. Február , 2007, 18:54:36 » |
|
Vazeni ceski bratia, ako mozte takto pisat o Milosovi1, ked ho vobec nepoznate?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 10. Február , 2007, 19:18:14 » |
|
místo toho zveřejníte mejl, který je pouze Vaší ostudou a skutečným obrázkem? Myslim, ze ten mail je ostudou iba pre pana Belku, ktory bezdovodne vulgarne a urazlivo reagoval na Milosa1. Takto sa obchodnik nechova.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 10. Február , 2007, 19:25:29 » |
|
...dobrou kytaru poznáte, až si ji osaháte... nespravil to iste ten "copaty padesatnik", o ktorom sa tvrdilo, ze zavrhol gitaru bez toho aby ju poriadne drzal v rukach? z toho co tu odznelo mam pocit, ze ten chlapik chytil gitaru, testol ju na sucho a uz z toho mu bolo jasne, ze nema prenho vyznam dalej skusat gitaru..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 10. Február , 2007, 19:28:03 » |
|
no zrovna som precital tuto vycerpavajucu debatu a som dost v rozpakoch...ale nadobudam pocit ze tu chce nieko strasne prerazit s gitarami BACH(uz pribudol druhy clovek na obhajobu tychto gitar ) inak ich nebudem hodnotit...ved ani nemozem, lebo som na ziadnej nehral...asi tolko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 10. Február , 2007, 19:58:28 » |
|
Som rád, že na toto fórum zavítal aj jeden zo známejších gitaristov z Čiech, škoda, že za takýchto okolností. Miloš1, ako ho poznám, je veľmi milý a príjemný chalanisko, vždy ochotný pomôcť. Nie je obchodník, ani majiteľ predajne, len predavač v predajni hudobných nástrojov. A kto tam bol, vie, že ako predavač je taký istý. Vážim si ho, poznám ho. Reagoval jednou poznámkou na gitary Bach, ktorá bola podľa neho overená, keďže si tiež váži človeka, ktorý mu ju povedal. Pán Miloslav Milhauz Belka magistr bol dosť drsný v mailovej komunikácii na neho, aj preto ju Miloš zverejnil. Ešte raz navrhujem, čo som spomínal aj pred tým, aby prišiel pán Belka z Bachmusic s viacerými gitarami (aj typmi) do On-boardu na prezentáciu, kľudne ak bude záujem, sa pokúsim sprostredkovať stretnutie, gitary sa tam otestujú a možno sa získa aj predajca v Bratislave. To už ja za nich hovoriť nemôžem. Ale keď budú gitary dobré, tak prečo by sa nemali u nás predávať. Keď budú na figu, tak sa to napíše a bude vybavené. Ok? Zároveň sa môžu vzťahy ukľudniť. Hlavne treba debatovať s chladnou hlavou. A debatu zamykám, myslím, že je zatiaľ vyčerpaná a akurát sa to uberá úplne nechceným smerom. Prípadne sa trochu preriedi o príspevky, ktoré sú mimo témy a príspevky, ktoré idú nad rámec slušnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 10. Február , 2007, 20:16:11 » |
|
Ospravedlnujem sa, ale Pitu zamkol temu v momente ked som posielal svoj prispevok! A kedze mam k tejto teme co povedat tak pisem sem. Tato cela debata sklzla niekde uplne mimo podstaty, inac sa cudujem panovi z Bach-u, ze takto zareagoval, moc to nesvedci o jeho obchodnom cite, nech je uz zmieneny pan zastupcom ci majitelom Bach-u. Nevadi mi ked sa niekto snazi robit seriozny obchod, aj ked predava dajme tomu „lacne“ veci za „lacny“ peniaz, a aj tak sa k tomu stavia. Vadi mi ked nas tu ma niekto za blbcov, a snazi sa nam cpat karelaby do hlavy. Trochu odbocim. V roku 2005 som bol cely tyzden vo Frankfurte na hudobnom veltrhu, od rana do vecera som bol na vystavisti, mal som dost casu to tam preliezt krizom - krazom, pozriet si a vyskusat vsetko co ma zaujimalo. Teraz sa chcem len v kratkosti zastavit pri tom preco to sem pisem. To