Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
10. November , 2024, 20:48:19
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitary/shop BACH??  (Prečítané 108363 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
satan
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #210 kedy: 29. Marec , 2008, 16:25:41 »

Klidně mi říkej vole,ale nejsem pičus - já ti taky neříkám miláčku Bavím sa skvele.Jediný kdo to tady kdysi obhajoval,jak píšeš,bal jeden z majitelů firmy - tam to oslovení možná sedí. Já s nim nemám nic společného. To,že kytary BaCh vozím na slovensko neznamená,že je budu obhajovat - jsou tam i dobré i špatné !A ty špatné ve slovenském obchodě nenajdeš,neboť sám poradím do vzít,co ne a vždy dovezu tolik,aby si obchodník mohl vybrat,vyzkoušet a respektuji jeho názor.jinak ta bílá za mnou,na fotce,je taky Bach - a hraji na ni bez jakýchkoliv úprav!!! Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #211 kedy: 29. Marec , 2008, 16:25:55 »

Bol som s Milosom1 v tom Trencine vtedy, urcite mu sanka nepadla

Ale ved obcas treba trosku lyricky zvelicit. Nebud taky strohy, uvolni sa. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
satan
nováčik
*

« Odpoveď #212 kedy: 29. Marec , 2008, 16:29:39 »

A nikdy sem neřekl ,ani neřeknu, že bach jsou nejlepší kytary - vždycky dám na názor těch,co je zkouší a porovnávají. A pro spyrose - ty vole, ty máš na všecko výmluvu - nikdo neřekl všechny,ale z vyzkoušení dvou kytar,ještě styrých modelů,tvrdit,že jsou špatné.
« Posledná zmena: 29. Marec , 2008, 16:35:05 od Pitu » Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #213 kedy: 29. Marec , 2008, 16:30:05 »

este ja vytiahnem jednu rok staru vec: ked tu prebiehala bujna debata o gitarach BaCH, tak padol navrh zorganizovat test tychto gitar. Padlo to od viacerych ludi. Ja som nakoniec ten test v Trenčíne zorganizoval a nikto z tých co tu najviac "dávali" sa nezucastnil.
OK, jedna vec je vyjadrit svoj nazor, druha vec vyjadrit predsudok.
Nechapem ako niekto moze hovorit o niecom co neskusal.
Aj ked sa ku mne dostane nazor od niekoho co dany produkt skusal, tak ho neprezentujem dalej, to predsa nie je moj nazor, ale nazor ineho!

Aj pred par dnami sme boli s karpatom pohrat, kazdy sme mali svoj aparat, svoj nastroj, svoje veci. Obom nam to hralo dobre, obaja sme boli so svojim zvukom spokojný a kazdemu to hralo diametralne inak!

to iste aj s gitarami, ten co hlada zvuk Les Paulu nebude nikdy spokojný so stratocastrom. Znamena to ze stratocaster je zla gitara???
Zaznamenané

FALLGRAPP
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #214 kedy: 29. Marec , 2008, 16:32:26 »

este ja vytiahnem jednu rok staru vec: ked tu prebiehala bujna debata o gitarach BaCH, tak padol navrh zorganizovat test tychto gitar. Padlo to od viacerych ludi. Ja som nakoniec ten test v Trenčíne zorganizoval a nikto z tých co tu najviac "dávali" sa nezucastnil.

Asi to bude tym, ze vacsina ludi ma ine veci na programe, ako trepat sa trebars z Ba do Tn, aby poskusalo par lowendovych gitar. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
satan
nováčik
*

« Odpoveď #215 kedy: 29. Marec , 2008, 16:33:34 »

esli chceš vidět toho RBB, tak - http://www.bachmusik.com/c208/model-rbb/
anebo v trnčíně,nebo nitře,nebo popradě,nebo košicích,nebo bánskej b - tam všude jsou v obchodech
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #216 kedy: 29. Marec , 2008, 16:35:39 »

MaTeS - pokial viem, na tom teste bolo viacej ludi, ci nebolo ? a pokial citam diskusiu, nevyjadroval sa tu teraz nikto, kto ich neskusal. ja som ich neskusal - nenajdes tu o do mna v tejto teme na gitary Bach ziadne hodnotenie...
« Posledná zmena: 29. Marec , 2008, 16:36:08 od rastis » Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #217 kedy: 29. Marec , 2008, 16:36:15 »