ze svetovy trh je zavaleny lacnymi produktmi z azie je vseobecne zname, ale aka je to „pohroma“ to clovek zbada az na mieste. Desiatky korejskych a cinskych malych a strednych firiem az po velke korporacie ponukaju vsetko od vymyslu sveta. Ja som sa samozrejme zameral na gitary. Bezny trend tychto firiem co sa tyka gitar je zamerany na vyrobu nastrojov osvedceneho tvaru: strat, LP, tele, SG atd.,....az po „uletene“ tvary a farebne prevedenie. Povacsine su tie gitary celkom dobre nalakovane a posobia efektne. A teraz k podstate veci, ty vyrobcovia a predajcovia presne vedia co za tovar ponukaju a vobec sa nesnazia porovnavat a konkurovat „svetovym“ znackam, oni si jednoducho vytvorili svoju „kategoriu“, vsadili na kvantitu a nizku cenu. S radostou vam osadia na hlavu nastroja vasu obchodnu znacku, (niektore firmi uz od 10 kusov z daneho modelu !) a spravia vam aj drobne upravy podla vasej poziadavky ktore nezasahuju priamo do procesu velkovyroby. To vsetko za velmi priaznive ceny. Takze vyrobca sype nastroje z rovnakej linky akurat sa to potom expeduje uz pod konkretnou obchodnou znackou k predajcovi. Ja netvrdim ze znacka Bach je presne tento pripad, aj keby bol nic zle natom nevidim, pokial sa nebudu tvarit ze ich nastroje su nieco extra, a hlavne nas nebudu krmit perlami typu, citujem: „Proč jsou BaCH kytary levné ? Důvodem je momentální nízká ceny dříví z Indonésie.“ Tak na toto som fakt alergicky! P.S. Este k tomu Frankfurtu. Ked som si uz myslel ze ma tam uz nic nemoze prekvapit, tak som v „bubenickej“ hale nasiel dalsiu desiatku firiem z azie ponukajuce okrem ineho lacne gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
fero
Hosť
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 11. Február , 2007, 21:16:51 » |
|
Vážení účastníci fóra. Nechcem znova otvárať diskusiu o gitarách Bach, ani nepatrím medzi notorických prispievateľov rozličných fór. Volám sa František Nágel a som spolumajiteľom Dan acoustic, s.r.o. Bol som upozornený na diskusiu o gitarách Bach na tomto fóre, tak som si ju prečítal. Musím niekoľko skutočností uviesť na pravú mieru a pôvodná diskusia je už zamknutá.
Cop žiaľ nemám, ale to je na celom probléme asi najmenej dôležité, ja budem zrejme ten, koho slovami sa cíti vážený pán Miloslav Milhauz Belka dotknutý. Ak teda M.M. Belka je ten zástupca firmy Bach, ktorý navštívil našu firmu. Predstavil sa ako český výrobca gitár, opakujem český výrobca gitár a priniesol do predajne nie jeden, ale dva nástroje. Jeden z nich bol Les Paul, druhý bezpražcová basgitara. Oba boli v úvode prezentované ako české nástroje.
Nikdy by som si nedovolil o sebe tvrdiť, že som gitarista, ani som pánovi M.M. Belkovi nepredvádzal žiadne prstoklady, len som zobral do ruky Les Paul a trochu som si na ňom zahral. Keď sa ma pán M.M.Belka spýtal na môj názor, povedal som mu, že gitara nemá v poriadku krk, resp. hmatník alebo pražce, pretože struny E,A a D pri hre v oblasti 7. až cca 11. pražca drnčia ( ostatné struny nie) a nebolo to zlým nastavením priehybu, alebo výšky strún. Čo sa týka bezpražcovej basy, vytýkal som jej osadenie krku do tela, kde vyfrézovanie na tele bolo väčšie než krk a vznikala medzi telom a krkom nepekná medzera cca 1,5 mm.
Nato som dostal odpoveď, že keď tie gitary budeme kupovať, vždy bude k dispozícii viac kusov, z ktorých si budeme môcť vybrať. To považujem za fajn nápad, len sa divím, prečo asi obchodný zástupca na prezentáciu novej značky nevybral ten najlepší nástroj. Alebo že by predsa?