2. Nemal by skor drzat tu "hubu" ten, co nevyskusal vsetky rozne "lacne" znacky a ich rozne modely predtym nez vynesie su, ze TOTO JE NAJLEPSIA ZNACKA "LACNYCH GITAR" a ostatne hraju v porovnani s nou horsie. Ja by som to tak nenapisal, ale musel som sa znizit k tejto forme argumentacie, aby som drzal krok s dobou  Na zdravie! take it easy...
mam pristup do skladov vacsiny firiem co predavaju gitary, tak isto aj na vystavach hudobnich nastrojov som poskusal mnoho znaciek a ako obchodník, ktorý si môže vyberať čo bude predávať som si vybral BaCH.
Kludne to mozes pochopit ako chces..
Zaznamenané

FALLGRAPP
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #218 kedy: 29. Marec , 2008, 16:37:59 »

MaTeS - pokial viem, na tom teste bolo viacej ludi, ci nebolo ? a pokial citam diskusiu, nevyjadroval sa tu teraz nikto, kto ich neskusal. ja som ich neskusal - nenajdes tu o do mna v tejto teme na gitary Bach ziadne hodnotenie...
mal som na mysli tuto akciu http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,61679.0.html
Zaznamenané

FALLGRAPP
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #219 kedy: 29. Marec , 2008, 16:40:00 »

vsak sam pises, ze tam bolo dost ludi a teraz si tu daval, ze nikto sa tam neunuval:

v piatok hral Trencin hokej, tak spociatku bolo ludi menej, ale potom sa to tam naplnilo. Kazdy kto prisiel si mohol spravit vlastny nazor o gitarach BaCH. boli k dispozicii strat, LP, Rickenbacker a Jazz bass. Bachy si prislo vyskusat aj par clenov fora a ked chce sa mozu podelit so svojimi pocitmi.. pre mna osobne : fajn gitary za fajn peniaze.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #220 kedy: 29. Marec , 2008, 16:40:42 »

volakedy mali bachy aj v made na medenej ulici v BA. este ich tam vedu? je to totiz dost davno co som tam bol.
Zaznamenané
satan
nováčik
*

« Odpoveď #221 kedy: 29. Marec , 2008, 16:44:21 »

Mada je odebírala ještě v začátcích, kdy opravdu tyto kytary patřily mezi ty horší.......taky tomu odpovídala cena...ale jak už tady zaznělo - vývoj jde dopředu a součastné kytary jsou opravdu skvělé - pokud vám někomu říká jméno Pavel Jakub Ryba - myslíte, že by opustil Warwicka a testoval basy BaCh  - Wa - kopie Warwicka?
Anebo že by na bacha hrál neboštík Franta Kotva ze Žlutého psa, kdyby stál za houby?
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #222 kedy: 29. Marec , 2008, 16:44:59 »

vsak sam pises, ze tam bolo dost ludi a teraz si tu daval, ze nikto sa tam neunuval:

nebol tam nikto z tých čo "žiadali" test a čo sa najviac vyjadrovali o gitarách čo nedržali v ruke.
Pokial si pamatam, tak tato cela tema bola o tom, ze sa tu rozoberali gitary BaCH ktore vlastne skoro nikto nemal v ruke. No a ked som zorganizoval verejný test, tak vsetci mali na salame.
Zaznamenané

FALLGRAPP
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #223 kedy: 29. Marec , 2008, 16:48:55 »

vývoj jde dopředu a součastné kytary jsou opravdu skvělé

To sme tu uz poculi fakt velakrat. Nieco ine nemas? Žmurk
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #224 kedy: 29. Marec , 2008, 16:52:49 »

Pavel J. Ryba neodisiel od Warwicku preto ze to boli zle basy ale z inych dovodov. Hadam poznas dovody, ked uz ked ten pribeh predkladas. Apropo, hral pan Ryba na seriovkach od Bachu, alebo na basach pre neho na mieru vyrobenych? to je taktiez trosku rozdiel.
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.