Potom som sa pána Belku spýtal, z ktorej čínskej fabriky tie gitary pochádzajú. Toto sa ho zrejme dotklo, a opakovane tvrdil, že sa jedná o české nástroje. Po chvíli ale priznal, že vraj drevárska výroba je v Kórei a v Česku sa robí povrchová úprava. Priznám sa, prejavil som o tom určité pochybnosti. Ale ako čítam na tomto fóre , tu pán Belka otvorene hovorí o výrobe v Kórei.
Pracujem v hudobnom biznise (ak sa to dá u nás nazvať biznisom) od roku 1989 a vždy som sa k svojim zákazníkom, respektíve k zákazníkom našej firmy, ako aj k obchodným partnerom choval čestne. Práve preto nemám rád, keď sa zo mňa niekto pokúša robiť vola, ako sa o to pokúsil vážený pán M.M. Belka.
A ešte niekoľko slov adresovaných pánovi Belkovi.......
Vážený pán Belka, napriek horeuvedenému nie ja som bol ten, kto roztrubuje do sveta svoje osobné skúsenosti s gitarami Bach, ale vy ste ten, čo si ma dovoľuje nazývať hňupom. Pretože som od Vás nekúpil na predajňu aspoň desať gitár? Toto si vyprosujem, a očakávam Vaše ospravedlnenie. Vážený pán Belka, doporučujem Vám, aby ste sa zamysleli nad tým, či obchodnícka profesia je pre Vás to pravé orechové.
František Nágel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 11. Február , 2007, 22:08:34 » |
|
Je správne, keď sa dotknutí vyjadria, aj o tom je fórum, prečo nie. Aspoň aj my budeme mať jasno v tom, kto je aký obchodník. Ja pridávam vyjadrenie od majiteľa firmy Bachmusic Romana, ktoré mi poslal mailom, po tom, čo som zamkol tému. Myslím, že sa sem teraz hodí, aby bolo jasné, že M.M.Belka a užívateľ fóra - bachmusic, nie sú jedna a tá istá osoba: Já jsem Roman – majitel firmy , který vedl tu diskuzi předtím. Nevěděl jsem o našem dealerovi Milošovi a jeho . . . diskuzi. Jsem nasraný a již jsem se s ním pohádal. Omlouvám se všem , kterých se to dotklo. Ne kvůli nějakému kšeftu , ale nenávidím hrubosti , ze kterých vznikají nedorozumění. Musíš uznat , že Miloš1 neměl ani páru o našich kytarách. Já jsem s ním mluvil a byl velmi seriózní . . . . . . . . vrchol byl náš Miloš. Prosím příjmi mou upřímnou omluvu. Budu dělat vše pro to , ale jste měli možnost si kytary omakat. Rudovi posílám jeden běžný kus PL-03A v barvě Amber. Domluvil jsem se s ním na testu – jeho subjektivní a objektivní test , který zveřejní. I negativní test je velmi dobrá věc.
|
|
« Posledná zmena: 11. Február , 2007, 23:20:41 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 29. Marec , 2007, 10:46:12 » |
|
Rudovi posílám jeden běžný kus PL-03A v barvě Amber. Domluvil jsem se s ním na testu – jeho subjektivní a objektivní test , který zveřejní. I negativní test je velmi dobrá věc.
. . . . ten test potom bol, aj sa tu o tom pise?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 29. Marec , 2007, 10:48:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
max
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 01. Apríl , 2007, 09:35:55 » |
|
Tak co. ako bolo v piatok Udialo sa nieco ? Alebo meska postovy holub z Trencina Urcite nie som jediny nadrzany vediet.
|
|
|
Zaznamenané
|
TURN IT UP
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 01. Apríl , 2007, 13:51:46 » |
|
aby som uviedol veci na spravnu mieru, 1. ten test neorganizoval rudy. 2. M.M.Belka je vcelku fajn clovek, je dost svojsky a hudobne ma toho za sebou vela 3. o Gitarach BaCH je tu vcelku dlha diskusia v ktorej uz par ludi navrhovalo test a ked som ho zorganizoval, tak bol v prevaznej vacsine odignorovany. ale nevadi.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 02. Apríl , 2007, 20:46:13 » |
|
s odstupom casu som si precital tuto zalezitost a priklanam sa na stranu p. F. Nagela , neviem pochopit preco si z nas robia Cesky obchodnici "prcu" ,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|